Jak w temacie.
Może ktoś ma na zbyciu - poszukiwane kolumny estradowe (do nagłośnienia na zloty).
Potrzebne takie 200 - 300W
(jak ktoś ma od wieży z naklejką 500w to z góry mówię że się nie nadają )
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem. T F F T
Winda, powiem tak: pytanie całkiem dobre, a odpowiedz moja to "chuj wie"
Mam wzmacniacz o którym wiem niewiele poza tym, że jest estradowy, napierdala aż miło i nie mam do niego kolumn.
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem. T F F T
nie chce sie wpierdalac ale szukasz kolumn do wzmacniacza którego parametry sa nieznane? ale jesli wzmacniacz jes 8 omów na 100W a kolumny kupisz 4 omy na 100W?
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
winda pisze:nie chce sie wpierdalac ale szukasz kolumn do wzmacniacza którego parametry sa nieznane? ale jesli wzmacniacz jes 8 omów na 100W a kolumny kupisz 4 omy na 100W?
winda pisze:nie chce sie wpierdalac ale szukasz kolumn do wzmacniacza którego parametry sa nieznane? ale jesli wzmacniacz jes 8 omów na 100W a kolumny kupisz 4 omy na 100W?
ale że o co chodzi ?
to proste sprawy. gorzej jak by o świnie chodziło..
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
ja nie wiem, co ludzie mają za problemy z kolumnami. Ja zawsze podłaczałem i grało. PRzychodził potem taki gość jak Winda i mnie jebał, że zamieniłem przewody miejscami, bo on słyszy itp.
T F F T A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
Luksky pisze:ja nie wiem, co ludzie mają za problemy z kolumnami. Ja zawsze podłaczałem i grało. PRzychodził potem taki gość jak Winda i mnie jebał, że zamieniłem przewody miejscami, bo on słyszy itp.
winda pisze:no bo jak zamieniasz kable to wiesz jak wtedy "sinusojda" wygląda? jak zmenia sie fala dzwiękowa? kosmos panie. to nie Linde tu trza mysleć
sinusoida pędzi raz na góre a raz z górki, a Queen śpiewa Invisible Man zupełnie inaczej - nie rób z nas balona. Freedy by musiał śpiewać w tonacji zaciskanych i popuszczanych jaj, co ileś tam herców.
T F F T A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
Winda jakby co to 6 grudnia jadę do Lublina a wracam 8 - mógłbym je przywieść, sprawdziłbyś i jeśli są ok to zabiorę je i zorganizuje transport do Poznania.