Pany kochane ,macie jakieś doświadczenie w temacie?
Troche poczytałem i wziąłem się za patynowanie i tak mi pieknie wyszło,że....z powrotem zamalowałem na czarno
całą brame patynowałem bo jak przywieźli fachowcy to było brzydko zrobione u stwierdziłem że trzeba samemu
teraz mam najładniejsza brame we wsi
proste jak ruchanie
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
mechanior pisze:Tak samu u nas, złomiaze razem z tobą by ją wywieźli.
w Wielkopolsce jeszcze by go wydupcyli na tej bramie
Świeciechowa to nie Wielkopolska.
tak jak Nagradowice to nie Poznań Poza tym Poznań to nie miasto, bo po ulicach nie jezdza normalni ludzie, tylko jakies bydło spuszczone z łańcucha. Masakra co za banda wykolejeńców. Mandaty powinni walic u Was od 5tys zł w górę.
T F F T A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
Nie umieją jeździć przyjezdni z Leszna i psują opinię wszystkim kierowcom z Poznania i okolic.
Np. taki pacjent z leszczyńskimi blachami zjeżdża z ronda bez kierunkowskazu, ze środkowego pasa, po zjechaniu zajmuje skrajny prawy.
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem. T F F T
Sulkyrider pisze:Nie umieją jeździć przyjezdni z Leszna i psują opinię wszystkim kierowcom z Poznania i okolic.
Np. taki pacjent z leszczyńskimi blachami zjeżdża z ronda bez kierunkowskazu, ze środkowego pasa, po zjechaniu zajmuje skrajny prawy.
ja mam tablice warszawskie wiec nie wiem o czym do mnie rozmawiasz
T F F T A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
Sulkyrider pisze:Nie umieją jeździć przyjezdni z Leszna i psują opinię wszystkim kierowcom z Poznania i okolic.
ja mam tablice warszawskie wiec nie wiem o czym do mnie rozmawiasz
U nas jeden znajomy za warszawskie blachy dostał w czajnik, zanim zdażył powiedzieć że auto firmowe.
Mówić nie myśląc, to tak jak strzelać nie celując.
warszawskie blachy to te które zajeźdzaja ci drogę, wciskaja sie w korku bo tylko im sie spieszy a ty możesz poczekać. generalnie wszędzie poza wawą parkowanie na takich tablicach jest ryzykowne
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
powiat piaseczno
a dokładniej Gmina Konstancin
to nie warszawa
w Warszawie są tablice 2 literowe W i coś
ale wszystkie cućmoki co widzą w to odrazu warszawka
ja mieszkam we stolicy od 10 lat ale sie nie chce tu przemeldowac
to wies nad wsie gdzie sa prawie sami słoikowcy
"żyj a nie istniej"
"Nie ważne ile razy upadasz.
ważne, że potrafisz pić na leżąco"
"Ktoś kiedyś słoikowcami nazwał "Warszawiaków", którzy co weekend i na wszystkie święta wyjeżdżają do rodziców na wieś/innych miast i wracają obładowani jedzeniem w słoikach"
"żyj a nie istniej"
"Nie ważne ile razy upadasz.
ważne, że potrafisz pić na leżąco"
Zetor jesteś jednym z nielicznych którzy nie chwalą się warszwaskim pochodzeniem . Jeżdżąc do stolicy cztery pięć razy w tygodniu spotykałem warszawiaków którzy do pracy dojeżdżali dwie i pół godziny gdy ja ze wsi Kalisz jechałem trzy godz. 260km na dokładniejsze pytanie gdzie w Warszawie mieszkasz odpowiedź była Marki. A co to słoik też nie wiem.