megan 1,9d to porazkaandrzejqs pisze:kombi jakieś ekonomiczne dla żony mam zamiar kupić ok 2000r myślałem o "megance" 1,6 1,9d a wcześniej o focusie 1,6 1,8d , jakieś opinie co do utrzymania i awaryjności tych pojazdów![]()
Ja polecam Mazde 626 2,0Dandrzejqs pisze:kombi jakieś ekonomiczne dla żony mam zamiar kupić ok 2000r myślałem o "megance" 1,6 1,9d a wcześniej o focusie 1,6 1,8d , jakieś opinie co do utrzymania i awaryjności tych pojazdów![]()
odgrzany kotlet = odpowiedz w starym zapomnianym temacietatiana pisze:z tym kotletem to do mnie ? W lutym minie czwarty rok ! 110 tysięcy przebiegu. Co do twojego opisu to widzę w nim jakieś problemy emocjonalne. Pozdrawiam
Panie Presidencie - toz to niedopuszczalne.Wiktor pisze:No właśnie LUK. ten temat zaniża poziom FORUM
i białe gacie bez jaj ???Luksky pisze:czy widzisz na tych fotkach zespół Kombi? Chyba że Skawiński po operacji ma takie baloniki?
w mediach było, że ten co śpiewa w kombi to pedał.Arek pisze:i białe gacie bez jaj ???Luksky pisze:czy widzisz na tych fotkach zespół Kombi? Chyba że Skawiński po operacji ma takie baloniki?
na pedała ?Czarek-trike pisze:w mediach było, że ten co śpiewa w kombi to pedał.Arek pisze:i białe gacie bez jaj ???Luksky pisze:czy widzisz na tych fotkach zespół Kombi? Chyba że Skawiński po operacji ma takie baloniki?
W któregoś sylwestra bylismy z kobitą na koncercie kombi, tak słucham, patrzę i mówię do nie: '' no po koncercie to zespół pewnie na dziwki do burdelu pojedzie, a pedał co? ..''się wkurwiła
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość