Jarek po co się cipisz?japrzem pisze:![]()
![]()
japrzem pisze:Macieju, ja wcale się nie "cipię"![]()
![]()
jestem zbyt szczęśliwy by odczuwać tak negatywne emocje
![]()
![]()
Jarek wierzę Tobie. Ale gdybyś miał jakieś problemy ze wzwodem to dzwoń,pisz,stukaj do drzwi...POMOŻEMYjaprzem pisze:Macieju, ja wcale się nie "cipię"![]()
![]()
jestem zbyt szczęśliwy by odczuwać tak negatywne emocje
![]()
![]()
Prawdę powiedziawszy właśnie o Was pomyslałam odrazu jak wstawiałam temat:( szkoda ale za rok się uda na pewno:)?!pawlikTrike pisze:Ja bym się wybrał, ale jeszcze nie mam na czym![]()
![]()
![]()
No dobra to robimy listę chętnych do pomocy, wpisywać się i podawać nrmaciej pisze:Jarek wierzę Tobie. Ale gdybyś miał jakieś problemy ze wzwodem to dzwoń,pisz,stukaj do drzwi...POMOŻEMY
Ja tu widzę, że trzeba osobne assistance otworzyć.japrzem pisze:No dobra to robimy listę chętnych do pomocy, wpisywać się i podawać nrmaciej pisze:Jarek wierzę Tobie. Ale gdybyś miał jakieś problemy ze wzwodem to dzwoń,pisz,stukaj do drzwi...POMOŻEMYkto wie kiedy i komu pomoc będzie potrzebna
na to by wyglądało, skoro są chetni...Sulkyrider pisze:Ja tu widzę, że trzeba osobne assistance otworzyć.
Pawlik ale wpaść zawsze możesz, masz pod nosem taką imprezępawlikTrike pisze:Ja bym się wybrał, ale jeszcze nie mam na czym![]()
![]()
![]()
Tez tak uważam ! Ciekawie zaczyna sie rozmowa rozkręcać a tu jakies sprzątanie .....po coLuksky pisze:Juz sprzątać? Temat schodzi w jedynym, słusznym kierunku a Ty juz chcesz sprzątać
Nie lubisz sprzątaniamonika2012 pisze:Spoko ,fajnie sie Was czyta w koncu rozmowa na forum a nie ciągle fb![]()
![]()
![]()
brakowało mi tych głupotek:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość