A ja się zajmuję zawodowo tworzeniem stron i serwisów internetowych. Jak ktoś chce jakąś stronkę dla swojej firmy to zapraszam do kontaktu chętnie coś zrobię po godzinach
andrew1985 pisze:A ja się zajmuję zawodowo tworzeniem stron i serwisów internetowych. Jak ktoś chce jakąś stronkę dla swojej firmy to zapraszam do kontaktu chętnie coś zrobię po godzinach
Witaj chętnie skorzystam z Twoich usług, bo mam stronę do przebudowy.
Konkretne zapytanie przyślę na pw.
no i najwazniejsze customtrike.pl nie pasuje do ogrodzen
Następna będzie już z trajkami wtedy wszystko będzie pasować po prostu opłacając pół roku wcześniej domenę postanowiłem przy okazji zmienić nazwę bo niestety z ogrodzeniami koniec
(z czego się najbardziej cieszę )
Wreszcie będę robił to co uwielbiam - TRAJKI.
I tu macie racje .Jak obserwuję od lat pięciu ciężko na tym zarabiać na życie ,więc na początek myślę o wypożyczalni trike .Przy tym może uda się coś sprzedać a o strefie euro myślę już od dawna.
O wypożyczalni zakładam nowy temat i zapraszam do dyskusji.
nie szukasz takiej na plaskich szybkach ? bo moze bym od kumpla wyszarpnął
u nas kiedys z 5 lat temu ogladalem - byla - moze nadal jest 203ka w 100% oryginal cycki na oponach - folie na resorach w piwnicy stała pod domem - piekna 1 właściciel na chodzie 100% ale wtedy za nia woloal cos ok 20tys zł
Nasz Andrzej właśnie zakończył pracę nad moją stroną z której jestem bardzo zadowolony .
Strona już działa www.customtrike.pl Zapraszam do jej odwiedzania.
Z biegiem czasu pojawią się tam nowe części.
piekna - ale jako Twoj kolega zrwocilem uwage na dwa szczegoły - pierwszy to ten znak czaski przy meilu ( kontakt ) drugi to brak przycisku "wstecz" przy galerii jak juz jestes w konkretnym dziale np błotniki .....
bo tak to mega profesjonalna i powazna strona - tylko te detale psuja obraz calosci - oczywiscie wg mnie
No i mam pytanie CZY TY SAM WYKONYWALES TE WSZYSTKIE PIEKNE RZECZY w dziale Kowalstwo artystyczne
OJP piekne chyba najwieksze wrażenie zrobila na mnie balustrada przy schodach
Dzięki za uwagi Rob , jak będzie możliwe to się to poprawi.
Co do moich kowalskich wyrobów to są moje ale niestety ludzie nie chcą za to zapłacić tyle ile powinno to kosztować i dla tego powoli z tego rezygnuję .
Uwaga dla Wiśni, Customa i Wiktora: dobrze by było abyście się wymienili linkami do swoich stron tworząc nową zakładkę Linki albo Partnerze tak jak dodałem wasze strony na e-trike.pl.
Zyskacie kilka punktów w rankingu Google. A poza tym to cześć odwiedzających jedną stronę przejdzie na drugą. Wg mnie jako tako żaden z was nie jest bezpośrednią konkurencją więc po znajomości możecie się wymienić tak linkami, a na pewno każdy z was zyska na tym.