witam jestem KOSA i jestem tu nowy
-
- Kontakt:
witam jestem KOSA i jestem tu nowy
witam wszystkich
buduje swoją trajkę już od jakiś 15 lat, to znaczy jej 3cią wersję ,miałem problemy ,bo nigdy nie miałem garbusa zaczołem od silnika który kupiłem na złomowisku ,potem dokupowałem poszczegulne elementy ,pewnie dlatego tyle wersji.
początkowo miałem skrzynię półautomat ale wolałbym pełny automat niestety nie dałem rady załatwić ,więc zmieniłem na zwykłą ,ale? kiedy dotarła do mnie w przesyłce zakupiona przez internet ,okazało się że to szrot z luzami gdzie się da ,pewnie kiedy poszła by w pracę ,by się wszystko odezwało chciałem zaznaczyć iż wszystko robiłem sam ,przodek ten co jest
jest spoko (drugi) górny wahacz ,nakrętki w kształcie pocisków a wahacze korbowodów 2 dni tokarki i 3 frezarki .
obecnie mam mały kłopot zrobiłem sam lewarek ale coś jest nie tak jak bym chciał ,kleszczy się .(zbyt dokładny)
czy jest zamiennik z jakiegoś samochodu podobny wybierak ,bo ten garbusowy nie budzi zaufania ,chodzi mi o bardzo sprawne działanie ,
obecnie pracuję nad zabudową ,chciałbym zrobić z tyłu podwujną kanapę ,oczyma wyobraźni już to widzę ,ale ciekawi mnie
czy ktoś już tak to zrobił ,przyjemnie było by zabaczyć coś sensownego już gotowego ,bo siedzenia od samochodu dwa obok siebie z tyły widziałem ale to kicha.
obecnie wracam do trajeczki po dużej przerwie ,głowę miałem zaprzątniętą innymi projektami .
dobra rozgadałem się pozdro dla wszystkich ,będę korzystał z portalu na pewno ,a i podeślę fotki .
buduje swoją trajkę już od jakiś 15 lat, to znaczy jej 3cią wersję ,miałem problemy ,bo nigdy nie miałem garbusa zaczołem od silnika który kupiłem na złomowisku ,potem dokupowałem poszczegulne elementy ,pewnie dlatego tyle wersji.
początkowo miałem skrzynię półautomat ale wolałbym pełny automat niestety nie dałem rady załatwić ,więc zmieniłem na zwykłą ,ale? kiedy dotarła do mnie w przesyłce zakupiona przez internet ,okazało się że to szrot z luzami gdzie się da ,pewnie kiedy poszła by w pracę ,by się wszystko odezwało chciałem zaznaczyć iż wszystko robiłem sam ,przodek ten co jest
jest spoko (drugi) górny wahacz ,nakrętki w kształcie pocisków a wahacze korbowodów 2 dni tokarki i 3 frezarki .
obecnie mam mały kłopot zrobiłem sam lewarek ale coś jest nie tak jak bym chciał ,kleszczy się .(zbyt dokładny)
czy jest zamiennik z jakiegoś samochodu podobny wybierak ,bo ten garbusowy nie budzi zaufania ,chodzi mi o bardzo sprawne działanie ,
obecnie pracuję nad zabudową ,chciałbym zrobić z tyłu podwujną kanapę ,oczyma wyobraźni już to widzę ,ale ciekawi mnie
czy ktoś już tak to zrobił ,przyjemnie było by zabaczyć coś sensownego już gotowego ,bo siedzenia od samochodu dwa obok siebie z tyły widziałem ale to kicha.
obecnie wracam do trajeczki po dużej przerwie ,głowę miałem zaprzątniętą innymi projektami .
dobra rozgadałem się pozdro dla wszystkich ,będę korzystał z portalu na pewno ,a i podeślę fotki .
- Sulkyrider
- Krótki opis: Rekwizytor
- Kontakt:
Re: witam jestem KOSA i jestem tu nowy
Witaj. Napisz jeszcze skąd jesteś.
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem.
T F F T
T F F T
- slawek122
- Kontakt:
Witam z Lubicza
- adaśko
- Krótki opis: pierdolić biurokrację!!!
- Kontakt:
podsyłaj fotki podsyłaj i do roboty.... 15 lat to kawał czasu na zbudowanie trajki 

Bóg jest litościwy ... a Ja nie.....!!!
- mechanior
- Member
- Kontakt:
witam z śląska.
Mówić nie myśląc, to tak jak strzelać nie celując.
-
- Kontakt:
Zapodaj fotki swej maszynki, witam 

Zasada nr 1: nie ma kurwa zasady!
Rob_Bull
Rob_Bull

- pawlikTrike
- Member
- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
Witam z Kaszub !!!
Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
- Rob_trike
- President
- Krótki opis: Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg
- Kontakt:
-
- Krótki opis: do Admina - profil do usunięcia
- Kontakt:
Lublin WITA
niedługo twoja kochanica
będzie pełnoletnia
niedługo twoja kochanica
będzie pełnoletnia

do Admina - profil do usunięcia
- mały
- Krótki opis: P/G.
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Witam z Pyrlandii.
Najbardziej cenie ludzi ,dla których słowo ma większą wartość od pieniądza !
-
- Kontakt:
- wataha_zeberko
- Kontakt:
Witam z Gryfina - zachodniopomorskie. Mnie nie byłoby stać tak długo budowanie trajki. Powód nader oczywisty - zabrakłoby mi życia. Nie wiem ile masz lat.W każdym razie szkoda każdego roku życia. Kończ szybko trajkę i cieszyć się jazdą.
- agramer1966
- Krótki opis: *ASSISTANCE*
- Kontakt:
Mazury witają ... za ciasny lewarek na garbatej skrzyni nie chodzi, poluzuj i będę git. 

Uwaga: światełko na końcu tunelu jest wyłączone z powodu oszczędzania energii.
- Jockey
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Grudziądz wita
- winda
- Secretary
- Kontakt:
witaj.daj foty
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO