klej to chujostwo.naszczyj na to i daj zaredzewiecCzarek-trike pisze:nasikałem klejemi... gówno
Nie znam konstrukcji, ale za chuja łożysko się przesuwa, nie jest dokręcone, i dlatego Ci się odkręca nakrętka. Może jakiegoś dystansa brakuje czy coś?Czarek-trike pisze:Tak sobie dumam,że tu musi być przyczyna inna niż zabezpieczenie, ostatnio zauważyłem, że lewe koło zmienia swoje położenie w poziomie tzw raz bardziej wystaje, raz mniej... tylko kurwa dlaczego?
jeśli dobrze zauważyłem to półośka jest połączona z bębnem wielowypustem, sprawdz czy niema tam luzu osiowego bo jak będzie nawet mały to może być powód.ronon pisze:tak na szybko znalazłem w sieci
i tu zgadzam się z mechaniorem, masz za duży luz na wielowypuście,mechanior pisze:jeśli dobrze zauważyłem to półośka jest połączona z bębnem wielowypustem, sprawdz czy niema tam luzu osiowego bo jak będzie nawet mały to może być powód.ronon pisze:tak na szybko znalazłem w sieci
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość