Jak na razie same schody
ale jestem optymistą
wiem gdzie kupie rury na przednie zawieszenie

Ale budowa trochę potrwa

agramer1966 pisze:Witam...
Ogórek 2-litrowy odradzam, po pierwsze za drogi, a potem za duży moment obrotowy przy jakkolwiek prędkości dodasz gazu, będziesz jechał na tylnych kolach (przy 90 na godzinie to nie jest ładnie),...........
Rob_trike pisze: o kurwa przekonales mnie - wywalam mojego 44 KM i zakladam 2 litry![]()
BO JAZDA NA 2 KOŁACH TO JEST TO CO LUBIE NAJBARDZIEJ![]()
![]()
![]()
![]()
mam taki silniczek i następna traja będzie na nimRob_trike pisze:agramer1966 pisze:Witam...
Ogórek 2-litrowy odradzam, po pierwsze za drogi, a potem za duży moment obrotowy przy jakkolwiek prędkości dodasz gazu, będziesz jechał na tylnych kolach (przy 90 na godzinie to nie jest ładnie),...........
o kurwa przekonales mnie - wywalam mojego 44 KM i zakladam 2 litry![]()
BO JAZDA NA 2 KOŁACH TO JEST TO CO LUBIE NAJBARDZIEJ![]()
![]()
![]()
![]()
to czemu nie wyslales numerow silnika jak lysy prosil tylko podales mu kolejnosc zaplonumały pisze:chciałem tysiaka ale wszyskim za drogo to zostawiam go sobie
to ja mialem tensilnik kupis nie lysymały pisze:hehe podałem mu kolejnośc zapłonu bo jestem mlody a z garbami nie miałem nic do czynienia chyba że na moich plecacha 300 tylko wyraża opinie i zainteresowanie a gówno kupuje za przeproszeniem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość