===Zdecydowanie kupię===

Wszystko związane z handlem od A do Z
Awatar użytkownika
Baran
Member
Member
Kontakt:

Re: ===Zdecydowanie kupię===

Post autor: Baran »

Tą trajkę z Legnicy znam, Kolo robi takie sprzęty od bardzo dawna (20 lat może). Widziałem, siedziałem na niej, słyszałem ją, jak na mój gust ok. Jeśli ci odpowiada to pojedź i zobacz na żywo z Wrocka masz 45 minut drogi.
Kudłaty
Kontakt:

Post autor: Kudłaty »

Juz gadałem z gościem ale ta z Legnicy nie w moim stylu .
Kudłaty
Kontakt:

Luksky pisze:
Kudłaty pisze:Dzięki za info , dodaje do mojej prywatnej kolekcji propozycji , a tak przy okazji co myślicie o -
- JDF CHOOPERS . Warto z dzikim nawiązać kontak .

To bardzo solidny partner do robienia interesów. 70% przerobionych moto w okolicach 200km to własnie Dzika robota. Ta firma istnieje prawie 20lat, to pasjonaci. Swoja droga człowiek założył Klub Motocyklowy, który ma sie świetnie i sie rozwija, więc to chyba kompletnie rozwiewa wszelakie wątpliwości.

Dzieki ..
lukasz
Kontakt:

Post autor: lukasz »

lamm, znam ja tez,koles zaczal budowac faktycznie ze 20 lat temu w 95 ja mialem janka a on latal traja, zbudowal conajmniej kilkadziesiat ktore jezdza po polsce i nie tylko, proponowalem kudlatemu ze mozna z nim nawiazac kontak gdyz widze sie z nim co chwile w sprawie budowy jego wizji, ale sie nie odezwal
Kudłaty
Kontakt:

Sorki jeśli przegapillem Twoją propozycję ... Skontaktowałem sie z gosciem , mam nr telefonu , myślę że po weekendzie zdzwonię sie z nim i pogadam co i jak , jeszcze raz dzięki za wszelaką pomoc jaką otrzymuje , chyba na PW ci odpisałem albo tak tylko myslalem ze odpisalem :) . Mam także pare innych namiarów ale w ten długi weekend nie będe ludziom dupska zawracał , nie wszyscy myszą pracowac tak jak ja .
fidel
Kontakt:

Post autor: fidel »

A ja Cię Kudłaty bardzo dobrze rozumiem, chcesz kupić to co ma się Tobie podobać i jest dobre.Wielu kolegów przerabiało trajki po kilka razy konsultowało się na forum ,czy to jest brak zdecydowania :?: Twoje pieniądze twój wybór a twoja trajka może być nawet w różowe koniki pony i innym chuj do tego, mogą mieć na to swój pogląd i go wyrazić gdy ich o to poprosisz , bo najbardziej spokojny pies potrafi upierdolić jak się do niego zyga.
Kudłaty
Kontakt:

Hehehe z tymi konikami to chyba przeginka ale kto wie , wszystko trzeba przemyśleć :lol:
Awatar użytkownika
krobia
Kontakt:

Post autor: krobia »

Haa,haa...zdążyłem przeczytać znikającego posta :!:
Kudłaty-nie unoś sie tak,nie ma sensu psuć sobie wątroby,nic tym nie zmienisz.to jest forum ludzi o wielkim poczuciu humoru i jednocześnie dystansie do siebie i innych.Co nie znaczy ,że po za jajcarskimi i czasem troszke ordynarnymi odpowiedziami nie otrzymasz satysfakcjonującej Cię odpowiedzi.Kudłaty,wyluzuj troszke...
A co do tego o którym napisałeś,że nie zabiera głosu i nic nie wnosi do tematu a jednocześnie dałeś do zrozumienia ,że nie bardzo zna się na temacie"trajki" to Ci powiem:jesteś w zakurwistym błędzie!!ten gość wie takie rzeczy i przerabiał takie kwestie o których Tobie się prawdopodobnie jeszcze nie śniło...

Tak więc nie bierz za dużo do głowy i wszystkiego na poważnie tylko działaj a wszyscy na pewną będą starali się Tobie pomóc :!:
Jak mawia mój kolega: "życie to nie je bajka,życie to je bitwa..."

ale się napisałem.....
z partyzanckim pozdrowieniem
http://www.youtube.com/watch?v=F2fYUMWZLL0
rożek
Prospect
Prospect
Kontakt:

Post autor: rożek »

a moze to ?

http://otomoto.pl/romet-inny-motorynka- ... 27960.html

i na b można jeździć

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kudłaty
Kontakt:

Fajnie ze ktoś wszystko posprzątał - kto czytał tzw znikające posty :) ten wie, nie ma co drążyć tematu - a z tą motorynką to kto wie ? Cena przystępna , jakość wykonania sądząc po zdjęciech i opisie też niezła . Pomyślę hehehe ....
Czarek-trike
Krótki opis: FTW
Kontakt:

Post autor: Czarek-trike »

Kudłaty pisze:Fajnie ze ktoś wszystko posprzątał - kto czytał tzw znikające posty :) ten wie, nie ma co drążyć tematu - a z tą motorynką to kto wie ? Cena przystępna , jakość wykonania sądząc po zdjęciech i opisie też niezła . Pomyślę hehehe ....
do tego, obszerny opis :lol:
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
Kudłaty
Kontakt:

Zdecydowanie stawiam na ekologię
http://www.youtube.com/watch?v=VXrKNaVm ... re=related
Tylko nie wiem jak pod góre tym wjechać , próbowałem siłą woli ale marne wyniki , zapisałem się na kurs Jedi i teraz już lepij pomykam .
:)
Awatar użytkownika
wataha_zeberko
Kontakt:

Post autor: wataha_zeberko »

To w cale nie głupi pomysł. Trochę nad tym popracować, zmodyfikować i ja wiem ?
Najpierw zmienił bym położenie kierowcy t.j : nogami do przodu, następnie wygodne położenie - takie na w pół leżące, Dynamo do niezbędnych świateł i jakiś mały silniczek elektryczny, żeby nie ciągać na sznurku pod górkę. Jest jedno ale - tego pierdzenia - gangu nie ma. Ale to też można nagrać i z tranzystora puszczać. Ale to tak żartem.
Co do kupna trajki to jak koledzy powyżej piszą : 1.Kwestia gustu co do wyglądu. 2. Jak zawsze zasobność portfela. Masz kasę kupujesz co chcesz bez względu na cenę. Gdy z kasą gorzej kupujesz coś co jest dobrą podbudową pod trajkę, Resztę urządzasz jak chatę, co roku coś dołożysz, dobudujesz i będziesz miał to wymarzone cacko. :)
Wiem jedno - nie licz, że kupisz coś w pozornie przystępnej cenie z czym nie będziesz się boksował. Ja kupiłem produkt fabryczny BOOM a i tak bez mała 1,5 roku remontowałem, odnawiałem , przebudowywałem - o pieniądzach nie wspominam a i tak, to jeszcze nie koniec. Najważniejsze, że obecnie bezproblemowo jeździ.
Kudłaty
Kontakt:

mnie spokojnie na początek wystarczy cos takiego http://moto.allegro.pl/trike-i2417214878.html , zarejstrowane jako pojazd samochowy inny , jesli macie jakies propozycje sprzedania gotowego lub wiecie u kogo złożyc zamówienie na wykonanie piszcie tytaj lub PW lub mail dk-wroc@wp.pl . Kasa jest , czeka na przytulenie .
Ostatnio zmieniony 15 cze 2012, 16:03 przez Kudłaty, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
bandit
Kontakt:

Post autor: bandit »

Kudłaty, bez obrazy, ale wróżę Ci szybsze zrobienie prawka kat. A niz dorwanie samochodowego innego, spełniającego Twoje oczekiwania.
Kudłaty
Kontakt:

Tez bym sobie tak chciał ale niestety pracując po 65-70 godzin w tygodniu , bez możliwości zrobienia bumelki bądż "wyrwania się na chwilę" nie mam fizycznie czasu na robienie prawa jazdy kategorii A , przynajmniej w jakimś przewidywalnej czasie , więc pozostaje liczyć na traf . Uprzedzę też pytanie , urlopu mam 12 dni więc naprawdę brak czasu .
rożek
Prospect
Prospect
Kontakt:

Post autor: rożek »

Kudłaty pisze:Tez bym sobie tak chciał ale niestety pracując po 65-70 godzin w tygodniu , bez możliwości zrobienia bumelki bądż "wyrwania się na chwilę" nie mam fizycznie czasu na robienie prawa jazdy kategorii A , przynajmniej w jakimś przewidywalnej czasie , więc pozostaje liczyć na traf . Uprzedzę też pytanie , urlopu mam 12 dni więc naprawdę brak czasu .
to kiedy bedziesz jezdzil ?
Awatar użytkownika
Baran
Member
Member
Kontakt:

Post autor: Baran »

Święte słowa Greg :)
Czarek-trike
Krótki opis: FTW
Kontakt:

Post autor: Czarek-trike »

Kudłaty pisze:.. urlopu mam 12 dni więc naprawdę brak czasu .
jakbyś ''pogadał'' to myśle,że dałoby się zrobić.
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
Awatar użytkownika
adaśko
Krótki opis: pierdolić biurokrację!!!
Kontakt:

Post autor: adaśko »

Pewnie że się da :) nawet w dwa dni !!!
Bóg jest litościwy ... a Ja nie.....!!!
Awatar użytkownika
yunkers
Treasurer
Treasurer
Krótki opis: G.O.P.
Kontakt:

Post autor: yunkers »

adaśko pisze:Pewnie że się da :) nawet w dwa dni !!!
interesujące ??
nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Luksky
Krótki opis: Życie to piękne, ludzie są wspaniali...
Kontakt:

Post autor: Luksky »

junkers pisze:
interesujące ??

w rzeczy samej. Adaśko, co autor miał na myśli?
T F F T
A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
Kudłaty
Kontakt:

Prawo jazdy w 2 dnii ?? Nie we wrocku , nie ma jak i z kim pogadac , za duzo ludzi tu w ostatnich latach poszło siedzieć za takie" gadanie "( około 60 osób ) , tym bardziej że wykonuje zawód w którym co pół roku muszę przedstawiać zaświadczenie o niekaralności :) ( nie jestem z żadnych służb mundurowych ani publicznych )
Kudłaty
Kontakt:

Lamm pisze:Święte słowa Greg :)
Z pracy i do pracy , sobotnie popołudnia no i pozostaja całe :) niedziele , niby niewiele ale ja tak pracuję od 20 lat i już sie przyzwyczaiłem że na rozrywki jest niewiele czasu .
ODPOWIEDZ