===Zdecydowanie kupię===
- Baran
- Member
- Kontakt:
Re: ===Zdecydowanie kupię===
Tą trajkę z Legnicy znam, Kolo robi takie sprzęty od bardzo dawna (20 lat może). Widziałem, siedziałem na niej, słyszałem ją, jak na mój gust ok. Jeśli ci odpowiada to pojedź i zobacz na żywo z Wrocka masz 45 minut drogi.
-
- Kontakt:
Juz gadałem z gościem ale ta z Legnicy nie w moim stylu .
-
- Kontakt:
Luksky pisze:Kudłaty pisze:Dzięki za info , dodaje do mojej prywatnej kolekcji propozycji , a tak przy okazji co myślicie o -
- JDF CHOOPERS . Warto z dzikim nawiązać kontak .
To bardzo solidny partner do robienia interesów. 70% przerobionych moto w okolicach 200km to własnie Dzika robota. Ta firma istnieje prawie 20lat, to pasjonaci. Swoja droga człowiek założył Klub Motocyklowy, który ma sie świetnie i sie rozwija, więc to chyba kompletnie rozwiewa wszelakie wątpliwości.
Dzieki ..
-
- Kontakt:
lamm, znam ja tez,koles zaczal budowac faktycznie ze 20 lat temu w 95 ja mialem janka a on latal traja, zbudowal conajmniej kilkadziesiat ktore jezdza po polsce i nie tylko, proponowalem kudlatemu ze mozna z nim nawiazac kontak gdyz widze sie z nim co chwile w sprawie budowy jego wizji, ale sie nie odezwal
-
- Kontakt:
Sorki jeśli przegapillem Twoją propozycję ... Skontaktowałem sie z gosciem , mam nr telefonu , myślę że po weekendzie zdzwonię sie z nim i pogadam co i jak , jeszcze raz dzięki za wszelaką pomoc jaką otrzymuje , chyba na PW ci odpisałem albo tak tylko myslalem ze odpisalem
. Mam także pare innych namiarów ale w ten długi weekend nie będe ludziom dupska zawracał , nie wszyscy myszą pracowac tak jak ja .

-
- Kontakt:
A ja Cię Kudłaty bardzo dobrze rozumiem, chcesz kupić to co ma się Tobie podobać i jest dobre.Wielu kolegów przerabiało trajki po kilka razy konsultowało się na forum ,czy to jest brak zdecydowania
Twoje pieniądze twój wybór a twoja trajka może być nawet w różowe koniki pony i innym chuj do tego, mogą mieć na to swój pogląd i go wyrazić gdy ich o to poprosisz , bo najbardziej spokojny pies potrafi upierdolić jak się do niego zyga.

-
- Kontakt:
Hehehe z tymi konikami to chyba przeginka ale kto wie , wszystko trzeba przemyśleć 

- krobia
- Kontakt:
Haa,haa...zdążyłem przeczytać znikającego posta
Kudłaty-nie unoś sie tak,nie ma sensu psuć sobie wątroby,nic tym nie zmienisz.to jest forum ludzi o wielkim poczuciu humoru i jednocześnie dystansie do siebie i innych.Co nie znaczy ,że po za jajcarskimi i czasem troszke ordynarnymi odpowiedziami nie otrzymasz satysfakcjonującej Cię odpowiedzi.Kudłaty,wyluzuj troszke...
A co do tego o którym napisałeś,że nie zabiera głosu i nic nie wnosi do tematu a jednocześnie dałeś do zrozumienia ,że nie bardzo zna się na temacie"trajki" to Ci powiem:jesteś w zakurwistym błędzie!!ten gość wie takie rzeczy i przerabiał takie kwestie o których Tobie się prawdopodobnie jeszcze nie śniło...
Tak więc nie bierz za dużo do głowy i wszystkiego na poważnie tylko działaj a wszyscy na pewną będą starali się Tobie pomóc
Jak mawia mój kolega: "życie to nie je bajka,życie to je bitwa..."
ale się napisałem.....

Kudłaty-nie unoś sie tak,nie ma sensu psuć sobie wątroby,nic tym nie zmienisz.to jest forum ludzi o wielkim poczuciu humoru i jednocześnie dystansie do siebie i innych.Co nie znaczy ,że po za jajcarskimi i czasem troszke ordynarnymi odpowiedziami nie otrzymasz satysfakcjonującej Cię odpowiedzi.Kudłaty,wyluzuj troszke...
A co do tego o którym napisałeś,że nie zabiera głosu i nic nie wnosi do tematu a jednocześnie dałeś do zrozumienia ,że nie bardzo zna się na temacie"trajki" to Ci powiem:jesteś w zakurwistym błędzie!!ten gość wie takie rzeczy i przerabiał takie kwestie o których Tobie się prawdopodobnie jeszcze nie śniło...
Tak więc nie bierz za dużo do głowy i wszystkiego na poważnie tylko działaj a wszyscy na pewną będą starali się Tobie pomóc

Jak mawia mój kolega: "życie to nie je bajka,życie to je bitwa..."
ale się napisałem.....
-
- Prospect
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Fajnie ze ktoś wszystko posprzątał - kto czytał tzw znikające posty
ten wie, nie ma co drążyć tematu - a z tą motorynką to kto wie ? Cena przystępna , jakość wykonania sądząc po zdjęciech i opisie też niezła . Pomyślę hehehe ....

-
- Krótki opis: FTW
- Kontakt:
do tego, obszerny opisKudłaty pisze:Fajnie ze ktoś wszystko posprzątał - kto czytał tzw znikające postyten wie, nie ma co drążyć tematu - a z tą motorynką to kto wie ? Cena przystępna , jakość wykonania sądząc po zdjęciech i opisie też niezła . Pomyślę hehehe ....

It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
- wataha_zeberko
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zdecydowanie stawiam na ekologię
http://www.youtube.com/watch?v=VXrKNaVm ... re=related
Tylko nie wiem jak pod góre tym wjechać , próbowałem siłą woli ale marne wyniki , zapisałem się na kurs Jedi i teraz już lepij pomykam .

http://www.youtube.com/watch?v=VXrKNaVm ... re=related
Tylko nie wiem jak pod góre tym wjechać , próbowałem siłą woli ale marne wyniki , zapisałem się na kurs Jedi i teraz już lepij pomykam .

- wataha_zeberko
- Kontakt:
To w cale nie głupi pomysł. Trochę nad tym popracować, zmodyfikować i ja wiem ?
Najpierw zmienił bym położenie kierowcy t.j : nogami do przodu, następnie wygodne położenie - takie na w pół leżące, Dynamo do niezbędnych świateł i jakiś mały silniczek elektryczny, żeby nie ciągać na sznurku pod górkę. Jest jedno ale - tego pierdzenia - gangu nie ma. Ale to też można nagrać i z tranzystora puszczać. Ale to tak żartem.
Co do kupna trajki to jak koledzy powyżej piszą : 1.Kwestia gustu co do wyglądu. 2. Jak zawsze zasobność portfela. Masz kasę kupujesz co chcesz bez względu na cenę. Gdy z kasą gorzej kupujesz coś co jest dobrą podbudową pod trajkę, Resztę urządzasz jak chatę, co roku coś dołożysz, dobudujesz i będziesz miał to wymarzone cacko.
Wiem jedno - nie licz, że kupisz coś w pozornie przystępnej cenie z czym nie będziesz się boksował. Ja kupiłem produkt fabryczny BOOM a i tak bez mała 1,5 roku remontowałem, odnawiałem , przebudowywałem - o pieniądzach nie wspominam a i tak, to jeszcze nie koniec. Najważniejsze, że obecnie bezproblemowo jeździ.
Najpierw zmienił bym położenie kierowcy t.j : nogami do przodu, następnie wygodne położenie - takie na w pół leżące, Dynamo do niezbędnych świateł i jakiś mały silniczek elektryczny, żeby nie ciągać na sznurku pod górkę. Jest jedno ale - tego pierdzenia - gangu nie ma. Ale to też można nagrać i z tranzystora puszczać. Ale to tak żartem.
Co do kupna trajki to jak koledzy powyżej piszą : 1.Kwestia gustu co do wyglądu. 2. Jak zawsze zasobność portfela. Masz kasę kupujesz co chcesz bez względu na cenę. Gdy z kasą gorzej kupujesz coś co jest dobrą podbudową pod trajkę, Resztę urządzasz jak chatę, co roku coś dołożysz, dobudujesz i będziesz miał to wymarzone cacko.

Wiem jedno - nie licz, że kupisz coś w pozornie przystępnej cenie z czym nie będziesz się boksował. Ja kupiłem produkt fabryczny BOOM a i tak bez mała 1,5 roku remontowałem, odnawiałem , przebudowywałem - o pieniądzach nie wspominam a i tak, to jeszcze nie koniec. Najważniejsze, że obecnie bezproblemowo jeździ.
-
- Kontakt:
mnie spokojnie na początek wystarczy cos takiego http://moto.allegro.pl/trike-i2417214878.html , zarejstrowane jako pojazd samochowy inny , jesli macie jakies propozycje sprzedania gotowego lub wiecie u kogo złożyc zamówienie na wykonanie piszcie tytaj lub PW lub mail dk-wroc@wp.pl . Kasa jest , czeka na przytulenie .
Ostatnio zmieniony 15 cze 2012, 16:03 przez Kudłaty, łącznie zmieniany 1 raz.
- bandit
- Kontakt:
Kudłaty, bez obrazy, ale wróżę Ci szybsze zrobienie prawka kat. A niz dorwanie samochodowego innego, spełniającego Twoje oczekiwania.
-
- Kontakt:
Tez bym sobie tak chciał ale niestety pracując po 65-70 godzin w tygodniu , bez możliwości zrobienia bumelki bądż "wyrwania się na chwilę" nie mam fizycznie czasu na robienie prawa jazdy kategorii A , przynajmniej w jakimś przewidywalnej czasie , więc pozostaje liczyć na traf . Uprzedzę też pytanie , urlopu mam 12 dni więc naprawdę brak czasu .
-
- Prospect
- Kontakt:
to kiedy bedziesz jezdzil ?Kudłaty pisze:Tez bym sobie tak chciał ale niestety pracując po 65-70 godzin w tygodniu , bez możliwości zrobienia bumelki bądż "wyrwania się na chwilę" nie mam fizycznie czasu na robienie prawa jazdy kategorii A , przynajmniej w jakimś przewidywalnej czasie , więc pozostaje liczyć na traf . Uprzedzę też pytanie , urlopu mam 12 dni więc naprawdę brak czasu .
- Baran
- Member
- Kontakt:
Święte słowa Greg 

-
- Krótki opis: FTW
- Kontakt:
jakbyś ''pogadał'' to myśle,że dałoby się zrobić.Kudłaty pisze:.. urlopu mam 12 dni więc naprawdę brak czasu .
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
- adaśko
- Krótki opis: pierdolić biurokrację!!!
- Kontakt:
Pewnie że się da
nawet w dwa dni !!!

Bóg jest litościwy ... a Ja nie.....!!!
- yunkers
- Treasurer
- Krótki opis: G.O.P.
- Kontakt:
interesujące ??adaśko pisze:Pewnie że się danawet w dwa dni !!!
nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
-
- Krótki opis: Życie to piękne, ludzie są wspaniali...
- Kontakt:
junkers pisze:interesujące ??adaśko pisze:Pewnie że się danawet w dwa dni !!!
w rzeczy samej. Adaśko, co autor miał na myśli?
T F F T
A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
-
- Kontakt:
Prawo jazdy w 2 dnii ?? Nie we wrocku , nie ma jak i z kim pogadac , za duzo ludzi tu w ostatnich latach poszło siedzieć za takie" gadanie "( około 60 osób ) , tym bardziej że wykonuje zawód w którym co pół roku muszę przedstawiać zaświadczenie o niekaralnościadaśko pisze:Pewnie że się danawet w dwa dni !!!

-
- Kontakt:
Z pracy i do pracy , sobotnie popołudnia no i pozostaja całeLamm pisze:Święte słowa Greg