Przemek dzięki za poświęcony czas i wytrwałość na moje nieudolności

Powiem tak, nie spodziewałem się że będę to wszystko rozumiał co do mnie mówisz, ale nie było tak chyba najgorzejKatownik pisze:Gregor, mówiłem że damy rade, w końcu mamy XXI wiek , skoro operuje się ludzi na odległośc , to czemu nie ogarnąć tych "paru kabelków " przez telefon. podstawa to dobry operator przy trajce , który rozumie to co ma zrobić , np że ten niebieski z wyjścia "C" alternatora ma połączyć z pinem 23 wtyczka B134 ECU .
Wierzyłem w Ciebie od początku i sam widzisz po wczorajszym audiotele , że małymi kroczkami dopieścimy Twoją wiązkę silnika i bezproblemowo będziesz nabijał kilometry z nowym serduchem EJ20 ze stajni SUBARU.
Muszę jeszcze kilka dupereli dopieścić, ale może coś wymyślimyfranky pisze:Kiedy inauguracyjne spotkanie?
Żebyś wiedział że się cieszyRob_trike pisze:gratulki - teraz to się micha cieszy
No cóż, jest taka trzecia rurka w galerii paliwowej o mniejszej średnicy od głównej zasilającej i powrotnej. Tak samo jest i na oryginalnej pompie subaru, więc wszystko podpiąłem zgodnie ze średnicami czyli: od pompy do wtrysku i powrót oraz ten trzeci też, okazuje się że jest to przewód wysysający opary ze zbiornika za pomocą podciśnienia, ale w aucie po drodze ma zastosowany filtr węglowy, a u mnie bezpośrednio do galerii , podczas spokojnej jazdy nic się nie dzieje, ale jak zaczynamy dawać po garach wytwarza się duże podciśnienie i tą rurką poprzez zaworek dostaje się dodatkowe paliwo do kolektora ssącego i powstaje zadyma oraz duszenie się silnikarożek pisze:Mów co było?
Teraz to i ja mam zaślepionejarekqqq pisze:Niewiem czy to istotne ja mam ten przewó zaślepiony a ten śilnik był w garbusie i wszystko było dobrze ..
się Grzesiu nie nerwuj tylko jeździj, jeździj...GREGOR pisze:Teraz to i ja mam zaślepionejarekqqq pisze:Niewiem czy to istotne ja mam ten przewó zaślepiony a ten śilnik był w garbusie i wszystko było dobrze ..Bardzo istotne oj bardzo
Inne planykowall pisze:No to jak traja już śmiga to dawaj do Zakopca
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość