Regulamin forum
Tutaj zamieszczamy zdjęcia i opis swojej trajki.
Napisz jak budowałeś swoją maszynę, jakie wykorzystałeś podzespoły, jakie napotkałeś trudności, czy i kto Ci pomagał, co planujesz jeszcze zmienić itp. Mile widziany link do galerii zdjęć i filmów.
OPISY TYLKO JEŻÐŻĄCYCH TRAJEK
Wszelkie inne posty będą usuwane.
Dawaj brachu bo dobrze ci idzie a czasu do spotkania u rożka coraz mniej , nie wiem czy to takie ujęcie ,ale nie masz tego zaczepu trochę za daleko od silnika czy mi się tak tylko wydaje i zdjęcie przekłamuje ?
kowall pisze:Dawaj brachu bo dobrze ci idzie a czasu do spotkania u rożka coraz mniej , nie wiem czy to takie ujęcie ,ale nie masz tego zaczepu trochę za daleko od silnika czy mi się tak tylko wydaje i zdjęcie przekłamuje ?
kowall pisze:Dawaj brachu bo dobrze ci idzie a czasu do spotkania u rożka coraz mniej , nie wiem czy to takie ujęcie ,ale nie masz tego zaczepu trochę za daleko od silnika czy mi się tak tylko wydaje i zdjęcie przekłamuje ?
Miejsce na chłodnicę zostawił
A no fakt ,przeoczyłem to , szkoda tylko że wtedy cały ten wyciaciany silnik z tyłu nie będzie widoczny , no ale co zrobić gdzieś ją trzeba upchnąć , w garbie tego problemu nie ma
custom pisze:Fajnie , wszystko takie pomalowane, jak z fabryki Hd.
Właśnie sobie ubzdurałem że jest za czarno i postanowiłem rozjaśnić :mrgreen:Błotniki już pomalowane, koło też gotowe, jeszcze czekam na karoserię i będzie git
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
custom pisze:Fajnie , wszystko takie pomalowane, jak z fabryki Hd.
Właśnie sobie ubzdurałem że jest za czarno i postanowiłem rozjaśnić :mrgreen:Błotniki już pomalowane, koło też gotowe, jeszcze czekam na karoserię i będzie git
Wczoraj znów miałem odwiedziny, tym razem z dalszej części Polski oczywiście nie przeszkodziło to w dalszej pracy przy traji i coś tam się zapełnia Dziś planuje finisz i jedziemy do elektryka
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.