jak to nie ma szans żebyś w garażu cos zrobił no co ty na blat i dawaj inspiracje..........mechanior pisze:Jak by taka "inspiracja" mi pomagała to nie ma szans żebym w garażu cos zrobił.

jak to nie ma szans żebyś w garażu cos zrobił no co ty na blat i dawaj inspiracje..........mechanior pisze:Jak by taka "inspiracja" mi pomagała to nie ma szans żebym w garażu cos zrobił.
Rob_trike pisze:czas na układ chłodzenia .................
Szukałem szukałem i tylko Tico podeszło, seicento ma niska ale szeroką, cienias podobnieRob_trike pisze: więc jakie auto ma dość "małe" chłodnice?
Od Tico jest 25mm węższa i 25mm niższa, ma wymiary szer. 325 a wysokość 320, suzuki 350 X 350 inna 340mm X 350mmlukasz pisze:suzuki swift
albo VTR 1000 tam idą po jednej na każdy bokbandit pisze:Rob małe, ale nie samochodowe są w Hondzie VFR-ce.
Może po prostu zrób na zamówienie, wychodzi trochę kasy, ale będziesz miał jaką chcesz.Rob_trike pisze:no dzisiaj spedziłem 3 godz przymierzając różne chłodnice i ........... jestem na tym samym etapie co przed przymierzaniem .... nie leży mi ich miejsce montażu - potem z karosą by było hujowo
myślicie że dwie chłodnice z moto litrówek da rade ?
Czarek w 750 VFR-ki była jedna, 800-tki maja po dwie po bokach jak VTR.Czarek-trike pisze:albo VTR 1000 tam idą po jednej na każdy bokbandit pisze:Rob małe, ale nie samochodowe są w Hondzie VFR-ce.
Rob_trike pisze:właśnie wczoraj znalazłem firme w Przeźmierowie - jak nic nie wymysle to zlece zrobienie
zastanawiam sie jeszcze nad tymi od moto...
zreszta dzis jade do Grzegorza pogrzebać na chałdach złomu może jakąś jeszcze dopasuje
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość