Wiktor dobrze prawi ale jedno zapomniał napisać, że te zawiasy z mercedesa są cholernie drogie w naprawie

Mazda jak będziemy się wybierać to zadzwonięmazda pisze:Czyli potrzebujesz tylne błotniki z:
- Junaka M10
- Panonii
- dragstar clasic
Lub zamówić w Coroner motocykle![]()
Nie doczytałem że to z Explorera projekt, czyli tylko kosmetyka została.
Na weekend mam wyjazd do Łańcuta ale jak by sie cos pozmieniało to można sie spotkać choć na chwilę.
Zawsze lecę przez Liszki, Alwernię, Oświęcim, chyba z przyzwyczajeniaaaannnd pisze:bedziecie wracać skawina-oświecim-tychy? tożto nawet niedaleko mnie bedziecie przejeżdżać, chętnie bym to zobaczył na lawecie ale nie bedzie mi sie chciało czaić na górze borkowskiej.
też lubie tamtędy jeździć, zwłaszcza gdy mijam to ogrodzenie z komarami https://goo.gl/maps/5ud5Rsjtjdxyunkers pisze:Zawsze lecę przez Liszki, Alwernię, Oświęcim, chyba z przyzwyczajeniaaaannnd pisze:bedziecie wracać skawina-oświecim-tychy? tożto nawet niedaleko mnie bedziecie przejeżdżać, chętnie bym to zobaczył na lawecie ale nie bedzie mi sie chciało czaić na górze borkowskiej.
Nie wiem czy byłeś u Dudziaków w Chełmku, o tym właśnie Rob napisał, tych od wyrobów ze skóry, tam mają plac i kilka fajnych pojazdów, moto na płotach też sąaaannnd pisze:też lubie tamtędy jeździć, zwłaszcza gdy mijam to ogrodzenie z komarami https://goo.gl/maps/5ud5Rsjtjdxyunkers pisze:Zawsze lecę przez Liszki, Alwernię, Oświęcim, chyba z przyzwyczajeniaaaannnd pisze:bedziecie wracać skawina-oświecim-tychy? tożto nawet niedaleko mnie bedziecie przejeżdżać, chętnie bym to zobaczył na lawecie ale nie bedzie mi sie chciało czaić na górze borkowskiej.
.......yunkers pisze:....... W weekend mamy po niego jechać, jak zwiezie się graty to będzie sporo czasu żeby określić w jakim kierunku podążać, ale na teraz widzi mi się takie rozwiązanie na pakę.
Wybieram się z Mechanioremkowall pisze:.......yunkers pisze:....... W weekend mamy po niego jechać, jak zwiezie się graty to będzie sporo czasu żeby określić w jakim kierunku podążać, ale na teraz widzi mi się takie rozwiązanie na pakę.
Piszesz że --macie ---po niego jechać ?? masz wspólnika ,udziałowca ?
jedziemy jutro bo szkoda było sobotyaaannnd pisze:I jak fura zwieziona? bo pogoda była idealna na taki wypad.
Skrobie, skrobie. Tylko strasznie małomówny.kowall pisze:Hmmm,albo coś przeoczyłem ,albo przespałem ,ale co ty tam aaannnd skrobiesz ??
Ale to że małomówny to nikomu nie przeszkadza ,może nawet nic nie gadać ,byleby pisał i wklejał fotyfranky72 pisze:Skrobie, skrobie. Tylko strasznie małomówny.kowall pisze:Hmmm,albo coś przeoczyłem ,albo przespałem ,ale co ty tam aaannnd skrobiesz ??
A tak sobie skrobie replikę Cobry od kilku lat pomalutku a od 06 2013 jeszcze wolniej bo pośpiechu już nie ma z wiadomych pwowdów. Za rok bedzie z 10 lat jak zakupiłem ramę.kowall pisze:Ale to że małomówny to nikomu nie przeszkadza ,może nawet nic nie gadać ,byleby pisał i wklejał fotyfranky72 pisze:Skrobie, skrobie. Tylko strasznie małomówny.kowall pisze:Hmmm,albo coś przeoczyłem ,albo przespałem ,ale co ty tam aaannnd skrobiesz ??
![]()
Kobiety są do skrobania ziemniaków i szyb.Musisz być twardy,garażu nie oddawaj,ziemniaki sobie sam obierzeszaaannnd pisze:kowall pisze:Ale to że małomówny to nikomu nie przeszkadza ,może nawet nic nie gadać ,byleby pisał i wklejał fotyfranky72 pisze:Skrobie, skrobie. Tylko strasznie małomówny.kowall pisze:Hmmm,albo coś przeoczyłem ,albo przespałem ,ale co ty tam aaannnd skrobiesz ??
![]()
Teraz do wiosny znowu przerwa w pracach, bo po piątkowym porannym skrobaniu szyb, żona poprosiła o opuszczenie garażu
Ale na zewnątrz się lepiej przezentuje niż w ciasnym garażumaciey pisze: ...,garażu nie oddawaj,...
Może byś się odezwał! Chętnie podjadę obejrzeć i może odpalisz! Wproszę się na chama, bo widzę,że coraz lepiej wygląda!aaannnd pisze:Ale na zewnątrz się lepiej przezentuje niż w ciasnym garażumaciey pisze: ...,garażu nie oddawaj,...
http://www.cobraclub.com/gallery/data/5 ... e0472a.jpg
Jak będziesz w ppbliżu to daj znak.Wiem gdzie mieszka !mazda pisze:A ja tez mogę się załapać ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość