Wiktor dobrze prawi ale jedno zapomniał napisać, że te zawiasy z mercedesa są cholernie drogie w naprawie
Coś do dłubania po trajce :-)
- mazda
- Krótki opis: wizjoner artysta spawacz
- Kontakt:
Re: Coś do dłubania po trajce :-)
Teraz już wiem, przypomniałem sobie że zwoziłem mu jakiegoś grata do remontu. To niedaleko mojej pracy, kurde zapomniałem o gościu. Po drugiej stronie działek soją lub stały stare lokomotywy i na Bieżanowie jest fajna obrotnica do lokomotyw
Wiktor dobrze prawi ale jedno zapomniał napisać, że te zawiasy z mercedesa są cholernie drogie w naprawie
Nie rezygnuj z celu tylko dla tego, że wymaga on czasu. Czas i tak przeminie.
- yunkers
- Treasurer

- Krótki opis: G.O.P.
- Kontakt:
Wszystko się chłopaki zgadza, można to posadzić na ramowym podwoziu byleby łapało się w szerokości, ale skoro rama już jest i nieźle w sumie pasuje to tak już zostanie, szczególnie, że Explorer też ma fajne silniki. Pomysł z adaptacją wszystkiego co potrzebne z ML-a jest bardzo dobry, wiadomo wszystko kosztuje i o ile ML-a anglika można kupić za 5k to pewnie późniejsze koszty eksploatacji nie są małe. W weekend mamy po niego jechać, jak zwiezie się graty to będzie sporo czasu żeby określić w jakim kierunku podążać, ale na teraz widzi mi się takie rozwiązanie na pakę.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
- Wiktor
- Kontakt:
- mazda
- Kontakt:
Czyli potrzebujesz tylne błotniki z:
- Junaka M10
- Panonii
- dragstar clasic
Lub zamówić w Coroner motocykle
Nie doczytałem że to z Explorera projekt, czyli tylko kosmetyka została.
Na weekend mam wyjazd do Łańcuta ale jak by sie cos pozmieniało to można sie spotkać choć na chwilę.
- Junaka M10
- Panonii
- dragstar clasic
Lub zamówić w Coroner motocykle
Na weekend mam wyjazd do Łańcuta ale jak by sie cos pozmieniało to można sie spotkać choć na chwilę.
- yunkers
- Treasurer

- Kontakt:
Mazda jak będziemy się wybierać to zadzwonięmazda pisze:Czyli potrzebujesz tylne błotniki z:
- Junaka M10
- Panonii
- dragstar clasic
Lub zamówić w Coroner motocykle![]()
nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
- aaannnd
- Kontakt:
bedziecie wracać skawina-oświecim-tychy? tożto nawet niedaleko mnie bedziecie przejeżdżać, chętnie bym to zobaczył na lawecie ale nie bedzie mi sie chciało czaić na górze borkowskiej.
- yunkers
- Treasurer

- Kontakt:
Zawsze lecę przez Liszki, Alwernię, Oświęcim, chyba z przyzwyczajeniaaaannnd pisze:bedziecie wracać skawina-oświecim-tychy? tożto nawet niedaleko mnie bedziecie przejeżdżać, chętnie bym to zobaczył na lawecie ale nie bedzie mi sie chciało czaić na górze borkowskiej.
- aaannnd
- Kontakt:
też lubie tamtędy jeździć, zwłaszcza gdy mijam to ogrodzenie z komarami https://goo.gl/maps/5ud5Rsjtjdxyunkers pisze:Zawsze lecę przez Liszki, Alwernię, Oświęcim, chyba z przyzwyczajeniaaaannnd pisze:bedziecie wracać skawina-oświecim-tychy? tożto nawet niedaleko mnie bedziecie przejeżdżać, chętnie bym to zobaczył na lawecie ale nie bedzie mi sie chciało czaić na górze borkowskiej.
- Rob_trike
- President

- Krótki opis: Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg
- Kontakt:
pare metrów dalej sa fajne bryki
tuż koło sklepu
Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg.
- yunkers
- Treasurer

- Kontakt:
Nie wiem czy byłeś u Dudziaków w Chełmku, o tym właśnie Rob napisał, tych od wyrobów ze skóry, tam mają plac i kilka fajnych pojazdów, moto na płotach też sąaaannnd pisze:też lubie tamtędy jeździć, zwłaszcza gdy mijam to ogrodzenie z komarami https://goo.gl/maps/5ud5Rsjtjdxyunkers pisze:Zawsze lecę przez Liszki, Alwernię, Oświęcim, chyba z przyzwyczajeniaaaannnd pisze:bedziecie wracać skawina-oświecim-tychy? tożto nawet niedaleko mnie bedziecie przejeżdżać, chętnie bym to zobaczył na lawecie ale nie bedzie mi sie chciało czaić na górze borkowskiej.
- kowall
- Sergeant

- Kontakt:
.......yunkers pisze:....... W weekend mamy po niego jechać, jak zwiezie się graty to będzie sporo czasu żeby określić w jakim kierunku podążać, ale na teraz widzi mi się takie rozwiązanie na pakę.
Piszesz że --macie ---po niego jechać ?? masz wspólnika ,udziałowca ?
- yunkers
- Treasurer

- Kontakt:
Wybieram się z Mechanioremkowall pisze:.......yunkers pisze:....... W weekend mamy po niego jechać, jak zwiezie się graty to będzie sporo czasu żeby określić w jakim kierunku podążać, ale na teraz widzi mi się takie rozwiązanie na pakę.
Piszesz że --macie ---po niego jechać ?? masz wspólnika ,udziałowca ?
- aaannnd
- Kontakt:
I jak fura zwieziona? bo pogoda była idealna na taki wypad.
Ja dzis stwierdził, że nie ma bata i od rana szlifiera, kompresor i poleciałem podkładem, żedby się przed zima zabezpieczyć
http://www.cobraclub.com/gallery/data/5 ... e0464a.jpg
http://www.cobraclub.com/gallery/data/5 ... e0463a.jpg
jutro jak jeszcze bedzie ładnie to się bedzie wygrzewać na słońcu.
Ja dzis stwierdził, że nie ma bata i od rana szlifiera, kompresor i poleciałem podkładem, żedby się przed zima zabezpieczyć
http://www.cobraclub.com/gallery/data/5 ... e0464a.jpg
http://www.cobraclub.com/gallery/data/5 ... e0463a.jpg
jutro jak jeszcze bedzie ładnie to się bedzie wygrzewać na słońcu.
- krobia
- Kontakt:
...fajne toto 
- kowall
- Sergeant

- Kontakt:
Hmmm
,albo coś przeoczyłem ,albo przespałem ,ale co ty tam aaannnd skrobiesz ??
- yunkers
- Treasurer

- Kontakt:
jedziemy jutro bo szkoda było sobotyaaannnd pisze:I jak fura zwieziona? bo pogoda była idealna na taki wypad.
-
piotrbuniowski
- Krótki opis: bunio
- Kontakt:
SA ja wiem od Franki że jesteś w fajnym klubie i robiliście fajne fury daj coś więcej.
- franky
- Member

- Krótki opis: Trza być twardym jak gąbka
- Kontakt:
Skrobie, skrobie. Tylko strasznie małomówny.kowall pisze:Hmmm,albo coś przeoczyłem ,albo przespałem ,ale co ty tam aaannnd skrobiesz ??
- kowall
- Sergeant

- Kontakt:
Ale to że małomówny to nikomu nie przeszkadza ,może nawet nic nie gadać ,byleby pisał i wklejał fotyfranky72 pisze:Skrobie, skrobie. Tylko strasznie małomówny.kowall pisze:Hmmm,albo coś przeoczyłem ,albo przespałem ,ale co ty tam aaannnd skrobiesz ??
- aaannnd
- Kontakt:
A tak sobie skrobie replikę Cobry od kilku lat pomalutku a od 06 2013 jeszcze wolniej bo pośpiechu już nie ma z wiadomych pwowdów. Za rok bedzie z 10 lat jak zakupiłem ramę.kowall pisze:Ale to że małomówny to nikomu nie przeszkadza ,może nawet nic nie gadać ,byleby pisał i wklejał fotyfranky72 pisze:Skrobie, skrobie. Tylko strasznie małomówny.kowall pisze:Hmmm,albo coś przeoczyłem ,albo przespałem ,ale co ty tam aaannnd skrobiesz ??
![]()
Nowego wątku nie zakładam, bo na kitcarforum jest relacja, zdjęcia, opisy, a nie lubię się dublować http://www.kitcarforum.pl/index.php?top ... g13412#new
Teraz do wiosny znowu przerwa w pracach, bo po piątkowym porannym skrobaniu szyb, żona poprosiła o opuszczenie garażu, tom powiedział że wyjadę jak pomaluje szpachle podkładem żeby przez zimę jej szlak nie trafił, no i w sobotę się taka pikna pogoda przytrafiła, że nie można było tego zmarnować.
I po raz kolejny wlazłem komuś z butami w temat, za co serdecznie przepraszam
- maciey
- Krótki opis: Narzędziem pracy artystów jest...DŁUTO!!!
- Kontakt:
Kobiety są do skrobania ziemniaków i szyb.Musisz być twardy,garażu nie oddawaj,ziemniaki sobie sam obierzeszaaannnd pisze:kowall pisze:Ale to że małomówny to nikomu nie przeszkadza ,może nawet nic nie gadać ,byleby pisał i wklejał fotyfranky72 pisze:Skrobie, skrobie. Tylko strasznie małomówny.kowall pisze:Hmmm,albo coś przeoczyłem ,albo przespałem ,ale co ty tam aaannnd skrobiesz ??
![]()
Teraz do wiosny znowu przerwa w pracach, bo po piątkowym porannym skrobaniu szyb, żona poprosiła o opuszczenie garażu
Z Trajką jest jak z babą...jak się raz za nią zabierzesz to do końca życia będziesz się pierdolił!
Niekoniecznie z tą samą...
Niekoniecznie z tą samą...
- aaannnd
- Kontakt:
Ale na zewnątrz się lepiej przezentuje niż w ciasnym garażumaciey pisze: ...,garażu nie oddawaj,...
http://www.cobraclub.com/gallery/data/5 ... e0472a.jpg
- franky
- Member

- Kontakt:
Może byś się odezwał! Chętnie podjadę obejrzeć i może odpalisz! Wproszę się na chama, bo widzę,że coraz lepiej wygląda!aaannnd pisze:Ale na zewnątrz się lepiej przezentuje niż w ciasnym garażumaciey pisze: ...,garażu nie oddawaj,...
http://www.cobraclub.com/gallery/data/5 ... e0472a.jpg
- mazda
- Kontakt:
A ja tez mogę się załapać ?
- franky
- Member

- Kontakt:
Jak będziesz w ppbliżu to daj znak.Wiem gdzie mieszka !mazda pisze:A ja tez mogę się załapać ?