Krobia, a jak ja będę jechał do tego Sierpca to będę jechał przez Krobię, to Ty, Krobia w tej Krobi będziesz, Czy Cię, Krobia w tej Krobi nie będzie ? bo nie wiem czy zwalniać jak przez tę Krobię będę jechał czy tylko śmignąć przez tę Krobię...
Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
pawlikTrike pisze:Krobia, a jak ja będę jechał do tego Sierpca to będę jechał przez Krobię, to Ty, Krobia w tej Krobi będziesz, Czy Cię, Krobia w tej Krobi nie będzie ? bo nie wiem czy zwalniać jak przez tę Krobię będę jechał czy tylko śmignąć przez tę Krobię...
Nie krobie o co krobi krobie? Za malo krobi krobia!
pawlikTrike pisze:Krobia, a jak ja będę jechał do tego Sierpca to będę jechał przez Krobię, to Ty, Krobia w tej Krobi będziesz, Czy Cię, Krobia w tej Krobi nie będzie ? bo nie wiem czy zwalniać jak przez tę Krobię będę jechał czy tylko śmignąć przez tę Krobię...
Nie krobisz, bo to do Krobi było, Krobia będzie wiedział o co krobi
A to trza bylo od razu powiedziec ze to byla prywatna rozmowa na ogólnym....
zalezy o której godzinie bedziesz jechał....
a najlepiej to zamelduj sie w sobotę z rańca, spijemy kawe ,przyjedzie Kato z Lipowym i pojedziemy wszyscy razem
A to trza bylo od razu powiedziec ze to byla prywatna rozmowa na ogólnym....
Oj tam od razu prywatna ...
zalezy o której godzinie bedziesz jechał....
a najlepiej to zamelduj sie w sobotę z rańca, spijemy kawe ,przyjedzie Kato z Lipowym i pojedziemy wszyscy razem
Obaczymy jak to będzie
No to tak to wygląda;
GREGOR , WINDA, SZEFCIU i jeszcze czekamy na ostatnie słowo kolegi Adamiaka oraz WALEREGO którzy dadzą nam odpowiedź pod koniec tygodnia mamy zamiar wyjechać wszyscy razem w piątek około godziny 10.00 jak zwykle z Markuszowa
Jak będzie to się jeszcze okaże , było by fajnie gdybyś ZETORKU przeprowadził nas sensownie przez Warszawe , taki pomysł rzucił WINDA i czekamy na twoją odpowiedź
Co prawda wczoraj po trasie pojebały mi się krótkie światła (nima )ale po konsultacji tel. z naczelnym elektrykiem forumowym -Katem- myślę że opanuję temat i jak wrócę do kraju w piątek w nocy to do rana opanuję problem i w sobotę rano ruszam na Sierpc ,jadę Olesno- Wieluń-Sieradz -Włocławek-Sierpc- leci ktoś jeszcze w sobotę rano tą trasą???
W tych godzinach to śmiało wałem miedzeszynskim do mostu Curie i na Płońsk. Zdecydowanie krócej, a parę świateł nie zawadzi.
W tych godzinach hehe o 10 z Lubelszczyzny to myślisz ze o której będą w wawie
A po 12 juz pierwsi jada i zaczyna się
Ją tam jadę swoją droga
możesz opisać trasę którą będziesz jechać
Nie wiem co wy macie z tą Warszawą, ale chyba dramatyzujecie. O godzinie 13 przejadą jak przez masło jadąc praską stroną Wawy. Ja bym jechał od miejscowości Zakręt prosto na pragę i w ulicę Grochowską do Ratuszowej, potem w lewo, potem w prawo w Jagiellońską i prosto przed siebie do ostatniego mostu którym trzeba przebić się na łomianki i już prosto na Płońsk.
Zrobicie ludziom frajdę jak zobaczą kilka trajek, a jak pojedziecie obwodnicą to nadrobicie kilosów a przy zjeździe na Gdańsk i tak jest szansa że postoicie.
W tych godzinach to śmiało wałem miedzeszynskim do mostu Curie i na Płońsk. Zdecydowanie krócej, a parę świateł nie zawadzi.
W tych godzinach hehe o 10 z Lubelszczyzny to myślisz ze o której będą w wawie
A po 12 juz pierwsi jada i zaczyna się
Ją tam jadę swoją droga
możesz opisać trasę którą będziesz jechać
to tak wpadasz na obwodnice
potem w prawo 580 talej w prawo w powstańców śląskich potem w lewo w Człuchowską i w prawo Krzywoń
Tam mały postój
potem powrót na 580 aż do Woli Pasikońskiej i wprawo na Kamion
dalej 50 do 62 i nią do Płocka
potem 559 do Sikurza i 541 na miejsce
Raczej tędy pojade
"żyj a nie istniej"
"Nie ważne ile razy upadasz.
ważne, że potrafisz pić na leżąco"
zetor pisze:Seku jeden tylko problem z Twoim planem
Ja mieszkam po innej stronie Wisły niż ty to opisujesz
a maja zaczepić do mnie
No chyba że muszą się do Ciebie doczłapać, bo jak szukacie punktu zbornego w Wawie to zapraszam do mnie na podwórko bo jest po trasie, a nawet gdyby nie, to lepiej by było się spotkać gdzieś poza Warszawką. Jeżeli się dobrze w robocie ułoży to będę leciał razem z Wami.