z Józkiem tak "pisemnie" to Ty sie nie dogadasz jedynie w realuGREGOR pisze:gdzie się podział pojazdjozim pisze:Gregor tak jak sie umawialismy tylko powstal maly problem brak pojazdu ,ale rower jeszcze mam wiec bede ???
czyżby jakieś zmiany się szykowały
Sierpc 2015
- krobia
- Kontakt:
Re: Sierpc 2015
- pawlikTrike
- Member
- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
Krobia, a jak ja będę jechał do tego Sierpca to będę jechał przez Krobię, to Ty, Krobia w tej Krobi będziesz, Czy Cię, Krobia w tej Krobi nie będzie ? bo nie wiem czy zwalniać jak przez tę Krobię będę jechał czy tylko śmignąć przez tę Krobię...
Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
- bandit
- Kontakt:
Nie krobie o co krobi krobie? Za malo krobi krobia!pawlikTrike pisze:Krobia, a jak ja będę jechał do tego Sierpca to będę jechał przez Krobię, to Ty, Krobia w tej Krobi będziesz, Czy Cię, Krobia w tej Krobi nie będzie ? bo nie wiem czy zwalniać jak przez tę Krobię będę jechał czy tylko śmignąć przez tę Krobię...
- pawlikTrike
- Member
- Kontakt:
Nie krobisz, bo to do Krobi było, Krobia będzie wiedział o co krobibandit pisze:Nie krobie o co krobi krobie? Za malo krobi krobia!pawlikTrike pisze:Krobia, a jak ja będę jechał do tego Sierpca to będę jechał przez Krobię, to Ty, Krobia w tej Krobi będziesz, Czy Cię, Krobia w tej Krobi nie będzie ? bo nie wiem czy zwalniać jak przez tę Krobię będę jechał czy tylko śmignąć przez tę Krobię...
- bandit
- Kontakt:
A to trza bylo od razu powiedziec ze to byla prywatna rozmowa na ogólnym....pawlikTrike pisze:Nie krobisz, bo to do Krobi było, Krobia będzie wiedział o co krobibandit pisze:Nie krobie o co krobi krobie? Za malo krobi krobia!pawlikTrike pisze:Krobia, a jak ja będę jechał do tego Sierpca to będę jechał przez Krobię, to Ty, Krobia w tej Krobi będziesz, Czy Cię, Krobia w tej Krobi nie będzie ? bo nie wiem czy zwalniać jak przez tę Krobię będę jechał czy tylko śmignąć przez tę Krobię...
- krobia
- Kontakt:
zalezy o której godzinie bedziesz jechał....pawlikTrike pisze:Krobia, a jak ja będę jechał do tego Sierpca to będę jechał przez Krobię, to Ty, Krobia w tej Krobi będziesz, Czy Cię, Krobia w tej Krobi nie będzie ? bo nie wiem czy zwalniać jak przez tę Krobię będę jechał czy tylko śmignąć przez tę Krobię...
a najlepiej to zamelduj sie w sobotę z rańca, spijemy kawe ,przyjedzie Kato z Lipowym i pojedziemy wszyscy razem
- pawlikTrike
- Member
- Kontakt:
Oj tam od razu prywatna ...bandit pisze:A to trza bylo od razu powiedziec ze to byla prywatna rozmowa na ogólnym....pawlikTrike pisze:Nie krobisz, bo to do Krobi było, Krobia będzie wiedział o co krobibandit pisze:Nie krobie o co krobi krobie? Za malo krobi krobia!pawlikTrike pisze:Krobia, a jak ja będę jechał do tego Sierpca to będę jechał przez Krobię, to Ty, Krobia w tej Krobi będziesz, Czy Cię, Krobia w tej Krobi nie będzie ? bo nie wiem czy zwalniać jak przez tę Krobię będę jechał czy tylko śmignąć przez tę Krobię...
- pawlikTrike
- Member
- Kontakt:
Obaczymy jak to będziekrobia pisze:zalezy o której godzinie bedziesz jechał....pawlikTrike pisze:Krobia, a jak ja będę jechał do tego Sierpca to będę jechał przez Krobię, to Ty, Krobia w tej Krobi będziesz, Czy Cię, Krobia w tej Krobi nie będzie ? bo nie wiem czy zwalniać jak przez tę Krobię będę jechał czy tylko śmignąć przez tę Krobię...
a najlepiej to zamelduj sie w sobotę z rańca, spijemy kawe ,przyjedzie Kato z Lipowym i pojedziemy wszyscy razem
- zetor
- Member
- Kontakt:
to kto kiedy i o której będzie
"żyj a nie istniej"
"Nie ważne ile razy upadasz.
ważne, że potrafisz pić na leżąco"
- GREGOR
- Krótki opis: Żyj tak , aby dobrze Cię potem wspominali
- Kontakt:
No to tak to wygląda;
GREGOR , WINDA, SZEFCIU i jeszcze czekamy na ostatnie słowo kolegi Adamiaka oraz WALEREGO którzy dadzą nam odpowiedź pod koniec tygodnia mamy zamiar wyjechać wszyscy razem w piątek około godziny 10.00 jak zwykle z Markuszowa
Jak będzie to się jeszcze okaże , było by fajnie gdybyś ZETORKU przeprowadził nas sensownie przez Warszawe , taki pomysł rzucił WINDA i czekamy na twoją odpowiedź
GREGOR , WINDA, SZEFCIU i jeszcze czekamy na ostatnie słowo kolegi Adamiaka oraz WALEREGO którzy dadzą nam odpowiedź pod koniec tygodnia mamy zamiar wyjechać wszyscy razem w piątek około godziny 10.00 jak zwykle z Markuszowa
Jak będzie to się jeszcze okaże , było by fajnie gdybyś ZETORKU przeprowadził nas sensownie przez Warszawe , taki pomysł rzucił WINDA i czekamy na twoją odpowiedź
Żyj tak, aby Cię potem dobrze wspominali...
- zetor
- Member
- Kontakt:
najsensowniej to obwodnicą
"żyj a nie istniej"
- sekuwawa
- Kontakt:
W tych godzinach to śmiało wałem miedzeszynskim do mostu Curie i na Płońsk. Zdecydowanie krócej, a parę świateł nie zawadzi.zetor pisze:najsensowniej obwodnicą
- zetor
- Member
- Kontakt:
W tych godzinach hehe o 10 z Lubelszczyzny to myślisz ze o której będą w wawiesekuwawa pisze:W tych godzinach to śmiało wałem miedzeszynskim do mostu Curie i na Płońsk. Zdecydowanie krócej, a parę świateł nie zawadzi.zetor pisze:najsensowniej obwodnicą
A po 12 juz pierwsi jada i zaczyna się
Ją tam jadę swoją droga
"żyj a nie istniej"
- kowall
- Sergeant
- Kontakt:
Co prawda wczoraj po trasie pojebały mi się krótkie światła (nima )ale po konsultacji tel. z naczelnym elektrykiem forumowym -Katem- myślę że opanuję temat i jak wrócę do kraju w piątek w nocy to do rana opanuję problem i w sobotę rano ruszam na Sierpc ,jadę Olesno- Wieluń-Sieradz -Włocławek-Sierpc- leci ktoś jeszcze w sobotę rano tą trasą???
- Rob_trike
- President
- Krótki opis: Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg
- Kontakt:
Planuje piątek po południu - kto sie podłączy koło Włocławka ?
Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg.
- Lipa
- Krótki opis: <> POTWORNY GARAŻ <>
- Kontakt:
Kowall my tez w sobotę rano jak wyjedziesz w miarę wcześnie to wbijamy razem
Czasem spotykasz ludzi, którzy pędzą przed siebie na zabój, złamanie karku.... czasem tak trudno ich kurwa wyprzedzić !!!
- kowall
- Sergeant
- Kontakt:
Dobry pomysł Lipa żeby wbić razem ,to gdzie się razem spotkamy??--myślę że okolice Sieradza --tam powinno być dobrzeLipa pisze:Kowall my tez w sobotę rano jak wyjedziesz w miarę wcześnie to wbijamy razem
- custom
- Member
- Kontakt:
- GREGOR
- Krótki opis: Żyj tak , aby dobrze Cię potem wspominali
- Kontakt:
możesz opisać trasę którą będziesz jechaćzetor pisze:W tych godzinach hehe o 10 z Lubelszczyzny to myślisz ze o której będą w wawiesekuwawa pisze:W tych godzinach to śmiało wałem miedzeszynskim do mostu Curie i na Płońsk. Zdecydowanie krócej, a parę świateł nie zawadzi.zetor pisze:najsensowniej obwodnicą
Ją tam jadę swoją droga
Żyj tak, aby Cię potem dobrze wspominali...
- sekuwawa
- Kontakt:
Nie wiem co wy macie z tą Warszawą, ale chyba dramatyzujecie. O godzinie 13 przejadą jak przez masło jadąc praską stroną Wawy. Ja bym jechał od miejscowości Zakręt prosto na pragę i w ulicę Grochowską do Ratuszowej, potem w lewo, potem w prawo w Jagiellońską i prosto przed siebie do ostatniego mostu którym trzeba przebić się na łomianki i już prosto na Płońsk.GREGOR pisze:możesz opisać trasę którą będziesz jechaćzetor pisze:W tych godzinach hehe o 10 z Lubelszczyzny to myślisz ze o której będą w wawiesekuwawa pisze:W tych godzinach to śmiało wałem miedzeszynskim do mostu Curie i na Płońsk. Zdecydowanie krócej, a parę świateł nie zawadzi.zetor pisze:najsensowniej obwodnicą
Ją tam jadę swoją droga
Zrobicie ludziom frajdę jak zobaczą kilka trajek, a jak pojedziecie obwodnicą to nadrobicie kilosów a przy zjeździe na Gdańsk i tak jest szansa że postoicie.
- Lipa
- Krótki opis: <> POTWORNY GARAŻ <>
- Kontakt:
Sieradz... to gdzieś koło Krobi ??kowall pisze:Dobry pomysł Lipa żeby wbić razem ,to gdzie się razem spotkamy??--myślę że okolice Sieradza --tam powinno być dobrzeLipa pisze:Kowall my tez w sobotę rano jak wyjedziesz w miarę wcześnie to wbijamy razem
Czasem spotykasz ludzi, którzy pędzą przed siebie na zabój, złamanie karku.... czasem tak trudno ich kurwa wyprzedzić !!!
- zetor
- Member
- Kontakt:
Seku jeden tylko problem z Twoim planem
Ja mieszkam po innej stronie Wisły niż ty to opisujesz
a maja zaczepić do mnie
a maja zaczepić do mnie
"żyj a nie istniej"
- zetor
- Member
- Kontakt:
to tak wpadasz na obwodniceGREGOR pisze:możesz opisać trasę którą będziesz jechaćzetor pisze:W tych godzinach hehe o 10 z Lubelszczyzny to myślisz ze o której będą w wawiesekuwawa pisze:W tych godzinach to śmiało wałem miedzeszynskim do mostu Curie i na Płońsk. Zdecydowanie krócej, a parę świateł nie zawadzi.zetor pisze:najsensowniej obwodnicą
Ją tam jadę swoją droga
potem w prawo 580 talej w prawo w powstańców śląskich potem w lewo w Człuchowską i w prawo Krzywoń
Tam mały postój
potem powrót na 580 aż do Woli Pasikońskiej i wprawo na Kamion
dalej 50 do 62 i nią do Płocka
potem 559 do Sikurza i 541 na miejsce
Raczej tędy pojade
"żyj a nie istniej"
- sekuwawa
- Kontakt:
No chyba że muszą się do Ciebie doczłapać, bo jak szukacie punktu zbornego w Wawie to zapraszam do mnie na podwórko bo jest po trasie, a nawet gdyby nie, to lepiej by było się spotkać gdzieś poza Warszawką. Jeżeli się dobrze w robocie ułoży to będę leciał razem z Wami.zetor pisze:Seku jeden tylko problem z Twoim planem
a maja zaczepić do mnie
- zetor
- Member
- Kontakt:
jak chcecie jedzcie swoimi drogami
ja narazie nie jestem zapieralatorem i tylko bede was spowalniał
ja narazie nie jestem zapieralatorem i tylko bede was spowalniał
"żyj a nie istniej"