witam
- miikii
- Kontakt:
Re: witam
Nie no panowie...
ja tu jako nowy, wiecie, żółtodziub więc nie wypada mi (chyba) przywitać starszych (stażem na forum) kolegów, ale QRWA
po prześledzeniu tego posta od początku do końca doszedłem do wniosku że Wam wszystkim w czerepie coś grzmotnęło
:D:D Jak sie czyta te wasze miary, pręty, łańcuchy, gwinty i cale to człek traci kontakt z rzeczywistością, no....
Nie mniej: witam kolegę 710 i życzę wielkich sukcesów, pozdro
(...) jazda motocyklem to najfajniejsza rzecz jaką można robić... w ubraniu !
- CowboyWaldi
- Kontakt:
junkers pisze:i może od razu mozille zainstaluj bo pisownia Ci kuleje
710 pisze:mam dyslekce dysgrafie a tu was rozczaruje mimo ze w nazwie mego miasta wielkopolska to nie jestem z wielkopolski a ziemi lubuskiej
Witam z Wolsztyna
Rozumiem dysleksję, dysgrafię, dysortografię, jednak z szacunku dla uczestników i dyskutantów na forum,
propouję popracować ze słownikiem lub zainstalować faktycznie jak napisał junkers mozille.
Nikt nie jest doskonały, wystarczy jednak nieco ochoty i można naprawić każdą niedoskonałość.
- Sulkyrider
- Krótki opis: Rekwizytor
- Kontakt:
Waldi chciał doradzić. A Ty skaczesz.710 pisze:a kto ci kaze czytac ?jak niepasuje twoj zgryz
Bohaterów prądem?
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem.
T F F T
T F F T
- maciey
- Krótki opis: Narzędziem pracy artystów jest...DŁUTO!!!
- Kontakt:
710 pisze:z calem rurowym jest tak jak z kartoflami jak moj dziadek z wielkopolski na te tereny sie wprowadzil to nie umial kartofoli kupić bo u niego w centnarach kupowal a tu na metry a czemu bak od urala bo kosztowal50zl nowy za kolo dalem50 zawieszenie od jawy35 lampa20przednia tylnia30 rame chce robic cos na wzor ram do enduro tzn od główki ramy bendzie szla pojedyncza rura dopiero pod siedziskiem bakiem na dwie sie rozgAŁENZI siedzenie prawdopodobnie od rolniczego pojazdu lub od komara starego typu model z sprenrzyną to sie wybierze w trakcie mam oba w tapczanie a tylnie zawieszenie to most marzy mi sie od bmw e30 e32 najchetniej wersi300 lub ewentualnie sierry kola planuje185r14profil 60 lub 65
OJP!!! 710 Ty musisz używać jakiś dopalaczy doodbytniczych
Z Trajką jest jak z babą...jak się raz za nią zabierzesz to do końca życia będziesz się pierdolił!
Niekoniecznie z tą samą...
- Bogdan7
- Kontakt:
Też tak myślę że gościu coś pali albo po prostu robi sobie z nas jajamaciej pisze:710 pisze:z calem rurowym jest tak jak z kartoflami jak moj dziadek z wielkopolski na te tereny sie wprowadzil to nie umial kartofoli kupić bo u niego w centnarach kupowal a tu na metry a czemu bak od urala bo kosztowal50zl nowy za kolo dalem50 zawieszenie od jawy35 lampa20przednia tylnia30 rame chce robic cos na wzor ram do enduro tzn od główki ramy bendzie szla pojedyncza rura dopiero pod siedziskiem bakiem na dwie sie rozgAŁENZI siedzenie prawdopodobnie od rolniczego pojazdu lub od komara starego typu model z sprenrzyną to sie wybierze w trakcie mam oba w tapczanie a tylnie zawieszenie to most marzy mi sie od bmw e30 e32 najchetniej wersi300 lub ewentualnie sierry kola planuje185r14profil 60 lub 65
OJP!!! 710 Ty musisz używać jakiś dopalaczy doodbytniczych![]()
![]()
Nie psedafkuj
Dzięki Bogu za edycję ludzie uważali by mnie za karła :-) :-) ;-)
-
Luksky
- Krótki opis: Życie to piękne, ludzie są wspaniali...
- Kontakt:
Krobia, ja nie moge czytac Twoich postów bo budze dzieci i mnie baba jebie, że ryczę ze smiechu po nocach 
T F F T
A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
A C A B
- krobia
- Kontakt:
Luksky pisze:Krobia, ja nie moge czytac Twoich postów bo budze dzieci i mnie baba jebie, że ryczę ze smiechu po nocach
O kurwa, już więcej sie nie udzielam bo będe miał na sumieniu rozpad małżeństwa i zestresowane cudze dzieci
-
Luksky
- Kontakt:
krobia pisze:Luksky pisze:Krobia, ja nie moge czytac Twoich postów bo budze dzieci i mnie baba jebie, że ryczę ze smiechu po nocach
O kurwa, już więcej sie nie udzielam bo będe miał na sumieniu rozpad małżeństwa i zestresowane cudze dzieci
e tam zaraz rozpad. Trzeba ustawić odpowiednia hierarchie wazności w domu i juz jest OK
T F F T
A C A B
A C A B
-
Luksky
- Kontakt:
krobia pisze:Tak,tak...i Konopnicka też była facetem
- Kopernik była kobietą!
- a może Maria curie Skłodowska tez była kobietą?
- to był zły przykład
T F F T
A C A B
A C A B
- maciey
- Kontakt:
A najsłynniejsi uczeni to.......Luksky pisze:krobia pisze:Tak,tak...i Konopnicka też była facetem
- Kopernik była kobietą!
- a może Maria curie Skłodowska tez była kobietą?
- to był zły przykład
-Tales z Miletu i Sedes z Bakelitu
Z Trajką jest jak z babą...jak się raz za nią zabierzesz to do końca życia będziesz się pierdolił!
- maciey
- Kontakt:
A co dziś robisz na obiad?Luksky pisze:o widziszpieknie. Precz z pantoflarstwem!!!
-
Luksky
- Kontakt:
maciej pisze:A co dziś robisz na obiad?Luksky pisze:o widziszpieknie. Precz z pantoflarstwem!!!
![]()
![]()
dziś mamy "Full Color Party" czyli rozdanie pełnych pleców i szef kuchni przygotował kurczaka po meksykańsku, bigos, biała kiełbache i cos tam jeszcze czego nazwy nie potrafie wymówić. Rzecz sie dzieje w centrum Wielkopolski.
T F F T
A C A B
A C A B
- Sulkyrider
- Krótki opis: Rekwizytor
- Kontakt:
Kurwa. A myślałem że koło Leszna. Dostałem złe namiary?Luksky pisze:. Rzecz sie dzieje w centrum Wielkopolski.
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem.
T F F T
T F F T
-
Luksky
- Kontakt:
Sulkyrider pisze:Kurwa. A myślałem że koło Leszna. Dostałem złe namiary?Luksky pisze:. Rzecz sie dzieje w centrum Wielkopolski.
Na lekcjach geografii spałeś albo słuchałes Dżemu
T F F T
A C A B
A C A B
-
Czarek-trike
- Krótki opis: FTW
- Kontakt:
710 pisałeś,że jeździsz na wózku, więc pewnie masz niedowład nóg. Wg mnie w takim przypadku , żeby było wygodnie i bez zbędnego pierdolenia powinieneś pomyśleć o automatycznej skrzyni biegów. Może pomyśl nad trają z silnikiem z przodu, ale na bazie takiego auta by silnik,skrzynia i tylny zawias były z jednej parafii, co będzie w zasadzie najmniej awaryjnym zestawem co jest akurat porządane dla osoby niepełnosprawnej. Również uważam,że powinieneś pomyśleć o porządnym , rozsądnym siedzisku żebyś sobie jakichś odgniotów na ciele nie zrobił. Może to nie będzie najoszczędniejszy pomysł, ale wg bardzo rozsądny.
pozdro.
pozdro.
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
- adaśko
- Krótki opis: pierdolić biurokrację!!!
- Kontakt:
tu masz idealny zestawik w fajnej cenie http://allegro.pl/buggy-sam-kompletny-z ... 13336.html
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Bóg jest litościwy ... a Ja nie.....!!!