junkers pisze:i może od razu mozille zainstaluj bo pisownia Ci kuleje
710 pisze:mam dyslekce dysgrafie a tu was rozczaruje mimo ze w nazwie mego miasta wielkopolska to nie jestem z wielkopolski a ziemi lubuskiej
Waldi chciał doradzić. A Ty skaczesz.710 pisze:a kto ci kaze czytac ?jak niepasuje twoj zgryz
710 pisze:z calem rurowym jest tak jak z kartoflami jak moj dziadek z wielkopolski na te tereny sie wprowadzil to nie umial kartofoli kupić bo u niego w centnarach kupowal a tu na metry a czemu bak od urala bo kosztowal50zl nowy za kolo dalem50 zawieszenie od jawy35 lampa20przednia tylnia30 rame chce robic cos na wzor ram do enduro tzn od główki ramy bendzie szla pojedyncza rura dopiero pod siedziskiem bakiem na dwie sie rozgAŁENZI siedzenie prawdopodobnie od rolniczego pojazdu lub od komara starego typu model z sprenrzyną to sie wybierze w trakcie mam oba w tapczanie a tylnie zawieszenie to most marzy mi sie od bmw e30 e32 najchetniej wersi300 lub ewentualnie sierry kola planuje185r14profil 60 lub 65
Też tak myślę że gościu coś pali albo po prostu robi sobie z nas jajamaciej pisze:710 pisze:z calem rurowym jest tak jak z kartoflami jak moj dziadek z wielkopolski na te tereny sie wprowadzil to nie umial kartofoli kupić bo u niego w centnarach kupowal a tu na metry a czemu bak od urala bo kosztowal50zl nowy za kolo dalem50 zawieszenie od jawy35 lampa20przednia tylnia30 rame chce robic cos na wzor ram do enduro tzn od główki ramy bendzie szla pojedyncza rura dopiero pod siedziskiem bakiem na dwie sie rozgAŁENZI siedzenie prawdopodobnie od rolniczego pojazdu lub od komara starego typu model z sprenrzyną to sie wybierze w trakcie mam oba w tapczanie a tylnie zawieszenie to most marzy mi sie od bmw e30 e32 najchetniej wersi300 lub ewentualnie sierry kola planuje185r14profil 60 lub 65
OJP!!! 710 Ty musisz używać jakiś dopalaczy doodbytniczych![]()
![]()
Nie psedafkuj
Luksky pisze:Krobia, ja nie moge czytac Twoich postów bo budze dzieci i mnie baba jebie, że ryczę ze smiechu po nocach
krobia pisze:Luksky pisze:Krobia, ja nie moge czytac Twoich postów bo budze dzieci i mnie baba jebie, że ryczę ze smiechu po nocach
O kurwa, już więcej sie nie udzielam bo będe miał na sumieniu rozpad małżeństwa i zestresowane cudze dzieci
krobia pisze:Tak,tak...i Konopnicka też była facetem
A najsłynniejsi uczeni to.......Luksky pisze:krobia pisze:Tak,tak...i Konopnicka też była facetem
- Kopernik była kobietą!
- a może Maria curie Skłodowska tez była kobietą?
- to był zły przykład
A co dziś robisz na obiad?Luksky pisze:o widziszpieknie. Precz z pantoflarstwem!!!
maciej pisze:A co dziś robisz na obiad?Luksky pisze:o widziszpieknie. Precz z pantoflarstwem!!!
![]()
![]()
Kurwa. A myślałem że koło Leszna. Dostałem złe namiary?Luksky pisze:. Rzecz sie dzieje w centrum Wielkopolski.
Sulkyrider pisze:Kurwa. A myślałem że koło Leszna. Dostałem złe namiary?Luksky pisze:. Rzecz sie dzieje w centrum Wielkopolski.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość