winda pisze:który trajki do wiosny nie skończy zdaje barwy.dotyczy też Luka
moze być?
może być, poczyniłem juz pierwsze kroki. Mianowicie mam w dowodzie auta wbity już hak, teraz tylko kupic i zalozyc hak, wynajac lawete, zaladowac traje i zatargac ją do naszego Sierżanta, ktory powiedzial, że przez zime mnie mocno zmotywuje i ją skończy/my
T F F T A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
Rob sory że zaśmiecam ci temat ale gdzie mogę znaleźć jak zrobiłeś swój przód bo moja koncepcja z lagami od crossa upadła, są za słabe i muszę zrobić coś mocniejszego a tylko taki przód mi się podoba
rozi pisze:Rob sory że zaśmiecam ci temat ale gdzie mogę znaleźć jak zrobiłeś swój przód bo moja koncepcja z lagami od crossa upadła, są za słabe i muszę zrobić coś mocniejszego a tylko taki przód mi się podoba
Jak ci się taki podoba ro wstaw w środek mocniejsze sprężyny.
rozi pisze:Rob sory że zaśmiecam ci temat ale gdzie mogę znaleźć jak zrobiłeś swój przód bo moja koncepcja z lagami od crossa upadła, są za słabe i muszę zrobić coś mocniejszego a tylko taki przód mi się podoba
Jak ci się taki podoba ro wstaw w środek mocniejsze sprężyny.
Problem polega na tym że rury w lagach będą za słabe, zrobiłem dość duże i ciężkie koło
gdzies juz to opisywałem - nawet rysunki techniczne wklejałem... ale napisze jeszcze raz
Materiał na rure zawieszenia - rura z ktorej robi się siłowniki - honowana w środku
Tłoczysko - pręt tez z siłownika
Oparte w góry na głowicy żeliwnej z prowadzeniem ( paski) teflonu
U dołu tuleja wkrecana tez z żeliwa też z teflonem
U góry "korek" w nagwintowaną rurę
Sprężyny w środku - można z olejem
mógłbym.......
.... ale nie wkleję........
..... teraz ........
bo...........
..... jestem w pracy a dziś mam zebranie więc nie będą w garażu więc fot nie zrobię
ale ale - wkleję tylko jak będzie to transakcja wiązana ..... Mały - ak przebudowa Twojej traji ? Pawlik - bez zdjęć postępów w Twojej też nici z wklejenia fot
I nie mydlić mi oczu że nie miałem czasu i chęci - sam wiem że "to" jest silniejsze od naszej woli więc DAWAĆ FOOOOOOOOOOOOOOOOOOTY
Rob_trike pisze:mógłbym.......
..... teraz ........
bo...........
..... jestem w pracy a dziś mam zebranie więc nie będą w garażu więc fot nie zrobię
ale ale - wkleję tylko jak będzie to transakcja wiązana ..... Mały - ak przebudowa Twojej traji ? Pawlik - bez zdjęć postępów w Twojej też nici z wklejenia fot
I nie mydlić mi oczu że nie miałem czasu i chęci - sam wiem że "to" jest silniejsze od naszej woli więc DAWAĆ FOOOOOOOOOOOOOOOOOOTY
U mnie od dwóch miechów nic znaczącego się nie dzieje, ale moje ostatnie zdjęcia są z 8 października, a u ciebie z 4 września, więc teraz Twoja kolej
Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
Rob_trike pisze:mógłbym.......
..... teraz ........
bo...........
U mnie od dwóch miechów nic znaczącego się nie dzieje, ale moje ostatnie zdjęcia są z 8 października, a u ciebie z 4 września, więc teraz Twoja kolej
taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .....to ja poprosze o te "małe nieznaczące zmiany" na fotach ..... pewnie już jeżdzisz i testujesz heheeh nie z nami te numery..... tez masz niespokojną duszę i grzebiesz w garażu