nowy
-
kazik610
- Kontakt:
Re: nowy
Witam ponownie chcę budować na bazie opla omegi gdyż został mi z rozbitki silnik z osprzętem i chciał bym go wykorzystać. Tutaj chciał bym się uśmiechnąć, poradzić wiktora jak opanował elektrykę i na jakie problemy natrafił?Wiktor pisze:mi sie wydaje że sądark pisze: bo powolnych trajek nie ma![]()
- Iron Maiden
- Kontakt:
- krobia
- Kontakt:
A bo widzisz "Złoty",nie masz racjiGOLDHEART pisze:slyszalem ze mozna nie potrafic czytac ze zrozumieniem ale zeby pisac????Oil pisze:to i ja powitam z zachodnich rubieży polski będzie kolejny opel ciekawe jaki motor
- Sulkyrider
- Krótki opis: Rekwizytor
- Kontakt:
-
Luksky
- Krótki opis: Życie to piękne, ludzie są wspaniali...
- Kontakt:
Sulkyrider pisze:a ja rozumiem co oil napisal.
ja tez rozumiem. Napisał, że Ople są fabrycznie spierdolone, poza silnikami, ktore im sie udają dosc dobrze.
T F F T
A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
A C A B
- krobia
- Kontakt:
Ja akurat zrozumiałem co innego,ale nie chcąc podzielic losu posłów: Ziobry,Cymańskiego i Kurskiego napisze krótko:Luksky pisze:Sulkyrider pisze:a ja rozumiem co oil napisal.
ja tez rozumiem. Napisał, że Ople są fabrycznie spierdolone, poza silnikami, ktore im sie udają dosc dobrze.
Tak,tak, masz racje Panie Presidencie,Olej dokładnie słowo w slowo napisał to co Ty powtórzyłeś
-
Luksky
- Krótki opis: Życie to piękne, ludzie są wspaniali...
- Kontakt:
GOLDHEART pisze:ktos tu mowil zeby nie brac wszystkiego na powaznie ale widze ze to sie dotyczy tego co mowi ''LOZA'' a reszta nie moze zartowac
Oj może, może.... nie przejmuj sie.... mamy do siebie duzy dystans...... Czy jak nie ma usmieszka z nawiasow to od razu myslisz ze powazny jestem?
T F F T
A C A B
A C A B
- krobia
- Kontakt:
Aj tam,aj tam....Twardym trza być a nie mientkimGOLDHEART pisze:ktos tu mowil zeby nie brac wszystkiego na powaznie ale widze ze to sie dotyczy tego co mowi ''LOZA'' a reszta nie moze zartowac
Spójrz na Oleja,nie jeden z niego łachał a On twardo stał przy swoim,i co ? ....i na forum jest i traje struga,tak wiec ni ma co się obrażać ino ...kiełbache w garśc,jaja pod pache i zaperdalać przez życie
- El Kopyto
a co w tym trudnego w zrozumieniu napisał ze na omedze to się pytam jaki motor -silnik bo omega miała rożneGOLDHEART pisze:slyszalem ze mozna nie potrafic czytac ze zrozumieniem ale zeby pisac????Oil pisze:to i ja powitam z zachodnich rubieży polski będzie kolejny opel ciekawe jaki motor
Amatorzy zbudowali arke a zawodowcy tytanic
-
Krzychoz997
- Kontakt:
Janosikowe strony witają
- wataha_zeberko
- Kontakt:
Gryfino - też Zachodniopomorskie wita.