Dawid LampartSulkyrider pisze:co ty jarasz? Jaki lampart???? Tam tylko ludzie są.krobia pisze:Dobrze widze?na przed ostatnim zdjęciu powozi Lampart?

Dawid LampartSulkyrider pisze:co ty jarasz? Jaki lampart???? Tam tylko ludzie są.krobia pisze:Dobrze widze?na przed ostatnim zdjęciu powozi Lampart?
W drugiej części tego filmu był skok trajką z 5metrowej trampolinymały pisze:To my się troszkę inaczej bawimy [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hXWaj0S1 ... ideo_title[/youtube]
Czarek-trike pisze:A jak jedziecie na zlot i pochlacie to jak rozpoznajecie, która traja do kogo należy ?
Luksky pisze:Czarek-trike pisze:A jak jedziecie na zlot i pochlacie to jak rozpoznajecie, która traja do kogo należy ?
nie rozpoznajemy, bo i po co? Sami swoi.......... Jak sie pomylisz i wejdziesz do innej kobity do lozka to co?
To wtedy robisz za przyczepke do trajki tzn. jesteś "mocowany" za hak i heya po asfalcie do momentu az iskry pójdąLuksky pisze:Czarek-trike pisze:A jak jedziecie na zlot i pochlacie to jak rozpoznajecie, która traja do kogo należy ?
nie rozpoznajemy, bo i po co? Sami swoi.......... Jak sie pomylisz i wejdziesz do innej kobity do lozka to co?
BOMBEL pisze:Dobra,koniec tematu,nie oto mi chodziło,ja zwracałem się do ziomów którzy latają trajami nałogowo na różniaste zloty itp. a nie tylko wypychają traję do zdjęcia żeby ją pokazać w naszej galerii,pozdrawiam.winda pisze:wiesz , wolny kraj.jak chce to wsiadam i jade.czesto sam.trudno robić sobie foty a i nie czuje potrzeby dokumentowania każdego wyjazdu.jednak jak coś wkleisz to chetnie poczytam
Przysłowiowy kowalski może sobie poczytać bardziej zrozumiałe fora internetowe np forum przedszkolaków itpBOMBEL pisze: Tak wklejaj choćby jedno było,chodzi o to żeby ubarwić to forum i jak tu wejdzie pospolity KOWALSKI to żeby tu przynajmniej z godzinkę oko zawiesił a nie tylko wpadł,poczytał nierzozumiałe dla niego posty i wypadł,pozdro
foob pisze:kurwa mac pierdole sie na kursie dla spawaczy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość