ale na zlosc zadnego audi C3 blisko za normalna kase nie moge znalesc...
Ja mam SHL M11 175 to troche inny cylinder z wygladu niz 04 taki jakby kolniesz ma pod gaznikiemWodzu pisze:Pozniej zrobie. Ale to jest od m11 chyba.
Google Sketch up i I godziny zmarnowane przed komputerem to moja recepta heheLuksky pisze:Wiseblade, jak Ty robisz takie piękne te rysunki techniczne w 3D?
WiseBlade pisze:Google Sketch up i I godziny zmarnowane przed komputerem to moja recepta heheLuksky pisze:Wiseblade, jak Ty robisz takie piękne te rysunki techniczne w 3D?
mój jest żeliwny i owalny bez tego kołnierza. Pozatym głowica-cylinder. To połączenie jest jakby na stozku. Nie jak w tym z alu gdzie jest to płaskie. Więc nie wiem co to za wynalazek.WiseBlade pisze:Ja mam SHL M11 175 to troche inny cylinder z wygladu niz 04 taki jakby kolniesz ma pod gaznikiemWodzu pisze:Pozniej zrobie. Ale to jest od m11 chyba.
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... GwQGH8jI_g
pewnie ze takLuksky pisze:WiseBlade pisze:Google Sketch up i I godziny zmarnowane przed komputerem to moja recepta heheLuksky pisze:Wiseblade, jak Ty robisz takie piękne te rysunki techniczne w 3D?
a ze zdjec potrafilbys zrobic taki ladny rysuneczek?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości