BOMBEL pisze:Troszku może nie na temat,ale ja osobiście mam skrzywienie na punkcie pick-up ów i od dobrych paru lat tylko takimi się wożę,obecnie ujeżdżam taką damę,fabryczne V8 5,7l 370 koni,zapierdala jak mały samolocik
BOMBEL pisze:Troszku może nie na temat,ale ja osobiście mam skrzywienie na punkcie pick-up ów i od dobrych paru lat tylko takimi się wożę,obecnie ujeżdżam taką damę,fabryczne V8 5,7l 370 koni,zapierdala jak mały samolocik
Ja cie... ale mi zaimponowałeś.... przewieziesz mnie???
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem. T F F T
no i ??? że co ? że drogi ? bo ja kurwa nie kumam
Jaki drogi?????jakie pieniądze???????to nie o to chodzi.
Moim zdaniem to najładniejszy pick-up fabryczny z dobrymi osiągami i bardzo dobrym konfortem jazdy,jarają mnie takie pojazdy i tyle,sam takiego sobie nie zbuduję bo jestem za cienki w te klocki,takie zajebiście poprzerabiane to kosztują setki tysi zielonych,dlatego bazuję na fabrycznych ale już amerykańcach bo jednak są o niebo lepsze jakościowo od europejczyków,pozdrawiam
Akurat tak się składa że serwisujemy te auta - nic nadzwyczajnego
BOMBEL troszku wyluzuj.Czuje się jak na zlocie HD u mojej siostry w Iłławie.Totalna porażka. Teksty typu: zobacz za ile to mam,za ile kupiłem,czym się bawię....itd!!!!
Mnie to nie bawi,przykro mi.
Na tym Forum poznałem wspaniałych ludzi i Oni na Zlocie jeszcze wspanialej mnie przyjęli!
Jutro wkleje foto auta którym w Babkach byłem
Z Trajką jest jak z babą...jak się raz za nią zabierzesz to do końca życia będziesz się pierdolił!
Niekoniecznie z tą samą...
maciej pisze:BOMBEL troszku wyluzuj.Czuje się jak na zlocie HD u mojej siostry w Iłławie.Totalna porażka. Teksty typu: zobacz za ile to mam,za ile kupiłem,czym się bawię....itd!!!!
Mnie to nie bawi,przykro mi.
Na tym Forum poznałem wspaniałych ludzi i Oni na Zlocie jeszcze wspanialej mnie przyjęli!
Jutro wkleje foto auta którym w Babkach byłem
co ty operujesz koniami przy 3 tonach wagi???
to jest zajebista moc ale dla golfa!!
Taki pickup to skrzyzowanie niepasujacych do siebie elementów
3 tonowe nadwozie niewiadomo po co podwyzszone bo i tak w teren nie pojedzie - opierdoli go kazda vitara
mocy 300 koni dla 3 ton to zadna podnieta - scania ma 320
na asfalcie gorszy od kazdej dobrej osobowki
ogolnie to kazdy ma co lubi.
Wiktor pisze:co ty operujesz koniami przy 3 tonach wagi???
3 tonowe nadwozie niewiadomo po co podwyzszone bo i tak w teren nie pojedzie - opierdoli go kazda vitara
...ale te 6 metrów (z hakiem) długości
Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
Wiktor pisze:co ty operujesz koniami przy 3 tonach wagi???
No to po co taką budować ???????
i odwrotnie pytanie
a po co budować traje jak to robi rewaco
po to żeby mieć swoją
lżejszą, niższą i kochańszą
po to żeby mieć swoja
jak tego nie kumasz no to sory ja wymiekam
"żyj a nie istniej"
"Nie ważne ile razy upadasz.
ważne, że potrafisz pić na leżąco"
.....pickupy piekne, to fakt...... Mnie się zawsze podobał Dodge RAM lub Ford F-150. Ale posiadanie tego w domu, tylko wlasnie na zasadzie uciekania od oddawania tuskomatołom i innym biurwom - inaczej chyba nie da rady, chyba że zaczna sie sprzedawac w Polsce trajki Podobno prawdą jest twierdzenie, że te auta nigdy nie zjezdzaja z asfaltu, bo w terenie by sie zaryły.....
T F F T A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."