Rob_trike pisze:no i huj - nie idzie i jeszcze się gaz skończył..... jutro tez nie porobie eeechhh cos mi wena odchodzi
musialem sie wyżalic
Rob,nie mowi sie ze nie idzie tylko ze nie umiem hehehehe
ale spoko znam to skas ze robota sie az pali atu klops,bo to jest potrzebne a nie ma,no to sie biore za drugie atu znowu zonk bo czegos znowu nie ma albo nie pasuje ....
dasz rade nie zalamuj sie
dzisiaj kupiłem blachę, trochę innych lelochów, wczoraj z 4 m2 blachy kwasiaka stargałem do garażu...... Dzisiaj ide - mam kurwa 36 tarcz do cięcia, nową butlę załadowana w 100% gazem, prawie cała rolkę drutu..... kurwa aby tylko prądu nie wyłączyli ...
tak więc dzisiaj działam po południu po tygodniu choroby w domu
Rob_trike pisze:dzisiaj kupiłem blachę, trochę innych lelochów, wczoraj z 4 m2 blachy kwasiaka stargałem do garażu...... Dzisiaj ide - mam kurwa 36 tarcz do cięcia, nową butlę załadowana w 100% gazem, prawie cała rolkę drutu..... kurwa aby tylko prądu nie wyłączyli ...
A co będziesz robił z 4m2 blachy nierdzewnej tymi 36 tarczami do cięcia i całą butlą gazu ???
Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
Rob_trike pisze:dzisiaj kupiłem blachę, trochę innych lelochów, wczoraj z 4 m2 blachy kwasiaka stargałem do garażu...... Dzisiaj ide - mam kurwa 36 tarcz do cięcia, nową butlę załadowana w 100% gazem, prawie cała rolkę drutu..... kurwa aby tylko prądu nie wyłączyli ...
A co będziesz robił z 4m2 blachy nierdzewnej tymi 36 tarczami do cięcia i całą butlą gazu ???
... i jak poszło z tą blachą ????
Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
ROb, pokaz chociaz kawalek jak to bedzie wygladac..... Obudowac takie monstrum i aby to wyszło ciekawie to wysoko podniesiona poprzeczka, dlatego moj gnojowoz bedzie goły, bo jak ja zapodam mu obudowę to spierdolę wszystko do tej pory
T F F T A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
Luksky pisze:ROb, pokaz chociaz kawalek jak to bedzie wygladac..... Obudowac takie monstrum i aby to wyszło ciekawie to wysoko podniesiona poprzeczka, dlatego moj gnojowoz bedzie goły, bo jak ja zapodam mu obudowę to spierdolę wszystko do tej pory
Luk , jak pójdziesz dalej w temacie ryfelka to wszystko będzie ok.
Luksky pisze:ROb, pokaz chociaz kawalek jak to bedzie wygladac..... Obudowac takie monstrum i aby to wyszło ciekawie to wysoko podniesiona poprzeczka, dlatego moj gnojowoz bedzie goły, bo jak ja zapodam mu obudowę to spierdolę wszystko do tej pory
Nie, lepiej nie
Luk zrobi traje na bogato i wymaluje aerografem w jedyny słuszny wzór ''blacha ryflowana''
Nie, lepiej nie
Luk zrobi traje na bogato i wymaluje aerografem w jedyny słuszny wzór ''blacha ryflowana''
Japierdole , fajny pomysł Czarek
Inaczej tego nie widzę , kultowy ryfel musi być choćby w formie aerografu