yyyyyyyyy obiecuje poprawę
ale sąsiad co spotykamy się pod garażami ostatnio - a to nadzwyczaj spokojny urzędnik państwowy skomentował - kamikadze ale zapierdalasz
hehehheheh
Ale my tu pierdu pierdu a koncepcji i antykoncepcji na karoserię ni ma
Rob_trike pisze:czy ktos stosował w praktyce taki "tłumik" ? http://moto.allegro.pl/kadex-strumienic ... 18764.html
ciekawi mnie jaki efekt dźwiękowy daje ? W mojej hondzie tez mam tlumik dzialajacy na tej zasadzie i budowie i pieeeeknie ryczy basem
Tak planuje je zastosowac + kawalki rur i koncowki w karoserii - zero kominów
Z tego co widzę, to to jest to co robił Wiktor i ja. Czyli basowe. A dlaczego wolisz kupić niz robić?
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem. T F F T
Rob te tłumiczki zajefajne masz, też kombinuje podobne i też raczej nie kominkowe tylko kulturnie zawieszone na tylcu z jakimiś fajnymi końcówkami ...... i podobnie jak Ty nam dylemat z karosą...... chyba wszyscy karoseriowicze mają podobny problem
Niewiem w jaki kształt moją wydumke oblec...........ale troszke podpatruje Sulkiego ma wyjechane pomysły, bardzo nowatorskopunk'owe, i mnie szarpło w tym stylu ale nie chce kopiować
Idę własną drogą ,bo tylko taką znam.
... _ _ _ ...
coś tam w mękach robię - mam już kawałek ale fot nie zapodaję bo mnie wyśmiejecie
dzisiaj robota nie szła ni hu hu - a to drutu w migu zabrakło, tarcz - pomysłów - raptem zrobiłem stelaż pod kufer
Rob_trike pisze:coś tam w mękach robię - mam już kawałek ale fot nie zapodaję bo mnie wyśmiejecie
dzisiaj robota nie szła ni hu hu - a to drutu w migu zabrakło, tarcz - pomysłów - raptem zrobiłem stelaż pod kufer
Rob nie przejmuj sie, ja tak miałem tydzień temu...najpierw mi sie gaz skonczyl, porażka więc mysle przygotuje sobie elementy na jutro, jak zaczołem ciąć to mi się szczotki w szlifierce skończyły, myślalem że mnie szlk trafi, takie natchnienie i buża mózgu, a tu sie wszystko piepszy. Pierdyklem robotą i stoje bo wena uleciała
Idę własną drogą ,bo tylko taką znam.
... _ _ _ ...
Rob_trike pisze:włąśnie wróciłem z garażu - idzi jak krew z nosa - ale idzie
może jutro skończę jedną stronę to pokażę foty sępiska
juz jest jutro
Już jest prawie koniec jutra a fotek ani filmu ni ma,jedyne usprawiedliwienie moze być takie,że Ci kamere zajebali,...ale to jest żadne usprawiedliwienie