HaHa niestety jeszcze nie zarejestrowana blacha z motorynki założona aby pośmigać i testować ale po mieścinie dawało rade a najciekawsze były pytania na co zarejestrowana. Oficjalna męka z urzędami już za kilka dni mam zamiar rozpocząćpawlikTrike pisze:![]()
![]()
Japrzem, pieknie !!!! zarejestrowana
Napisz coś więcej
Japrzem Trike
-
- Kontakt:
Re: Japrzem Trike
Trzy koła... jedno życie...
- krzysiek1105
- Krótki opis: Mówią mi BAYRON :)
- Kontakt:
No no, Japrzem fajna maszynka ja swoją testowałem ale do twojego wyglądu jeszcze troszke mi brakuje, pogratulować
Idę własną drogą ,bo tylko taką znam.
... _ _ _ ...
... _ _ _ ...
- Rob_trike
- President
- Krótki opis: Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg
- Kontakt:
- winda
- Secretary
- Kontakt:
Nikt mi nie powie że marzenia sie nie spełniają!Trzeba tylko bardzo chcieć i być wytrwałym!!
Wyobraz sobie Japrzem.Na wiosenny zlot jedziesz WŁASNĄ TRAJKĄ!!
ps.
trajeczka piękna
Wyobraz sobie Japrzem.Na wiosenny zlot jedziesz WŁASNĄ TRAJKĄ!!
ps.
trajeczka piękna
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- adaśko
- Krótki opis: pierdolić biurokrację!!!
- Kontakt:
-
- Krótki opis: FTW
- Kontakt:
Gratulacja
mam takie dziwne przeczucie,że na następnym Naszym zlocie będzie 30-40 trajek 

It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
-
- Krótki opis: Życie to piękne, ludzie są wspaniali...
- Kontakt:
Dlaczego tak jest, że wszyscy robią trajki na maluszku co kolejna to ładniejsza? Znowu moj ryfelek jest najbrzydszy 

T F F T
A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
A C A B
- krzysiek1105
- Kontakt:
Luk, bo maluszek to najelastyczniejszy, najtańszy, najprostszy w obsłudze i tak wogóle naj...Luksky pisze:Dlaczego tak jest, że wszyscy robią trajki na maluszku co kolejna to ładniejsza? Znowu moj ryfelek jest najbrzydszy
A twój ryfelek jest całkiem całkiem, ale możesz go w kazdej chwili przeciesz zerwać i zrobić coś innego
... _ _ _ ...
... _ _ _ ...
-
- Krótki opis: FTW
- Kontakt:
nie marudź, chcesz mieć najbrzydszą traje to kup niebieską toyote wjedź nią w dupe jakiemuś skuterkowi i wted z czystym sumieniem bedziesz mógł pisać,że masz najbrzydszą traje.... aha no i obowiązkowo musiałbyś się wbić w skórzane ogrodniczki zarzucone na gołą klateLuksky pisze:Dlaczego tak jest, że wszyscy robią trajki na maluszku co kolejna to ładniejsza? Znowu moj ryfelek jest najbrzydszy

It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
-
- Kontakt:
Wszystko da się zrobić, za wyjątkiem wbicia sie w skórzane spodnie, nie da rady, zrezygnowałem z takowych, bo uciskają mnie zbyt w interes.
w sumie to zasmiecamy Japrzemowi temat, ale on juz nas zna
w sumie to zasmiecamy Japrzemowi temat, ale on juz nas zna

T F F T
A C A B
A C A B
- mały
- Krótki opis: P/G.
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Luk ryfelek jest ok, sam użyłem przy swojej tego materiału żeby zyskała nieco kultowego charakteruLuksky pisze:Dlaczego tak jest, że wszyscy robią trajki na maluszku co kolejna to ładniejsza? Znowu moj ryfelek jest najbrzydszy
-
- Kontakt:
Znam znam ,Luksky pisze:w sumie to zasmiecamy Japrzemowi temat, ale on juz nas zna
zaśmiecajcie ile wlezie niech ten temat nieco ożyje ,trochę za długo było tu cicho

- agramer1966
- Krótki opis: *ASSISTANCE*
- Kontakt:
Gratulacje oraz odrobina zazdrości ... 

Uwaga: światełko na końcu tunelu jest wyłączone z powodu oszczędzania energii.
- WiseBlade
- Kontakt:
Gratuluje ukonczenia wyczekiwanej traji
-
- Kontakt:
Serdecznie dziękuję za gratulacje ale jeszcze jest kilka spraw do zakończenia np tapicer bo w tej chwili to na zwykłej gąbce przyklejonej na dwustronną taśmę siedzi się ale to na zimę zostawiam jak nieco kasy odłożę bo rok szkolny kasa itp ,
teraz mnie gnębi rejestracja bo u mnie to nawet przyczepki SAM nie chcą przepuścić o angliku nie wspomnę a 8 km obok raczej nie robią problemów ale to inny powiat i chuj:( ale powoli przygotowuję dokumentację i co kilka dni zmiękczam i przekonuję do siebie kolejnego urzędnika i już na dzień dzisiejszy wiem przynajmniej w kim leży problem i jest światełko w tunelu. Będzie blacha, będzie finał i czas na gratulacje
Teraz jest motorynka stella wg tablic i z radością pozwalam sobie polansować po mieścinie pomijając godziny zmian powiatówki

teraz mnie gnębi rejestracja bo u mnie to nawet przyczepki SAM nie chcą przepuścić o angliku nie wspomnę a 8 km obok raczej nie robią problemów ale to inny powiat i chuj:( ale powoli przygotowuję dokumentację i co kilka dni zmiękczam i przekonuję do siebie kolejnego urzędnika i już na dzień dzisiejszy wiem przynajmniej w kim leży problem i jest światełko w tunelu. Będzie blacha, będzie finał i czas na gratulacje

Teraz jest motorynka stella wg tablic i z radością pozwalam sobie polansować po mieścinie pomijając godziny zmian powiatówki

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Rob_trike
- President
- Kontakt:
tak patrze i napisze - naprawdę fajnie zrobiona
jeszcze raz gratulacje
jeszcze raz gratulacje
Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg.
- winda
- Secretary
- Kontakt:
a co to za emblemat na środku zbiornika?
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
-
- Kontakt:
To była klamra od pasa którą dostałem od sąsiada (anglik od 10ciu lat w Polsce) Podarował mi tą klamrę żebym wykorzystał jako ozdobę i tak adoptowałem ją na zbiornik, wszak nie wypadało odmawiać człowiekowi który udostępnił mi wiele narzędzi(np spawarkę) bez których nie powstała by moja trajka a poza tym bardzo spodobał mi się ten emblematwinda pisze:a co to za emblemat na środku zbiornika?
-
- Kontakt:
O kurcze pochwały od tak znakomitych kolegów to naprawdę dodają skrzydeł zwłaszcza że wszystko robione w bardzo skąpych warunkach i z wykorzystaniem najprostszych narzędzi bo tak naprawdę to nawet imadła porządnego brak (potwierdzić mogą Szwagiersi)a pistolet to pierwszy raz trzymałem w ręku i chyba był chiński bo czasem zaczynał pluć ryżem,Rob_trike pisze:tak patrze i napisze - naprawdę fajnie zrobiona
jeszcze raz gratulacje
widziałem wasze dopracowane i dopieszczone maszynki i zdaję sobie sprawę że wiele mogłem zrobić lepiej czy nawet inaczej ale zrobiłem na ile miałem możliwości i w duchu jestem dumny z tego co mam, choć z nieukrywaną zazdrością spoglądam na Wasze piękne sprzęty

- Rob_trike
- President
- Kontakt:
chwalę bo jest za co - sam robie w blaszaku, mam imadło, wiertarkę, kątówkę i to wszystko .... Liczy się determinacja i wytrwałość ....japrzem pisze:O kurcze pochwały od tak znakomitych kolegów to naprawdę dodają skrzydeł zwłaszcza że wszystko robione w bardzo skąpych warunkach i z wykorzystaniem najprostszych narzędzi bo tak naprawdę to nawet imadła porządnego brak (potwierdzić mogą Szwagiersi)a pistolet to pierwszy raz trzymałem w ręku i chyba był chiński bo czasem zaczynał pluć ryżem,Rob_trike pisze:tak patrze i napisze - naprawdę fajnie zrobiona
jeszcze raz gratulacje
widziałem wasze dopracowane i dopieszczone maszynki i zdaję sobie sprawę że wiele mogłem zrobić lepiej czy nawet inaczej ale zrobiłem na ile miałem możliwości i w duchu jestem dumny z tego co mam, choć z nieukrywaną zazdrością spoglądam na Wasze piękne sprzęty
A wykonanie detali i dopracowanie godne pochwał
Masz byc dumny bo to Twoja robota, pomysł, wykonanie - nie ma takiej drugiej na calym świecie

Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg.
- krzysiek1105
- Kontakt:
Japrzem, nie badź taki skromny, bomaszyna naprawde godna pochwał. Włożyleś w nia bardzo duzo serca to widac na pierwszy zut oka, a blacha i dowodzik uwieńczy dzielo. Powodzenia w pukaniu do drzwi biurokratycznych kretynow.japrzem pisze:O kurcze pochwały od tak znakomitych kolegów to naprawdę dodają skrzydeł zwłaszcza że wszystko robione w bardzo skąpych warunkach i z wykorzystaniem najprostszych narzędzi bo tak naprawdę to nawet imadła porządnego brak (potwierdzić mogą Szwagiersi)a pistolet to pierwszy raz trzymałem w ręku i chyba był chiński bo czasem zaczynał pluć ryżem,Rob_trike pisze:tak patrze i napisze - naprawdę fajnie zrobiona
jeszcze raz gratulacje
... _ _ _ ...
... _ _ _ ...
- Wiktor
- Kontakt:
Japrzemku nie będę się rozpisywał po prostu zajebista!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
Wiktor pisze:jest ryfel czyli wszystko ok
no ba

T F F T
A C A B
A C A B