Mieszkam w woj. Opolskim, mam firmę w której zajmuję się robieniem praktycznie wszystkiego z VA, także szkiełkowaniem.
Swoją przygodę z motocyklami zacząłem w 93 roku. Jednak od ponad 10 lat miałem przerwę i jeździłem sporadycznie. Teraz dorosłem już chyba do tego by stworzyć coś swojego.
Na początek chcę zbudować traję z silnikiem maluszka.Dlaczego? Za płotem mam auto złom więc stały dostęp do części
Liczę na waszą pomoc merytoryczną podczas moich zmagań. Pozdrawiam.
Witaj
A z tym pierdzielkiem to Ty się dobrze zastanów.Ja swoją jeszcze dobrze nie pojeździłem i już doszedłem do wniosku,że szału to ni ma. No chyba żeby się po lansować
To i ja sie przywitam z zakręconym konstruktorem jedynego słusznego motocykla
Też jestem z Opolszczyzny i też buduje na malcu.
Z kad dokładniej jesteś, jeśli można wiedzieć ? Może być na PW
Jak co to pytaj, ile moge to pomoge, a jak nie ja to starzy wyjadacze z forum, bo niejedna traja na kaszlaku w tym kraju powstała i hula jak talala.
Pozdrawiam krzysiek1105
Idę własną drogą ,bo tylko taką znam.
... _ _ _ ...
krobia pisze:Witaj
A z tym pierdzielkiem to Ty się dobrze zastanów.Ja swoją jeszcze dobrze nie pojeździłem i już doszedłem do wniosku,że szału to ni ma. No chyba żeby się po lansować
Myśałem dosyć długo czy zaczynać od czegoś mocniejszego i doszedłem do wniosku że od czegoś trzeba zacząć, tak więc doszedłem do wniosku, że od maluszka. Na coś mocniejszego przyjdzie jeszcze czas.
krzysiek1105 pisze:To i ja sie przywitam z zakręconym konstruktorem jedynego słusznego motocykla
Jak co to pytaj, ile moge to pomoge, a jak nie ja to starzy wyjadacze z forum, bo niejedna traja na kaszlaku w tym kraju powstała i hula jak talala.
Pozdrawiam krzysiek1105
Dokładnie to jestem ze Strzelec Opolskich i wielkie dzięki za obiecaną pomoc, oraz powitanie. Pozdro.
Myśałem dosyć długo czy zaczynać od czegoś mocniejszego i doszedłem do wniosku że od czegoś trzeba zacząć, tak więc doszedłem do wniosku, że od maluszka. Na coś mocniejszego przyjdzie jeszcze czas.
krzysiek1105 pisze:To i ja sie przywitam z zakręconym konstruktorem jedynego słusznego motocykla
Pozdrawiam krzysiek1105
Dokładnie to jestem ze Strzelec Opolskich i wielkie dzięki za obiecaną pomoc, oraz powitanie. Pozdro.
Jak obiecałem to słowa dotrzymam, strzelce to niedaleko. Zawsze możesz podjechać i polukać co nieco.
A i jakieś piwko albo pięć piwek możemy obrócić w czasie debaty nad rozwiązaniami technicznymi wydumki, bo im więcej chmielu tym wieksze wizje
Idę własną drogą ,bo tylko taką znam.
... _ _ _ ...
Pozdrawiam krzysiek1105
Jak obiecałem to słowa dotrzymam, strzelce to niedaleko. Zawsze możesz podjechać i polukać co nieco.
A i jakieś piwko albo pięć piwek możemy obrócić w czasie debaty nad rozwiązaniami technicznymi wydumki, bo im więcej chmielu tym wieksze wizje
Pięć, pięć, no albo jakieś gęściejsze paliwo Napisz kiedy ci pasuje to przyśmigam.