Moja przyszła niedoszła jak zeszłej zimy odśnieżała zaspe to wruciła z zakupów z pługiem w bagażniku i tłumaczyła się tak " ale lakieru nie porysowałam"Luksky pisze:a widzisz i to jest ta niezauwazalna roznicaMoja jak czyta to zaraz pobiegnie na dół i dorzuci do pieca, rzucając okiem na odsnieżacz, czy nie jest popekany.....
Siemano
- krzysiek1105
- Krótki opis: Mówią mi BAYRON :)
- Kontakt:
Re: Siemano
Idę własną drogą ,bo tylko taką znam.
... _ _ _ ...
... _ _ _ ...
-
- Krótki opis: Życie to piękne, ludzie są wspaniali...
- Kontakt:
krzysiek1105 pisze:Moja przyszła niedoszła jak zeszłej zimy odśnieżała zaspe to wruciła z zakupów z pługiem w bagażniku i tłumaczyła się tak " ale lakieru nie porysowałam"Luksky pisze:a widzisz i to jest ta niezauwazalna roznicaMoja jak czyta to zaraz pobiegnie na dół i dorzuci do pieca, rzucając okiem na odsnieżacz, czy nie jest popekany.....
to masz kochany egzemplarz. moja rozpierdoliła 10 letnie Clio w 2 lata, teraz postapiłem ekonomicznie i dorzyna CC900. Następny będzie FSO 1500
T F F T
A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
- krzysiek1105
- Kontakt:
Luk, chyba nie kupisz żonie zabytku......przecięz za dwa lata fso 1500 bedzie wiecej wart niz teraz CC900. Oszczędź proszę polską licencjonowaną motoryzacjek kup TicoLuksky pisze:krzysiek1105 pisze:Moja przyszła niedoszła jak zeszłej zimy odśnieżała zaspe to wruciła z zakupów z pługiem w bagażniku i tłumaczyła się tak " ale lakieru nie porysowałam"Luksky pisze:a widzisz i to jest ta niezauwazalna roznicaMoja jak czyta to zaraz pobiegnie na dół i dorzuci do pieca, rzucając okiem na odsnieżacz, czy nie jest popekany.....
to masz kochany egzemplarz. moja rozpierdoliła 10 letnie Clio w 2 lata, teraz postapiłem ekonomicznie i dorzyna CC900. Następny będzie FSO 1500
... _ _ _ ...
... _ _ _ ...
- El Kopyto
-
- Krótki opis: Życie to piękne, ludzie są wspaniali...
- Kontakt:
- winda
- Secretary
- Kontakt:
espero to opel ascona.nexia to kadet.nowsze to ich
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- El Kopyto
tak opel ale nie gnije tak w tamtym roku w cc robiłem rozrusznik za bendix dałem około zeta a w tym roku patrzałem do ojca lanosa ile rozrusznik nowy i szok bo130 z wysyłka komplet amorów do lanosa można dostać w cenie 2 od cc przednich a mówią ze fiat tani pompa wody pasek rorzadu rolki napinacz 130zeta nowe oryginalne tylko brac te wersie75 km bo ta 100 troszkę więcej paliLuksky pisze:lanos to opel, tak?
Amatorzy zbudowali arke a zawodowcy tytanic
- winda
- Secretary
- Kontakt:
to niby jaki opel ten lanos?
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- El Kopyto
zawieszenie masz np od kadeta silnik wersji100 konnej jest to silnik eko tech z opla z poj bodajże robiony tylko nie jestem tego pewny jak kupowałem znajomemu kiedyś to brałem od opla różniły się tylko korbowody długością lanos zawieszeni-owo bazuje na kadecie tylko ma nowsza budę
Ostatnio zmieniony 09 sie 2011, 17:54 przez El Kopyto, łącznie zmieniany 1 raz.
Amatorzy zbudowali arke a zawodowcy tytanic
- Sulkyrider
- Krótki opis: Rekwizytor
- Kontakt:
Mam taki.Oil pisze:silnik wersji konnej
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem.
T F F T
T F F T
- adaśko
- Krótki opis: pierdolić biurokrację!!!
- Kontakt:
Olej ogarnij sięOil pisze:zawieszenie masz np od kadeta silnik wersji konnej jest to silnik eko tech z opla z poj bodajże robiony tylko nie jestem tego pewny jak kupowałem znajomemu kiedyś to brałem od opla różniły się tylko korbowody długością lanos zawieszeni-owo bazuje na kadecie tylko ma nowsza budę
Bóg jest litościwy ... a Ja nie.....!!!
- krobia
- Kontakt:
Znaczy się w wersji: JEDNO_KONNEJ (masci nie znam)Sulkyrider pisze:Mam taki.Oil pisze:silnik wersji konnej

- Sulkyrider
- Krótki opis: Rekwizytor
- Kontakt:
Kasztankrobia pisze:Znaczy się w wersji: JEDNO_KONNEJ (masci nie znam)Sulkyrider pisze:Mam taki.Oil pisze:silnik wersji konnej![]()
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem.
T F F T
T F F T
- krobia
- Kontakt:
I tak mi coś świtało ale nie byłem pewien ... i nie chciałem konia obrażać jak bym w razie pomylił z inną maściąSulkyrider pisze: Kasztan

- krobia
- Kontakt:
Oil pisze:zawieszenie masz np od kadeta silnik wersji konnej jest to silnik eko tech z opla z poj bodajże robiony tylko nie jestem tego pewny jak kupowałem znajomemu kiedyś to brałem od opla różniły się tylko korbowody długością lanos zawieszeni-owo bazuje na kadecie tylko ma nowsza budę

-
- Kontakt:
Panowie panowie nie rozkręcajcie sie tak w moim temacie, ok ? Bo za każdy off bd pobierane prowizje 

- El Kopyto
- krzysiek1105
- Kontakt:
O Młody sie pojawiłrobos1221 pisze:Panowie panowie nie rozkręcajcie sie tak w moim temacie, ok ? Bo za każdy off bd pobierane prowizje

Pisz lepiej co tam zmajstrowałeś, a najlepiej daj fotki.
A w Twoim temacie piszemy bo jakoś tu fajnie i sympatycznie sie wymienia poglądy.
A i może awatarka byś sobie wstawił, może taki... co Ty na to ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
... _ _ _ ...
... _ _ _ ...