Muszę je jakoś usztywnić, dokręcić do czegoś bo mi głowice pękają... jakieś propozycję
ok Rob chyba muszę podjechać bo nie wiem na co patrzeć na tych zdjęciachRob_trike pisze:ogarnąłem się i juz piszę![]()
odciągi nie potrzebne
ja mam tak słabo widac jak trzeba zrobie zbliżenie
Chodzi o te wzmocnienia na kolektorach ?mały pisze:Lipa patrz na te rury co leżą obok koła.
Rob_trike pisze:hmmmmmmmmmmm![]()
![]()
![]()
dziwne
moje tez są niczego sobie ale u mnie nic sie nie dzieje - fakt mam mocno dociągnięte do głowic ..... sam nie wiem ...
też o tym myślałem.. pytanie czy drgania się nie skompensują bo wtedy to wszystko w pizdu polecimały pisze:Połącz kominy jakąś rurką przy dole to może nie będą tak drżały na boki i jeden komin będzie trzymał drugi i na odwrót.
Tak myślę nie wiem jak to w praktyce.
hmmm około 90 ? nie pamietam - moge zmierzyc .... jak nie zapomnępawlikTrike pisze:Rob, tak z ciekawości jaką masz średnicę kominów ?
Ja stosuje takie rozwiązanie, na każdy komin łącznik elastyczny 100 - 150 mmozon pisze:Wydaje mi się że przy takich kominach istnieją dwa rozwiązania ,albo kominy na sztywno do ramy i silnik z tłumikiem połączony rurą elastyczną występującą w wielu autach,
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość