Luksky pisze:To, ze jest avatar - to nie znaczy, że nie może być inny Ale masz takiego fajnego Ojca rydzyka polanego pb95 za 5,30 że w sumie może zostać
To Kurka gdzie ten dla Malyny obiecany przez ciebie bo chłopak czeka i blada pizdka jest
Malina jest blada pizda? Spokojnie, najdalej do środy znajdę mu takiego avatara, ze z radosci pojdziecie razem na Wawel i dotkniecie serca dzwonu oraz grzyba zimnego.
T F F T A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
Luksky pisze:To, ze jest avatar - to nie znaczy, że nie może być inny Ale masz takiego fajnego Ojca rydzyka polanego pb95 za 5,30 że w sumie może zostać
Naftą polany bo bendzyne bezkarnie przepalilem w traji na próbach, ale jak widziałem jak spierdala z prowizorycznego zbiornika (butelki) postanowiłem zbiornik zrobić
5,30 za litra kamfiny to rozbój w biały dzień
Nie długo bedzie droższa od żytniej
Idę własną drogą ,bo tylko taką znam.
... _ _ _ ...
Naftą polany bo bendzyne bezkarnie przepalilem w traji na próbach, ale jak widziałem jak spierdala z prowizorycznego zbiornika (butelki) postanowiłem zbiornik zrobić
dlatego avatar masz jedyny sluszny i niech zostanie, aby sie potomni uczyli
T F F T A C A B
dlatego avatar masz jedyny sluszny i niech zostanie, aby sie potomni uczyli
Uffff, a juz myślalem ze podpadłem, z tą naftą
Idę własną drogą ,bo tylko taką znam.
... _ _ _ ...
Luksky pisze:Malina jest blada pizda? Spokojnie, najdalej do środy znajdę mu takiego avatara, ze z radosci pojdziecie razem na Wawel i dotkniecie serca dzwonu oraz grzyba zimnego.
Luksky pisze:Malina jest blada pizda? Spokojnie, najdalej do środy znajdę mu takiego avatara, ze z radosci pojdziecie razem na Wawel i dotkniecie serca dzwonu oraz grzyba zimnego.
Obiecanki cacanki a Malina czeka
dam rade
T F F T A C A B