rozi pisze:jednym słowem dupa z tyłu lepiej zostać przy pierwotnej koncepcji czyli silnik z garba po lekkim rasowaniu
a następną z dużym silnikiem z przodu
jak chcesz piony, wielkie piony to z tylu. Jak chcesz jak Wiktor jezdzic to tylko z przodu
T F F T A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
To ja się chyba powinienem cieszyć.
"A Ty do garażu nie jedziesz?"
"To ty tu sobie zostań i rób traję, a jutro sobie do pracy pojedziesz stąd, a ja jadę do domu"
Tylko na zlocie miałem problem, bo dzwoniła do mnie od czasu do czasu z pretensją że w ogóle się na tym zlocie nie widujemy.
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem. T F F T
to macie i tak lepiej, ja niestety mam garaż koło domu i jak tylko bramę otworzę z dokładnością do 5 sekund jest CBA, CBŚ i NIK razem wzięci i się zaczyna: A CO TO, SKĄD TO, a PO CO CI TO jedyni po 22.00 garaż jest mój
Sulkyrider pisze:To ja się chyba powinienem cieszyć.
"To ty tu sobie zostań i rób traję, a jutro sobie do pracy pojedziesz stąd, a ja jadę do domu"
Tylko na zlocie miałem problem, bo dzwoniła do mnie od czasu do czasu z pretensją że w ogóle się na tym zlocie nie widujemy.
Sulky.widać wyraznie ze ma chłopa na boku.dlatego cię wygania
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
Sulkyrider pisze:To ja się chyba powinienem cieszyć.
Sulky.widać wyraznie ze ma chłopa na boku.dlatego cię wygania
Lipa pisze:220 KM i silnik montowany w dupie to słaby pomysł... Winda ma ponad 100 KM i spytaj ile ołowiu z przodu.
Jak mawia Wiciu "konie z tyłu ołów z przodu"
Lipa pisze:220 KM i silnik montowany w dupie to słaby pomysł... Winda ma ponad 100 KM i spytaj ile ołowiu z przodu.
Jak mawia Wiciu "konie z tyłu ołów z przodu"
a kto teraz montuje silnik subaryny ?
czyżby Lipa
heeh Adaś dalej uważam, że lepiej 200 kucy montować z przodu Przebudawa traji na silnik z przodu to zaduży korek. Mnie juz nie stać na posiadanie garba... od strony psychicznej poza tym ja mam duuużo ołowiu z przodu tak, że dokładnie wpisuje się w to co napisałem: "konie z tyłu ołów z przodu"
Czasem spotykasz ludzi, którzy pędzą przed siebie na zabój, złamanie karku.... czasem tak trudno ich kurwa wyprzedzić !!!
Lipa pisze:
heeh Adaś dalej uważam, że lepiej 200 kucy montować z przodu Przebudawa traji na silnik z przodu to zaduży korek. Mnie juz nie stać na posiadanie garba... od strony psychicznej poza tym ja mam duuużo ołowiu z przodu tak, że dokładnie wpisuje się w to co napisałem: "konie z tyłu ołów z przodu"
Lipa, ale traja z silnikiem w dupie raczej daje większą frajdę. Zobacz mając traje z silnikiem z przodu możesz tylko drifta pierdylnąć i ostro ruszyć, Mając rozsądnie wykonana traje z piecem w dupie ( patrz traja kaszpira) możesz też bokiem polatać, pozapierdalać- przy tym prowadzenie będzie dobre, i polatać z przednim kółkiem wystrzelonym w kierunku nieba
Lipa pisze:
Lipa, ale traja z silnikiem w dupie raczej daje większą frajdę. Zobacz mając traje z silnikiem z przodu możesz tylko drifta pierdylnąć i ostro ruszyć, Mając rozsądnie wykonana traje z piecem w dupie ( patrz traja kaszpira) możesz też bokiem polatać, pozapierdalać- przy tym prowadzenie będzie dobre, i polatać z przednim kółkiem wystrzelonym w kierunku nieba
Czaruś popieram cię , zdecydowanie v8n w dupie daje radę a takie fajne Mondeo z automatem ci drzewo przugniotło