dokładnieIron Maiden pisze:czyli mozna mu rabac tylasa i on nie bedzie wiedzial...>????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To się zgadzadark pisze:O ile sobie przypominam to jak pracowałem na warsztacie w polmozbycie to te blachy wypiepszalismy przy okazji wyjmowania skrzyni biegów bo był problem z wkładaniem skrzyni
prawie zgadles chce blache cienkiego wymienic na blache od poldka ale jak nie potrzebna to ok tylko do czego skrzynia jest mocowana w takim razie?jak zlikwiduje ta blache co jest za kolem zamachowy to do czego skrzynie sie montuje?maciej pisze:To się zgadzadark pisze:O ile sobie przypominam to jak pracowałem na warsztacie w polmozbycie to te blachy wypiepszalismy przy okazji wyjmowania skrzyni biegów bo był problem z wkładaniem skrzyniTeż pracowałem w polmozbycie i cały czas myślałem że to tylko moja wina że upadł
Jaka ulga
![]()
Dark pisałem Oilowi o tym w temacie "Poszukuję-kupie części..."
"A tą blachą się nie przejmuj,"prawie" nie jest potrzebna,rozrusznik mocowany jest do skrzyni.Możesz składać bez niej."
Wydaje mi się że Oil chce do tej blachy silnik 900 przykręcić
Kolego dokładnie tak jak pisze wielebny patryks83 , ma chłop racyje , ja sam juz jakiś czas wyczyniam ze swoją dziecinką cuda ale dopiero od jakiegoś czasu zaczołem uczyć sie na błędach kolegów z forum i jak narazie robota idzie do przodu. Nie żebym Cię uczył, tylko tak pisze zebyś sie nie narobił jak wol przy byle pierdole jak ja.Oil pisze:przeszkoliliscie na co mam zwrocic uwage wszak
co??????????????? jak wytrzyma cc 900 to i poldka uniesie , przecież to nie V8 różnica mas niemoże być dużaOil pisze:dlatego ten zestaw biore znam ten silnik itp pozatym zawias klr600 nie wytrzyma silnika poldka
No i kurwa nastepne 700 wpisów bedzie na temat:"czy zawias wytrzyma silnik poldka czy nie"bobber pisze:co??????????????? jak wytrzyma cc 900 to i poldka uniesie , przecież to nie V8 różnica mas niemoże być dużaOil pisze:dlatego ten zestaw biore znam ten silnik itp pozatym zawias klr600 nie wytrzyma silnika poldka
majster już kilka razy to obiecywałeś i dalej tu piszesz , niema obowiązkukrobia pisze:No i kurwa nastepne 700 wpisów bedzie na temat:"czy zawias wytrzyma silnik poldka czy nie"bobber pisze:co??????????????? jak wytrzyma cc 900 to i poldka uniesie , przecież to nie V8 różnica mas niemoże być dużaOil pisze:dlatego ten zestaw biore znam ten silnik itp pozatym zawias klr600 nie wytrzyma silnika poldka
A tak juz było pięknie...w pizdu....wypisuje się z tego tematu bo od czytania tych dywagacji to mi ostatnia szara komórka czaszke rozpierdoli...żegnajcie(w tym temacie)
to jak tak mowicie to pozostawie wybur losowi jaki dostane taki bedzie tzn albo cc albo poldek wkazdym badzc razie maja byc to wersie gaznikowebobber pisze:co??????????????? jak wytrzyma cc 900 to i poldka uniesie , przecież to nie V8 różnica mas niemoże być dużaOil pisze:dlatego ten zestaw biore znam ten silnik itp pozatym zawias klr600 nie wytrzyma silnika poldka
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot] i 6 gości