Wole kurwa teraz pogrzebac bo od grudnia to raczej sie nie wezme.. a do tego czasu moze skoncze. Aby miec,aby jezdzic...

Pierdole,to przeciez nie sa az takie ogromne koszty. Poklocilem sie z polowa rodziny bo to wlasc przez nich nic nie robilem,niech spierdalaja,mam wlasne zdanie... A jak sie nie podoba to skonczy sie darmowa naprawa samochodow.Wiktor pisze:no wodzu a juz myslalem ze zawiedziesz![]()
Wodzu pisze:Panowie...
Chcialbym zadeklarowac swoj powrot....
wiem,ze kilka osob z tego forum zawiodlem i chcialbym serdecznie za to przeprosic.
Praktycznie rzecz biorac ponad rok nie mialem czasu by tu,na forum sie udzielac,jednak w dniu gdy kobieta mnie doszczetnie wkurwila postanowilem iz wroce do starych zajec.
a wiec witam na nowo,za pare dni wstawie zdjecia co zdolalem zgromadzic.
Wkurwialem sie i spozywalem alkohol z sasiadem.custom pisze:Wodzu co robiłeś jak Cię nie było ???
Witaj ponownie.
No i kolejny z porządnym....no artystapawlikTrike pisze:fajny brzdąc
Tylko widzisz...W naszym pojebanym państwie jest tak,że w takich sytuacjach to dziecko nie ma ojca tylko matke.Nie wiem czy to dobrze ująłem żebyście zrozumieli ale na pewno wiecie o co mi chodzi.winda pisze:fajny kajtek.
nie odpuszczaj.efekt tej wyprowadzki taki ze pewnie dziecka nie widujesz.niech się wyprowadza do mamusi ale bez Twojego dziecka.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości