Witam z Lublina
-
- Member
- Kontakt:
Re: Witam z Lublina
Dziękuje wszystkim za miłe powitanie.
Co do Windy z Jego sąsiadka chodziłem do podstawówki, a kolejny sąsiad to szkoła średnia, w sumie kilku znajomych mieszka tuz obok.
Koncept jaki mam jest dosyć prosty. Ze względu na ograniczenia czasowo- finansowo - sprzętowe planuje w maksymalnym stopniu wykorzystać to co mam czyli cały przód od mojego dawnego autka. Na początku chciałem wziąć zespół napędowy z rama pomocniczą i do tego zrobić ramę i przód. Jednak ze względów jak wyżej oraz tego, że będzie w karoserii konstruowanie ramy będzie sztuka dla sztuki. Porobiłem sobie kilka zdjęć, pomiarów i doszedłem do wniosku, ze o wiele prościej bedzie zmodyfikować to co mam ( trochę dospawać, trochę wyciąć) i tak jak w garbusowej dospawać przód do podłużnic. Przednie zawieszenie na wahaczu, chłodnica wody i powietrza do turbiny przed nogami kierowcy. Dwumiejscowa, z siedziskami w szeregu. długość całkowita; tak bardzo wstęnie to 3,5-4m, szerokość 1,8-1,9m, główka ramy ok.1m nad ziemią. Mniej więcej takie wymiary wychodzą mi ze zdjęć i ogólnej koncepcji.
Co do Windy z Jego sąsiadka chodziłem do podstawówki, a kolejny sąsiad to szkoła średnia, w sumie kilku znajomych mieszka tuz obok.
Koncept jaki mam jest dosyć prosty. Ze względu na ograniczenia czasowo- finansowo - sprzętowe planuje w maksymalnym stopniu wykorzystać to co mam czyli cały przód od mojego dawnego autka. Na początku chciałem wziąć zespół napędowy z rama pomocniczą i do tego zrobić ramę i przód. Jednak ze względów jak wyżej oraz tego, że będzie w karoserii konstruowanie ramy będzie sztuka dla sztuki. Porobiłem sobie kilka zdjęć, pomiarów i doszedłem do wniosku, ze o wiele prościej bedzie zmodyfikować to co mam ( trochę dospawać, trochę wyciąć) i tak jak w garbusowej dospawać przód do podłużnic. Przednie zawieszenie na wahaczu, chłodnica wody i powietrza do turbiny przed nogami kierowcy. Dwumiejscowa, z siedziskami w szeregu. długość całkowita; tak bardzo wstęnie to 3,5-4m, szerokość 1,8-1,9m, główka ramy ok.1m nad ziemią. Mniej więcej takie wymiary wychodzą mi ze zdjęć i ogólnej koncepcji.
-
- Krótki opis: do Admina - profil do usunięcia
- Kontakt:
No nie jak jeszcze ty wyjedziesz przede mną to się pochlastam.
do Admina - profil do usunięcia
-
- Kontakt:
Witam i pozdrawiam z Pyrlandii.
Najbardziej cenie ludzi ,dla których słowo ma większą wartość od pieniądza !
-
- Krótki opis: Życie to piękne, ludzie są wspaniali...
- Kontakt:
Witamy nowego usera i jednoczesnie oswiadczamy, ze jak sekcja z Lublina sie obrazi to przyjadę osobiście i znowu towarzyszu Kaski bedziecie mnie ratowac przed upadkiem, poić browarem i odpalac fajki.kaski pisze:No nie jak jeszcze ty wyjedziesz przede mną to się pochlastam.
T F F T
A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
A C A B
-
- Kontakt:
LUK zabierzesz mnie jako bodygarda?Luksky pisze:Witamy nowego usera i jednoczesnie oswiadczamy, ze jak sekcja z Lublina sie obrazi to przyjadę osobiście i znowu towarzyszu Kaski bedziecie mnie ratowac przed upadkiem, poić browarem i odpalac fajki.kaski pisze:No nie jak jeszcze ty wyjedziesz przede mną to się pochlastam.
Najbardziej cenie ludzi ,dla których słowo ma większą wartość od pieniądza !
-
- Kontakt:
Wtedy jak mnie Kaski ratował to Ty byłeś własnie jako bodyguardtyci-pn pisze:LUK zabierzesz mnie jako bodygarda?Luksky pisze:Witamy nowego usera i jednoczesnie oswiadczamy, ze jak sekcja z Lublina sie obrazi to przyjadę osobiście i znowu towarzyszu Kaski bedziecie mnie ratowac przed upadkiem, poić browarem i odpalac fajki.kaski pisze:No nie jak jeszcze ty wyjedziesz przede mną to się pochlastam.
T F F T
A C A B
A C A B
- Iron Maiden
- Kontakt:
- arczi1215
- Kontakt:
siemka
-
- Krótki opis: do Admina - profil do usunięcia
- Kontakt:
Browar i fajki zawsze się znajdą, więc zapraszamLuksky pisze:Witamy nowego usera i jednoczesnie oswiadczamy, ze jak sekcja z Lublina sie obrazi to przyjadę osobiście i znowu towarzyszu Kaski bedziecie mnie ratowac przed upadkiem, poić browarem i odpalac fajki.kaski pisze:No nie jak jeszcze ty wyjedziesz przede mną to się pochlastam.
Tyci a nie byłeś przypadkiem SEXinstruktor ??tyci-pn pisze: LUK zabierzesz mnie jako bodygarda?
do Admina - profil do usunięcia
-
- Kontakt:
Tyci miał napisane "INSTRUKTOR BZZZZZZZYKANIA"kaski pisze:Browar i fajki zawsze się znajdą, więc zapraszamLuksky pisze:Witamy nowego usera i jednoczesnie oswiadczamy, ze jak sekcja z Lublina sie obrazi to przyjadę osobiście i znowu towarzyszu Kaski bedziecie mnie ratowac przed upadkiem, poić browarem i odpalac fajki.kaski pisze:No nie jak jeszcze ty wyjedziesz przede mną to się pochlastam.Tyci a nie byłeś przypadkiem SEXinstruktor ??tyci-pn pisze: LUK zabierzesz mnie jako bodygarda?
T F F T
A C A B
A C A B
-
- Member
- Kontakt:
Powoli kompletuje graty.
Mam juz przednie koło z tarczą zaciskiem i pompą. komplet klamek, manetek i włączników do kierownicy . oczywiście cały napęd. Dzisiaj zakupiłem rury na ramę fi 42 ścianka 7mm 8m, fi 64 ścianka chyba cos koło 8 na lagi i troche innych dupereli. Całość poniżej 100 pln
Mam juz przednie koło z tarczą zaciskiem i pompą. komplet klamek, manetek i włączników do kierownicy . oczywiście cały napęd. Dzisiaj zakupiłem rury na ramę fi 42 ścianka 7mm 8m, fi 64 ścianka chyba cos koło 8 na lagi i troche innych dupereli. Całość poniżej 100 pln
- krobia
- Kontakt:
Całość mniej niż 100 pln No stary ,to Ty robisz lepsze zakupy niż św.Mikołaj Olej ...no chyba,że Ci się zer za mało wpisałoSzefciu pisze:Powoli kompletuje graty.
-
- Member
- Kontakt:
Dzisiaj za stal zapłaciłem 100plnkrobia pisze:Całość mniej niż 100 pln No stary ,to Ty robisz lepsze zakupy niż św.Mikołaj Olej ...no chyba,że Ci się zer za mało wpisałoSzefciu pisze:Powoli kompletuje graty.
- adaśko
- Krótki opis: pierdolić biurokrację!!!
- Kontakt:
nic tylko pogratulować zakupu u mnie za 100zł może z 5 metrów rury bym zakupił
Bóg jest litościwy ... a Ja nie.....!!!
-
- Member
- Kontakt:
Teraz pytanie kto mi taka rureczke zegnie. Znajomy hydraulik dostał wytrzeszczu , Poszukam jakiegoś zakładu większego może jakąś prase będą mieli to od razu i wahacz bym zrobił.
Ktos z Lublina może doradzić gdzie warsztatu szukac?
- winda
- Secretary
- Kontakt:
napisz do Kaskiego. jest z Lublina , z Piaskowej , może pomoże
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- mały
- Krótki opis: P/G.
- Kontakt:
To znaczy homonto chcesz giąć?bez tego też idzie http://eslgfx.net/gfx/logos/teams/57050 ... medium.jpgSzefciu pisze:Teraz pytanie kto mi taka rureczke zegnie. Znajomy hydraulik dostał wytrzeszczu , Poszukam jakiegoś zakładu większego może jakąś prase będą mieli to od razu i wahacz bym zrobił.
-
- Kontakt:
dopierdalacie sie do Oil'a a sami nie uzywacie Mozilli, az patrzałki bolą!!!!
Kod: Zaznacz cały
http://pl.wikipedia.org/wiki/Chom%C4%85to
T F F T
A C A B
A C A B
-
- Member
- Kontakt:
Wiem jak wygląda CHOMĄTO chyba , ze piszesz i "homonto"Luksky pisze:dopierdalacie sie do Oil'a a sami nie uzywacie Mozilli, az patrzałki bolą!!!!
Kod: Zaznacz cały
http://pl.wikipedia.org/wiki/Chom%C4%85to
Tak chce wygiąc tego rogala , chociaż jest tez opcja: ramiona z blachy 30mm do tego dwa kolana hamburskie połączone rurą -takie skrzyżowanie prostokątnego profila z okrągłym... Kolana z rurą połączone sworzniem i obspawane.
- Oscar1105
- Krótki opis: Ucze sie ns błędach Ojca :-D
- Kontakt:
- krzysiek1105
- Krótki opis: Mówią mi BAYRON :)
- Kontakt:
Widze że zaczyna sie tworzyć TRIKEMAFIA w Lublinie
Witam i pozdrawiam z Opolszczyzny
Witam i pozdrawiam z Opolszczyzny
Idę własną drogą ,bo tylko taką znam.
... _ _ _ ...
... _ _ _ ...
-
- Kontakt:
e tam, ten Lublin to raptem Winda i Kaski. Spokojnie. Musza jeszcse zrobic po 4 trajki, zeby dorownać Wielkopolsce
T F F T
A C A B
A C A B
- krzysiek1105
- Kontakt:
O Wielkopolskiej to ja nawet nie wspominam, tam to jeszcze dwie i bedzie bardziej sławna od pruszkowskieLuksky pisze:e tam, ten Lublin to raptem Winda i Kaski. Spokojnie. Musza jeszcse zrobic po 4 trajki, zeby dorownać Wielkopolsce
... _ _ _ ...
... _ _ _ ...
-
- Kontakt:
nie przesadzaj....... Najslawniejszy to byl wielki mistrz w 1410..........
T F F T
A C A B
A C A B
- krzysiek1105
- Kontakt:
Szkoda ze nie miał Traji..............a moze ..........Luksky pisze:nie przesadzaj....... Najslawniejszy to byl wielki mistrz w 1410..........
... _ _ _ ...
... _ _ _ ...