Nie będzie tak źleLuksky pisze:Panowie, ale musimy zrobić identyfikatory. Przyjedzie Krobia z Maciejem i jak nie bedą od wejścia krzyczeć, że oni to oni - to może byc róznie

Nie będzie tak źleLuksky pisze:Panowie, ale musimy zrobić identyfikatory. Przyjedzie Krobia z Maciejem i jak nie bedą od wejścia krzyczeć, że oni to oni - to może byc róznie
Wczoraj do baru żona moja wpadła....jedynka mi wylatała....krobia pisze:Nie będzie tak źleLuksky pisze:Panowie, ale musimy zrobić identyfikatory. Przyjedzie Krobia z Maciejem i jak nie bedą od wejścia krzyczeć, że oni to oni - to może byc róznieDwóch nie normalnych będziecie mogli łatwo odróżnić od reszty ludzi na poziomie
.A nas miedzy sobą
nie ma problemu...ja mam plombe na dolnej 4-ce a maciej na dolnej 5-ce
No dobrze. Umawiamy sie tak: Krobia będzie miał gazetę a ja kocykLuksky pisze:Panowie, ale musimy zrobić identyfikatory. Przyjedzie Krobia z Maciejem i jak nie bedą od wejścia krzyczeć, że oni to oni - to może byc róznie
Dobre pytanie.Czy ktoś wybiera się z kobieta?Bo moja chce jechać i nie wie czy będą jakieś inne czy tylko samcemazda pisze:jakieś szczegóły ?
będzie gdzie jaja umyć, figurkę z brązu postawićtzn sanitariaty...
Co z zapleczem kawa herbata, każdy sobie ?
Tak z ciekawości to spotkanie klubowo - forumowe czy zlot dla każdego ?
Warunki sanitarne raczej niezbyt wyśrubowane. Tzn. tojtoj i zimna woda. Ewentualnie można w rzece się wykąpać, woda czysta. Zlot jest klubowo forumowy.krobia pisze:Dobre pytanie.Czy ktoś wybiera się z kobieta?Bo moja chce jechać i nie wie czy będą jakieś inne czy tylko samcemazda pisze:jakieś szczegóły ?
będzie gdzie jaja umyć, figurkę z brązu postawićtzn sanitariaty...
Co z zapleczem kawa herbata, każdy sobie ?
Tak z ciekawości to spotkanie klubowo - forumowe czy zlot dla każdego ?
Maciej, przywieźć Ci twoją ulubioną piłeczkę?maciej pisze: No dobrze. Umawiamy sie tak: Krobia będzie miał gazetę a ja kocyk![]()
http://youtu.be/vqCzU6Mcvy0
Wskazane,wskazane.A do środka strzykawką wlej szpirytusuAGAT pisze:Maciej, przywieźć Ci twoją ulubioną piłeczkę?maciej pisze: No dobrze. Umawiamy sie tak: Krobia będzie miał gazetę a ja kocyk![]()
http://youtu.be/vqCzU6Mcvy0
Głęboko jest? Nie chciałbym dłutem dna porysowaćSulkyrider pisze: można w rzece się wykąpać, woda czysta.
maciej pisze:Głęboko jest? Nie chciałbym dłutem dna porysowaćSulkyrider pisze: można w rzece się wykąpać, woda czysta.
nad linia lasu idzie linia WNArgus pisze:maciej pisze:Głęboko jest? Nie chciałbym dłutem dna porysowaćSulkyrider pisze: można w rzece się wykąpać, woda czysta.pływaj na plecach
lepiej nie bo pomyślą że rekin i odstrzelą ico wtedy!!!?Argus pisze:maciej pisze:Głęboko jest? Nie chciałbym dłutem dna porysowaćSulkyrider pisze: można w rzece się wykąpać, woda czysta.pływaj na plecach
Jak zwykle się mylisz. Warta nie płynie przez Babki. To jest inna rzeka, czysta.Luksky pisze:rzeka w Poznaniu nie moze byc czysta. Ta woda plynie z gór, po drodze jest 394 miejsc gdzie wpuszczaja do niej szczyny....
Panie, ale Warta to jeden wielki ściek. a Ta niby skąd wypływa ze taka czysta? Spod warsztatu Kowala?Sulkyrider pisze:Jak zwykle się mylisz. Warta nie płynie przez Babki. To jest inna rzeka, czysta.Luksky pisze:rzeka w Poznaniu nie moze byc czysta. Ta woda plynie z gór, po drodze jest 394 miejsc gdzie wpuszczaja do niej szczyny....
To ciekawe czy po zlocie, bedzie sie nadawała do picia?Sulkyrider pisze:Ona doplywa do Warty. Poszukaj sobie w sieci "Głuszynka". A jest czysta, bo akurat wiem że jest często badana pod względem przydatności do picia.
i jeszcze pewnie laczy gory z naszym morzem??krobia pisze:ale temat się zrobił ekologicznyA u mnie to Drwęca nawet czysta.
Najlepsza to jest Wisła "rzeka nasza kochana zarzygana i zasrana"(the bill)![]()
Sulkyrider pisze:Ona doplywa do Warty. Poszukaj sobie w sieci "Głuszynka". A jest czysta, bo akurat wiem że jest często badana pod względem przydatności do picia.
"...też śmierdzącym,o mój boże"Wiktor pisze:i jeszcze pewnie laczy gory z naszym morzem??krobia pisze:ale temat się zrobił ekologicznyA u mnie to Drwęca nawet czysta.
Najlepsza to jest Wisła "rzeka nasza kochana zarzygana i zasrana"(the bill)![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości