Jeżeli pomoże Ci dolna półka od zzr 1100 to mam na pozbycie, za symboliczny datek na dom dziecka.bobber pisze:niewiem kolego co ma taką średnice lag ,tzeba by popatrzec w necie ale moze zrobisz tak jak ja czyli kupiłem większe półki i dotoczyłem tulejki redukcyjne, w 2 trajce też mam lagi fi 38 osadzone w półkach ZZR 1100 ( tego starszego co ma lagi fi 43) na takich właśnie tulejkachOil pisze:koledzy mam problem mam polki od k-750 i nie pasuja mi fi do lag potrzebuje polki na lagi fi38 -motocyklowe na kolo szerokosci 120 mm .Chetnie sie zamienie - bo kase musze pilnowac -sprzedam
trajka OIL - tylko dla czytelników o mocnych nerwach
-
- Kontakt:
Re: trajka OIL
zapraszam: www.zabytkowe-motocykle.eu
- Sulkyrider
- Krótki opis: Rekwizytor
- Kontakt:
Oil, łykaj od zzr, z Twoim talentem do żenienia wszystkiego z wszystkim innym taka redukcja z 43 na 38 to pikuś.
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem.
T F F T
T F F T
- El Kopyto
- El Kopyto
to dzienkuje za pomoc i dzienkuje tez Banditowi ze mnie namowil zeby nie montowac zawieszenia przedniego od jawy ten nowy lepiej wyglada lepiej pracuje i jest pompowany a zawias od jawy trzeba sprzedac
Amatorzy zbudowali arke a zawodowcy tytanic
- El Kopyto
Czarek-trike oferuje mi pasujace to po co mam kombinowac?no chyba ze cena lepszaSulkyrider pisze:Oil, łykaj od zzr, z Twoim talentem do żenienia wszystkiego z wszystkim innym taka redukcja z 43 na 38 to pikuś.
- Sulkyrider
- Krótki opis: Rekwizytor
- Kontakt:
Nie wiedziałem że interesują Cię części pasujące.Oil pisze:Czarek-trike oferuje mi pasujace to po co mam kombinowac?no chyba ze cena lepszaSulkyrider pisze:Oil, łykaj od zzr, z Twoim talentem do żenienia wszystkiego z wszystkim innym taka redukcja z 43 na 38 to pikuś.
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem.
T F F T
T F F T
- El Kopyto
interesuja dla tego o pomoc poprosilem na alegro np takie znalazlem Kawasaki ZX6R ZX-6R lub en eliminator 125 ale nie jestem pewien pasowania dlatego czarkowymi jestem zainteresowany bardzo bardzo pozatym wole dac zarobic tzw. swoim nie obcym
-
- Krótki opis: FTW
- Kontakt:
tylko się dowiedz jaka jest średnica rur do tych półek, jak szukasz półek pod wymiary które podałeś to rozglądaj się za motocyklami typu sport, sport turystyk, naked, w granicy 600ccm, na normalnym tradycyjnym zawieszeniu ( nie upside down), i dość starsze roczniki.Oil pisze:interesuja dla tego o pomoc poprosilem na alegro np takie znalazlem Kawasaki ZX6R ZX-6R lub en eliminator 125 ale nie jestem pewien pasowania dlatego czarkowymi jestem zainteresowany bardzo bardzo pozatym wole dac zarobic tzw. swoim nie obcym
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
- El Kopyto
- El Kopyto
ja sa u ciebie to po co szukacCzarek-trike pisze:tylko się dowiedz jaka jest średnica rur do tych półek, jak szukasz półek pod wymiary które podałeś to rozglądaj się za motocyklami typu sport, sport turystyk, naked, w granicy 600ccm, na normalnym tradycyjnym zawieszeniu ( nie upside down), i dość starsze roczniki.Oil pisze:interesuja dla tego o pomoc poprosilem na alegro np takie znalazlem Kawasaki ZX6R ZX-6R lub en eliminator 125 ale nie jestem pewien pasowania dlatego czarkowymi jestem zainteresowany bardzo bardzo pozatym wole dac zarobic tzw. swoim nie obcym
-
- Krótki opis: FTW
- Kontakt:
- El Kopyto
to musze myslec dalej jak sie wkurze to i moga byc na fi 42
-
- Krótki opis: czyj to motór? to nie motór to trajka
- Kontakt:
Panie znalazłem górną półke od zzr u siebie na fi lag 43 i rozztaw 205 mm jak taką samą tylko dolną mozesz dostać od Wiśni to tą odemnie też za pomoc dzieciaką Ci wyśle. Tylko pamietaj półka jest alu i ma kiere mocowaną na lagach jak to w ścigachwisnia pisze:Jeżeli pomoże Ci dolna półka od zzr 1100 to mam na pozbycie, za symboliczny datek na dom dziecka.bobber pisze:niewiem kolego co ma taką średnice lag ,tzeba by popatrzec w necie ale moze zrobisz tak jak ja czyli kupiłem większe półki i dotoczyłem tulejki redukcyjne, w 2 trajce też mam lagi fi 38 osadzone w półkach ZZR 1100 ( tego starszego co ma lagi fi 43) na takich właśnie tulejkachOil pisze:koledzy mam problem mam polki od k-750 i nie pasuja mi fi do lag potrzebuje polki na lagi fi38 -motocyklowe na kolo szerokosci 120 mm .Chetnie sie zamienie - bo kase musze pilnowac -sprzedam
- El Kopyto
mocowanie to pan pikus
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2011, 17:24 przez El Kopyto, łącznie zmieniany 1 raz.
- El Kopyto
wszak takie cos na mocowanie mozna dac http://allegro.pl/shineray-atv-250-pods ... 27929.html lub http://allegro.pl/shineray-atv-250-most ... 5.html?lub od junaka?
-
- Kontakt:
To nie "pan pikuś" , bo to co pokazałeś to tylko górne mocowanie kiery ,a skąd weźmiesz dolne jak ono jest przy półce ?
- budyn
- Krótki opis: Maczeta !
- Kontakt:
- krobia
- Kontakt:
budyn pisze:Dokwasi sie z gilery

-
- Kontakt:
panie to moje mocowanie kiery to jest takie ze poosiowo nahodzi na lagi i bezregulacyjnie jest na 4 śrubach do pulke przykręcane jak coś zylewytumacylem to sorki najebany jestem troszeczle foto pulki Ci jutro albo w pon wyśle ale masz ją za pomoc dzieciakom odemnie za free
- krobia
- Kontakt:
długi majowy weekend-co drugi to pijanybobber pisze:panie to moje mocowanie kiery to jest takie ze poosiowo nahodzi na lagi i bezregulacyjnie jest na 4 śrubach do pulke przykręcane jak coś zylewytumacylem to sorki najebany jestem troszeczle foto pulki Ci jutro albo w pon wyśle ale masz ją za pomoc dzieciakom odemnie za free

-
- Kontakt:
panie zaledwie troszeczke flaha bimberku i po dwa piwka nie znaczy pijany o wypraszam sobie z pewnościa poprowadziłbym czyjąś trajke są hętni?? pozdri ide spać bobaba sapie narkakrobia pisze:długi majowy weekend-co drugi to pijanybobber pisze:panie to moje mocowanie kiery to jest takie ze poosiowo nahodzi na lagi i bezregulacyjnie jest na 4 śrubach do pulke przykręcane jak coś zylewytumacylem to sorki najebany jestem troszeczle foto pulki Ci jutro albo w pon wyśle ale masz ją za pomoc dzieciakom odemnie za free
- bandit
- Kontakt:
O mocowanie nie ma sie co martwić, się dorobi. Robiłem juz takie mocowanie pod półki GPX i wyszło git.
-
- Kontakt:
majster na pw masz foto tej półki lagi fi 43 rozstaw 205mm jak Cie interesuje to daj namiary to w tygodniu postaram sie ją nadac
- Iron Maiden
- Kontakt:
- El Kopyto
musze troche rzeczy sprzedac by miec kase na dalsza budowe