taaak ,konkretny silnik....tylko maluchLuksky pisze:Nie słuchaj ich - to masochiści........
Nie wiem ile masz kasiory, ale wybierz cos z konkretnym silnikiem, naprawdę konkretnym. Kup, polataj rok i potem wytniesz co nie pasuje i porobisz pod siebie.... Ja majac naprawde mało czasu, tak wlasnie bym zrobił....
krobia pisze:taaak ,konkretny silnik....tylko maluchLuksky pisze:Nie słuchaj ich - to masochiści........
Nie wiem ile masz kasiory, ale wybierz cos z konkretnym silnikiem, naprawdę konkretnym. Kup, polataj rok i potem wytniesz co nie pasuje i porobisz pod siebie.... Ja majac naprawde mało czasu, tak wlasnie bym zrobił.......650...normalnie bestja...nieokiełzana...
Kupuj na maluszkuLuksky pisze:krobia pisze:taaak ,konkretny silnik....tylko maluchLuksky pisze:Nie słuchaj ich - to masochiści........
Nie wiem ile masz kasiory, ale wybierz cos z konkretnym silnikiem, naprawdę konkretnym. Kup, polataj rok i potem wytniesz co nie pasuje i porobisz pod siebie.... Ja majac naprawde mało czasu, tak wlasnie bym zrobił.......650...normalnie bestja...nieokiełzana...
nichuja...tylko raz sie popełnia błąd, potem sie wyciąga z tego wnioski na przyszłość
Śmiej się Budyń śmiej. Coprawda moja nie była na maluszku, ale też poszła w przeróbkę. Początkowo miała być tylko wymiana skrzyni biegów, a później zmiany poleciały jak domino tak, że tylko siedzenie nie zostało ruszone....budyn pisze: Kupuj na maluszkua potem sie przerobi i podrobi
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość