Juz mam przugotowany zestaw na przedluzenie polosi cc wel malucha pod zawias omegi itp itd dwa juz mam gotowy tyl ramy pod zawias omegi trzy mam zawias omegi cztery uparlem sie ze ma byc krotka i szeroka pienc tak jak mowicie zaczolem polowanie na szrocie dostane silnik napendt od malca to bwendszie malec szesc poznalem gostka co ma szwa skrzyni od cc700 z silnikiem fiata900 i dostalem od niego za dobra kase wlasze do takiego zestawu (jaka nie powiem bo znow sie zacznie)pawlikTrike pisze:Dobrze prawisz, popieram, po co dodatkowo komplikować sobie i tak skomplikowaną, jak widać, robotębobber pisze:majster ,powaga, jeśli bierzesz pod uwage w dużej mierze koszty to weż poprostu zrób traje na malaczu . w porównaniu z cc naprawde niewielalka rożnica na mocy a cena zdecydowanie mniejsza a i gotowych rozwiązań trajek malaczowych jest tyle ze spokojnie mozesz znaleść coś dla siebieOil pisze:chcialem miec traje z silnikiem z przodu ale zabily ta mysl koszty i dzisiesza przejazdzka tak poprostu przy silniku z przodu bede mial problem z wsiadaniem i czas wracac do1 pomyslu tzn silnika cc 700 z pierwszych lat produkcji na zwyklym gazniku tzn weber lub fos model bez elektronicznego gaznika teraz szukam wiadomosci czy dac skrzynie cc czy moze od bisa.Tylko niewiem dokladnie czy skrzynia bisa pasuje?
trajka OIL - tylko dla czytelników o mocnych nerwach
- El Kopyto
Re: trajka OIL
Amatorzy zbudowali arke a zawodowcy tytanic
- El Kopyto
spokojnie dostane czesci od wiktora znajde gorna polke i jade z koksem NIESTAC MNIE NA TO CO CHCE TO BENDE MIAL TO NACO MNIE STACIron Maiden pisze:Ręce,cycki opadają...
Co najgorsza niektórym już odpadły
-
- Krótki opis: czyj to motór? to nie motór to trajka
- Kontakt:
no gratuluje stary jest motywacja w tym gadaniu ,wrzuć jakie foty Twoich wydumek bo pięknie brzmi tył ramy pod zawias omegi
może bedzie co ztego i bede miał co do lakierowania:P

- Iron Maiden
- Kontakt:
o krytyka pomogła...Oil pisze:spokojnie dostane czesci od wiktora znajde gorna polke i jade z koksem NIESTAC MNIE NA TO CO CHCE TO BENDE MIAL TO NACO MNIE STACIron Maiden pisze:Ręce,cycki opadają...
Co najgorsza niektórym już odpadły

właśnie wrzuć parę fotek co zrobiłeś...
A.C.A.B.
- El Kopyto
nie buj sie dam sobie rade sam z malowaniem
- El Kopyto
-
- Kontakt:
spawaj panie ostro jak Ci trza bedzie w lakiernictwie poradzić to pisz powodzenia
- El Kopyto
akurat o malowanie sie najmiej martwie wkorwiam sie bo szukam gornej polki od k-750 i niema!!
- El Kopyto
kozystam kozystam podglondam twoja na malcubandit pisze:Nie wiem do czego ten wątek ma doprowadzić, ale z tego co czytam, to koniec wstępu artystycznego powinien nastąpić za jakieś 83.5 strony pisania w stylu pierdolenie o Szopenie.. Konkretów żadnych, sto pytań do, zadawanych w celu zadawania. Udzieliłem odpowiedzi na kilka z nich, ale chyba tylko w celu bezsensownego klikania...
Jak dla mnie Oil nie chodzi aby zrobić traje tylko o pisanie kolejnych postów dla samego pisania. Ludzie, którzy chcą coś mieć dzielą się na 2 kategorię:
1. Ludzi, którzy postawią sobie odpowiedni cel w życiu i go realizują w mniejszym lub większym stopniu, walcząc z przeciwnościami losu.
2. tych, którzy rzekomo postawią sobie cel w życiu i zamiast go realizować, to o nim opowiadają i na tym się sprawa kończy.
Skoro Oil w którymś poście (wybaczcie ale nie pamiętam w którym dokładnie , tyle ich było) , że bliżej ma do Berlina niż do najbliższego Trajkersa, lub osoby, z którą mógłby omówić temat lub obejrzeć traje, więc może lepiej będzie faktycznie popytać w tym Berlinie o porade...
W tym przypadku piszę o mojej skromnej osobie, gdyż z tego co się orientuje to Oil ma najbliżej do mnie, a jestem osobą która może udzielić pewnych rad, aby pomóc w budowie, gdyż w tym temacie nie siedzę od wczoraj, ale temat został olany całkowicie, zamiast tego mamy dobry materiał na ciekawą (nudną ) telenowele...
- El Kopyto
POTRZEBUJE KUPIC GORNA POLKE DO K-750 lub jesli pasuje to od innego ruskiego boxera
- El Kopyto
http://moto.allegro.pl/lozysko-kola-fia ... 58514.html takie lozyska moga byc do glowki ramy?
- maciey
- Krótki opis: Narzędziem pracy artystów jest...DŁUTO!!!
- Kontakt:
Proszę:Oil pisze:POTRZEBUJE KUPIC GORNA POLKE DO K-750 lub jesli pasuje to od innego ruskiego boxera
http://allegro.pl/k-750-mw-ladny-komple ... 41964.html

Z Trajką jest jak z babą...jak się raz za nią zabierzesz to do końca życia będziesz się pierdolił!
Niekoniecznie z tą samą...
- El Kopyto
MACIEJU DZIENKI DZIENKI ALE JAM SLEPYmaciej pisze:Proszę:Oil pisze:POTRZEBUJE KUPIC GORNA POLKE DO K-750 lub jesli pasuje to od innego ruskiego boxera
http://allegro.pl/k-750-mw-ladny-komple ... 41964.html
- El Kopyto
A ja szukalem i nic jak ja nie cierpie internatu!!!-iternetu
Ostatnio zmieniony 06 kwie 2011, 17:46 przez El Kopyto, łącznie zmieniany 1 raz.
- maciey
- Kontakt:
Oil pisze: jak ja nie cierpie internatu!!!

Z Trajką jest jak z babą...jak się raz za nią zabierzesz to do końca życia będziesz się pierdolił!
- Argus
- Kontakt:
http://allegro.pl/m-72-k-750-ural-dniep ... 13247.html
masz nastepne półki
daj jakieś zdjęcia tego co zebrałeś
masz nastepne półki
daj jakieś zdjęcia tego co zebrałeś
-
- Krótki opis: Życie to piękne, ludzie są wspaniali...
- Kontakt:
dlaczego wiedzialem, że napiszesz własnie Ty i własnie tomaciej pisze:Oil pisze: jak ja nie cierpie internatu!!!Przecież w internatach to takie imprezy odchodziły,ze aż dłuta się przycierały

T F F T
A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
-
- Kontakt:
prorok jaki czy co?Luksky pisze:dlaczego wiedzialem, że napiszesz własnie Ty i własnie tomaciej pisze:Oil pisze: jak ja nie cierpie internatu!!!Przecież w internatach to takie imprezy odchodziły,ze aż dłuta się przycierały

-
- Kontakt:
ja mam głowke ramy na łożyskach z tylnich piast maluchaOil pisze:http://moto.allegro.pl/lozysko-kola-fia ... 58514.html takie lozyska moga byc do glowki ramy?
- krobia
- Kontakt:
Panowie.
Wszystkim którzy do tej pory starali się pomóc,doradzić,zaoferowali kupę czesci-SZACUNEK
Wszystkim którzy chcą to czynić w dalszym ciągu-SZACUNEK Z POKŁONEM DO KOSTEK
Ja już kurwa odpadam z tego tematu,mi nerwy nie wytrzymują.Setki postów,tysiące pytań,z czego setki bezsensownych,ogrom trafnych podpowiedzi i gotowych sprawdzonych rozwiązań...i wszystko w pizdu!!! Co dwa dni zmiana koncepcji,tworzenie jakichś chińskich krzyżówek typu koło od gilery,most bmw,skrzynia tico,silnik syrenki,sprzęgło od ursusa a czy do tego będą pasować panewki jelcza???
Ja już dostaje od samego czytania chyrlchlaków na plecach,nie daje rady,wysiadam.
Jeśli kogoś tym wpisem uraziłem to przepraszam.
Amen.
acha...Olej,jak napiszesz,że masz brata,lub syna co też chce budować trajke i szukać porady na tym forum to ja rezygnuje z usług mojego dostawcy internetu
Wszystkim którzy do tej pory starali się pomóc,doradzić,zaoferowali kupę czesci-SZACUNEK
Wszystkim którzy chcą to czynić w dalszym ciągu-SZACUNEK Z POKŁONEM DO KOSTEK
Ja już kurwa odpadam z tego tematu,mi nerwy nie wytrzymują.Setki postów,tysiące pytań,z czego setki bezsensownych,ogrom trafnych podpowiedzi i gotowych sprawdzonych rozwiązań...i wszystko w pizdu!!! Co dwa dni zmiana koncepcji,tworzenie jakichś chińskich krzyżówek typu koło od gilery,most bmw,skrzynia tico,silnik syrenki,sprzęgło od ursusa a czy do tego będą pasować panewki jelcza???
Ja już dostaje od samego czytania chyrlchlaków na plecach,nie daje rady,wysiadam.
Jeśli kogoś tym wpisem uraziłem to przepraszam.
Amen.
acha...Olej,jak napiszesz,że masz brata,lub syna co też chce budować trajke i szukać porady na tym forum to ja rezygnuje z usług mojego dostawcy internetu

- maciey
- Kontakt:
Krobia nie denerwuj się! Ja wyluzowałem
Tyle było postów do utraty sił...
Po trzydziestu latach kolega Oil powie: Trajki nie mam ale też jest zajebiście!
http://www.youtube.com/watch?v=ytSsGn3E-ic

Tyle było postów do utraty sił...
Po trzydziestu latach kolega Oil powie: Trajki nie mam ale też jest zajebiście!
http://www.youtube.com/watch?v=ytSsGn3E-ic
-
- Kontakt:
Pany a ja Wam mówie że Oli i tak szybciej trajke zrobi niż u nas bedą pożądne drogi i autostray hehehe
- El Kopyto
oj spokojnie spokojnie juz sa duze postempy a jest jeszcze taki powod patrzenia na silnik cc 700 ze on ma fajny czytaj latwy sposub montarzu w ramie tzn jest podwieszony do belki(http://moto.allegro.pl/belka-zawieszeni ... 52990.html ) i to mi sie tez podoba uniknol bym giencia rur czyli kolejne koszty odpadaja?i podoba mi sie ksztalt i to ze woda chlodzony i latwo mu moc podniesc itp itd a i nikt takowej by niemial i latwo bede mial z przedluzaniem polosi
Ostatnio zmieniony 06 kwie 2011, 18:40 przez El Kopyto, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
no pomysł ciekawy tylko o ile sie niemyle to w cc 700 wałki rozżądu sie sypią ale to szczegół działaj panieOil pisze:oj spokojnie spokojnie juz sa duze postempy a jest jeszcze taki powod patrzenia na silnik cc 700 ze on ma fajny czytaj latwy sposub montarzu w ramie tzn jest podwieszony do belki i to mi sie tez podoba uniknol bym giencia rur czyli kolejne koszty odpadaja?i podoba mi sie ksztalt i to ze woda chlodzony i latwo mu moc podniesc itp itd a i nikt takowej by niemial i latwo bede mial z przedluzaniem polosi
- El Kopyto
nie tyle walki sie sypia tylko w wersi z tym elektronicznym gaznikiem glowice dostaja w ..........