gratuluję piękna robota - ten kto grzebie w metalu doceni jakość wykonania
Szkoda że mieszkam tak daleko - chętnie przyjechał bym i podciągnął się z jakości wykonania detali no i spawania przde wszystkim. .... Niestety nerwus ze mnie i nie mam takiej cierpliwości...
Rob_trike pisze:
Szkoda że mieszkam tak daleko - chętnie przyjechał bym i podciągnął się z jakości wykonania detali no i spawania przde wszystkim. ....
Niestety, nie da rady zawsze jak z Małym do niego jezdzimy podpatrywac to wywala nas na dwór i nakazuje czekac pod drzwiami warsztatu dlatego podejrzewamy, że ma tam pięciu chińczyków z lutownicami
T F F T A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
Rob_trike pisze:gratuluję piękna robota - ten kto grzebie w metalu doceni jakość wykonania
Szkoda że mieszkam tak daleko - chętnie przyjechał bym i podciągnął się z jakości wykonania detali no i spawania przde wszystkim. .... Niestety nerwus ze mnie i nie mam takiej cierpliwości...
Piękna robota - brawo
Tatarata mało dokładny i bez cierpliwości się rozpisał ,a która traja była na niby zlocie najbardziej oblegana
Rob_trike pisze:po prostu wiem jak ja robiłem a jak robi Kowal ....
Więc stwierdzam - Kowala będzie ładniejsza
Każdy z nas uczy się na błędach swoich i kolegów ,i dlatego siedzimy na tym forum codziennie i wymyślamy podnosząc półeczke coraz wyżej ,a każda kolejna trajeczka może być ładniejsza i niespotykana ,kolejne przed nami
Rob_trike pisze:po prostu wiem jak ja robiłem a jak robi Kowal ....
Więc stwierdzam - Kowala będzie ładniejsza
Każdy z nas uczy się na błędach swoich i kolegów ,i dlatego siedzimy na tym forum codziennie i wymyślamy podnosząc półeczke coraz wyżej ,a każda kolejna trajeczka może być ładniejsza i niespotykana ,kolejne przed nami
I o to chodzi ! dobrze prawisz !
Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
nic sie chłopaku nie chwaliłeś że montujesz traje na zapie, wysłełem Ci zapytanie o cene ramy pod zapa, za chwile wchodze za zapkowe forum i widze że sie zapisałeś
GOLDHEART pisze:nic sie chłopaku nie chwaliłeś że montujesz traje na zapie, wysłełem Ci zapytanie o cene ramy pod zapa, za chwile wchodze za zapkowe forum i widze że sie zapisałeś
Kowal gdzie ty ją schowałeś że ja jej nie widziałem????
Jeszcze nie zacząłem. Gość nie ma jak przywieźć gratów.
Na razie mam do zrobienia 3 ramy. W tym moja. A ta na zapku poczeka, gość jest w Angli. Wraca w czerwcu.
GOLDHEART, a ty chcesz pod oryginalną skrzynię Zapa?