Witam z Gryfina.
- winda
- Secretary
- Kontakt:
Re: Witam z Gryfina.
jakie zadanie ma ta ponacinana blacha po lewej stronie atrapy zbiornika?
siedzenie skórka?
siedzenie skórka?
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- wataha_zeberko
- Kontakt:
Jak sam powiedziałeś, Jest to atrapa zbiornika. Te osłonki są z dwóch stron. Siedzenia niestety nie skóra, dlatego też zamierzam je wymienić na zacne tworzywo - dobrze wyprawioną skórę. Przede mną malowanie karoserii, wymiana przedniego koła, nowa tapicerka i ruszt podłogi. Do wiosny będzie gotowa. Najważniejsze, że uporałem się z wszystkimi problemami wokół silnika z wymianą gaźnika włącznie.
- Rob_trike
- President
- Krótki opis: Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg
- Kontakt:
wataha_zeberko pisze:Jak sam powiedziałeś, Jest to atrapa zbiornika. Te osłonki są z dwóch stron. Siedzenia niestety nie skóra, dlatego też zamierzam je wymienić na zacne tworzywo - dobrze wyprawioną skórę. Przede mną malowanie karoserii, wymiana przedniego koła, nowa tapicerka i ruszt podłogi. Do wiosny będzie gotowa. Najważniejsze, że uporałem się z wszystkimi problemami wokół silnika z wymianą gaźnika włącznie.
kupujesz gaznik ? jaki to typ ? jaka cena jesli tak?
Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg.
- wataha_zeberko
- Kontakt:
Ja kupiłem zgodnie z Waszą sugestią nowy gaźnik. Kosztował mnie on ok. 560 złotych. Typu, nie pamiętam. W sklepie garbusowym przysłali mi ten właściwy do silnika 1.3 z podwójnym wlotem. Całkiem inna praca silnika. Po wyregulowaniu silnik chodzi ładnie na wolnych obrotach ( nie pływa ).
- winda
- Secretary
- Kontakt:
czyli te osłonki to rodzaj ozdoby?
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- Lipa
- Krótki opis: <> POTWORNY GARAŻ <>
- Kontakt:
Rob_trike pisze:wataha_zeberko pisze:Jak sam powiedziałeś, Jest to atrapa zbiornika. Te osłonki są z dwóch stron. Siedzenia niestety nie skóra, dlatego też zamierzam je wymienić na zacne tworzywo - dobrze wyprawioną skórę. Przede mną malowanie karoserii, wymiana przedniego koła, nowa tapicerka i ruszt podłogi. Do wiosny będzie gotowa. Najważniejsze, że uporałem się z wszystkimi problemami wokół silnika z wymianą gaźnika włącznie.
ja kupiłem 34 PICT 3 cena po rabacie ok 650 pln
Czasem spotykasz ludzi, którzy pędzą przed siebie na zabój, złamanie karku.... czasem tak trudno ich kurwa wyprzedzić !!!
- Rob_trike
- President
- Kontakt:
Lipa pisze:Rob_trike pisze:wataha_zeberko pisze:Jak sam powiedziałeś, Jest to atrapa zbiornika. Te osłonki są z dwóch stron. Siedzenia niestety nie skóra, dlatego też zamierzam je wymienić na zacne tworzywo - dobrze wyprawioną skórę. Przede mną malowanie karoserii, wymiana przedniego koła, nowa tapicerka i ruszt podłogi. Do wiosny będzie gotowa. Najważniejsze, że uporałem się z wszystkimi problemami wokół silnika z wymianą gaźnika włącznie.
... i jak praca silnika ?
- Lipa
- Krótki opis: <> POTWORNY GARAŻ <>
- Kontakt:
Rob_trike pisze:Lipa pisze:Rob_trike pisze:wataha_zeberko pisze:Jak sam powiedziałeś, Jest to atrapa zbiornika. Te osłonki są z dwóch stron. Siedzenia niestety nie skóra, dlatego też zamierzam je wymienić na zacne tworzywo - dobrze wyprawioną skórę. Przede mną malowanie karoserii, wymiana przedniego koła, nowa tapicerka i ruszt podłogi. Do wiosny będzie gotowa. Najważniejsze, że uporałem się z wszystkimi problemami wokół silnika z wymianą gaźnika włącznie.
... i jak praca silnika ?
nie wiem... dopiero wróciłem do żywych.. zafundowałem sobie zapalenie oskrzeli, które postanowiłem"przechodzić" ale organizm miał inny plan i dowalił obrzękiem płuc... kiedy zacząłem kaszleć krwią poszedłem do lekarza... ale co tam
najważniejsze silnik jest po przebudowie z 1.3 na 1.6. Nowy gaźnik i elektroniczny aparat zapłonowy - prformed by Wiktor do tego koło pasowe czarne ze skalą + aluminiowe przykręcane dekle zaworowe - ot taki mały facelifting motopompy
jak skończę składać wrzucę fotki
Czasem spotykasz ludzi, którzy pędzą przed siebie na zabój, złamanie karku.... czasem tak trudno ich kurwa wyprzedzić !!!
- Rob_trike
- President
- Kontakt:
ufff ze zdrowiem nie ma żartów - najważniejsze że już "po"
Koniecznie pochwal się co i jak po przebudowie .....
Koniecznie pochwal się co i jak po przebudowie .....
- winda
- Secretary
- Kontakt:
co jest Rob? mocy Ci brakuje?
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- Rob_trike
- President
- Kontakt:
a co to w motopompie MOC ?
nie nie - wkurza mnie falowanie obrotów
nie nie - wkurza mnie falowanie obrotów
- Wiktor
- Kontakt:
moc w motopompie to iloczyn
przpompowanyc litrow przez dlugosc weza strazackiego
przpompowanyc litrow przez dlugosc weza strazackiego
idą zmiany
- wataha_zeberko
- Kontakt:
Wczoraj przejechałem się najpierw trajką a potem moją Suzą i dziś coś mnie też łamie. Nie ma co trzeba na noc młodą kobitę, wypić flaszkę a butelką dobrze się natrzeć. Tyle, że dzisiaj nie wiadomo kto jest ważniejszy. Czy Kobitka czy flaszka. A w moim wieku to albo jedno albo drugie.
- maciey
- Krótki opis: Narzędziem pracy artystów jest...DŁUTO!!!
- Kontakt:
Z tym swoim wiekiem to przesadziłeś...wataha_zeberko pisze: Tyle, że dzisiaj nie wiadomo kto jest ważniejszy. Czy Kobitka czy flaszka. A w moim wieku to albo jedno albo drugie.
Ale jeśli chodzi o dzisiejsze święto to zgłaszam oficjalny wniosek aby przełożyć je na dzień 29 lutego.
Raz na cztery lata mógłbym żonie śniadanie zrobić,ale co rok to stanowcza przesada!
Z Trajką jest jak z babą...jak się raz za nią zabierzesz to do końca życia będziesz się pierdolił!
Niekoniecznie z tą samą...
- wataha_zeberko
- Kontakt:
Maciej masz świętą rację- Dzień Kobiet przenieść na 29 lutego bo obecnie kwiaty droższe niż flaszka a i to nie wiadomo czy za dzisiejsze umizgi do kobitek postawią ci jakąś flaszkę. Co do mego wieku, to aż tak staro nie czuję się tyle, że po wypiciu flachy, to w łóżku jedynie chce mi się po dupie podrapać i pospać. Pozdrawiam.
- Rob_trike
- President
- Kontakt:
Dzień św. Walentego:
Kwiaty - 100 zł.
Kolacja i film - 200 zł.
Pokój hotelowy po kolacji - 400zł.
Widok twojej twarzy, gdy ona ci mówi, że ma okres - bezcenny...
Kwiaty - 100 zł.
Kolacja i film - 200 zł.
Pokój hotelowy po kolacji - 400zł.
Widok twojej twarzy, gdy ona ci mówi, że ma okres - bezcenny...
-
- Krótki opis: Życie to piękne, ludzie są wspaniali...
- Kontakt:
kto by sie przejmował?Rob_trike pisze:Widok twojej twarzy, gdy ona ci mówi, że ma okres - bezcenny...
T F F T
A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
A C A B
- winda
- Secretary
- Kontakt:
znaczy na indjanina?
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- maciey
- Kontakt:
Jak dobry koń to....i po błocie pójdzieLuksky pisze:kto by sie przejmował?Rob_trike pisze:Widok twojej twarzy, gdy ona ci mówi, że ma okres - bezcenny...
Z Trajką jest jak z babą...jak się raz za nią zabierzesz to do końca życia będziesz się pierdolił!
-
- Kontakt:
maciej pisze:Jak dobry koń to....i po błocie pójdzieLuksky pisze:kto by sie przejmował?Rob_trike pisze:Widok twojej twarzy, gdy ona ci mówi, że ma okres - bezcenny...
a jak......
T F F T
A C A B
A C A B
- maciey
- Kontakt:
Nieee, Sreberko rób jak ja: wypij pół flaszki i cuda z kobitką możesz robić! A za 1,5 minuty możesz dokończyć drugą połowę flaszkiwataha_zeberko pisze:Wczoraj przejechałem się najpierw trajką a potem moją Suzą i dziś coś mnie też łamie. Nie ma co trzeba na noc młodą kobitę, wypić flaszkę a butelką dobrze się natrzeć. Tyle, że dzisiaj nie wiadomo kto jest ważniejszy. Czy Kobitka czy flaszka. A w moim wieku to albo jedno albo drugie.
-
- Kontakt:
maciej pisze:Nieee, Sreberko rób jak ja: wypij pół flaszki i cuda z kobitką możesz robić! A za 1,5 minuty możesz dokończyć drugą połowę flaszkiwataha_zeberko pisze:Wczoraj przejechałem się najpierw trajką a potem moją Suzą i dziś coś mnie też łamie. Nie ma co trzeba na noc młodą kobitę, wypić flaszkę a butelką dobrze się natrzeć. Tyle, że dzisiaj nie wiadomo kto jest ważniejszy. Czy Kobitka czy flaszka. A w moim wieku to albo jedno albo drugie.
to po co przerywać picie?
T F F T
A C A B
A C A B
- maciey
- Kontakt:
Dla 1,5 minuty,coś się kobiecie od życia należyLuksky pisze:maciej pisze:Nieee, Sreberko rób jak ja: wypij pół flaszki i cuda z kobitką możesz robić! A za 1,5 minuty możesz dokończyć drugą połowę flaszkiwataha_zeberko pisze:Wczoraj przejechałem się najpierw trajką a potem moją Suzą i dziś coś mnie też łamie. Nie ma co trzeba na noc młodą kobitę, wypić flaszkę a butelką dobrze się natrzeć. Tyle, że dzisiaj nie wiadomo kto jest ważniejszy. Czy Kobitka czy flaszka. A w moim wieku to albo jedno albo drugie.
-
- Kontakt:
widzę, że robisz sie sentymentalny przed emeryturą z ZUSmaciej pisze:Dla 1,5 minuty,coś się kobiecie od życia należyLuksky pisze:maciej pisze:Nieee, Sreberko rób jak ja: wypij pół flaszki i cuda z kobitką możesz robić! A za 1,5 minuty możesz dokończyć drugą połowę flaszkiwataha_zeberko pisze:Wczoraj przejechałem się najpierw trajką a potem moją Suzą i dziś coś mnie też łamie. Nie ma co trzeba na noc młodą kobitę, wypić flaszkę a butelką dobrze się natrzeć. Tyle, że dzisiaj nie wiadomo kto jest ważniejszy. Czy Kobitka czy flaszka. A w moim wieku to albo jedno albo drugie.
T F F T
A C A B
A C A B
-
- Kontakt:
witam ze Stolicy