kowal pisze:OILU drogi.
Mam mały zapas niewybuchowych silników od 126p. Jak chcesz dostaniesz jednego z nich prezencie, gawarancja niewybuchowości.
Dwa warunki spełnisz i możesz wybrać jednego z nich łącznie ze skrzynią:
1 - odbierzesz go sam
2 - wpłacisz coś na Dom Dziecka
Wchodzisz ?
wplacic bym mogl chetnie to raz dwa niemam autka trzy pierwszy byl wiktor jak zaplace za niego to musze z kasiorka poczekac
Oil pisze:ko.. niech to szlak blizej mam do berlina niz do najbliszego trajkersa z traja
Trajkersem nie jestem, traji obecnie nie mam, ale w temacie mam wiedze, znajomy w Kwilczu ma traję na kaszlu (z Gorzowa masz 70 km), i w Nowym Tomyślu (110 km) są 2 mojej roboty z kaszla i teraz robię na dieslu,jest jeszcze 3 Pana Muchowskiego robiona przez Kowala więc możesz podjechać, oblookać, pogadać, a do Berlina jest 140 km, a nie kojarzę aby tam był ktos od Naszych.
Co do rur możesz zastosować 1.5" ścianka 2.9 mm, po jakieś 20 zł za metr, w tyczce 6m.
dzienki za wiadomosci moze i do berlina ciut dalej ale droga duzo lepsza wienc posrednio krutsza i bez ograniczen prenkosci
No to jedź do Berlina, tam też Ci ludzie pomogą, i pewnie ramę Ci zasponsorują, bo w Polsce już Ci silnik i skrzynie z belką załatwili.
Oil pisze:ko.. niech to szlak blizej mam do berlina niz do najbliszego trajkersa z traja
Trajkersem nie jestem, traji obecnie nie mam, ale w temacie mam wiedze, znajomy w Kwilczu ma traję na kaszlu (z Gorzowa masz 70 km), i w Nowym Tomyślu (110 km) są 2 mojej roboty z kaszla i teraz robię na dieslu,jest jeszcze 3 Pana Muchowskiego robiona przez Kowala więc możesz podjechać, oblookać, pogadać, a do Berlina jest 140 km, a nie kojarzę aby tam był ktos od Naszych.
Co do rur możesz zastosować 1.5" ścianka 2.9 mm, po jakieś 20 zł za metr, w tyczce 6m.
dzienki za wiadomosci moze i do berlina ciut dalej ale droga duzo lepsza wienc posrednio krutsza i bez ograniczen prenkosci
No to jedź do Berlina, tam też Ci ludzie pomogą, i pewnie ramę Ci zasponsorują, bo w Polsce już Ci silnik i skrzynie z belką załatwili.
jak stracilem czucie w nogach to twoja traja byla inspiracja do tego by zamiast motoru miec traje o jakiej belce mowisz?
rame planuje zrobic podobna jak w iz-49 tzn od glowki ramy w dol pojedyncz rora na dole tzn tam gdzie w motorach jest silnik benda 2 rory w ksztalcie litery V idonce do tylniego mostu u gory tez benda pod siedziskiem 2 rory w ksztalcie litery V potem benda sie one 1 rora z glowka ramy lonczyc dobry to pomysl?
Oil pisze:rame planuje zrobic podobna jak w iz-49 tzn od glowki ramy w dol pojedyncz rora na dole tzn tam gdzie w motorach jest silnik benda 2 rory w ksztalcie litery V idonce do tylniego mostu u gory tez benda pod siedziskiem 2 rory w ksztalcie litery V potem benda sie one 1 rora z glowka ramy lonczyc dobry to pomysl?
OJP Ja dziś pierdolne na główkę z klopa do wanny
Z Trajką jest jak z babą...jak się raz za nią zabierzesz to do końca życia będziesz się pierdolił!
Niekoniecznie z tą samą...