Rob_trike pisze:Życie - pamiętaj jedno - o gustach sie nie dyskutuje. Wyraziłem swoją opinie - chyba nie ma nigdzie napisane że moja jest od tej ładniejsza
Rob_trike pisze:Życie - pamiętaj jedno - o gustach sie nie dyskutuje. Wyraziłem swoją opinie - chyba nie ma nigdzie napisane że moja jest od tej ładniejsza
Wiec nie dopierdalaj sie - nie warto
ha ha już sie boje
Trikegliwice, wyczerpałeś moją (nie tylko moją) cierpliwość.
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem. T F F T
ourniti pisze:szczególnie że nikt jej na allegro nie chciał kupić ....
To jest argument z dupy wziety. W tym kraju większość ludków zamiast wywalić 30-50 klocków za traje woli sobie kupić japońskiego cruisera, obwiesić się fredzelkami, lisią kitą i innym badziewiem.
ourniti pisze:szczególnie że nikt jej na allegro nie chciał kupić ....
To jest argument z dupy wziety. W tym kraju większość ludków zamiast wywalić 30-50 klocków za traje woli sobie kupić japońskiego cruisera, obwiesić się fredzelkami, lisią kitą i innym badziewiem.
Czaras co z u Ciebie brak gustu wystąpił... krytykujesz frędzelki i LISIE KITY toż to podstawa w byciu "rokersem"
Czasem spotykasz ludzi, którzy pędzą przed siebie na zabój, złamanie karku.... czasem tak trudno ich kurwa wyprzedzić !!!
Lipa pisze:
Czaras co z u Ciebie brak gustu wystąpił... krytykujesz frędzelki i LISIE KITY toż to podstawa w byciu "rokersem"
Smiej się kurcze śmiej...
Jak sprzedawałem draga to przyjechał potencjalny kupiec, a w zasadzie oglądacz. Ubrany w kowbojki,konfederantke i inne ''ciekawe'' akcesoria. Siadl na tego draga i pyta gdzie to ma kierunkowskazy? czy da sie zamontować sakwy? SZYBE!!???? Toz myślałem,że umre....ze smiechu
Ciekawe, cokolwiek się sprzedaje od zabytkowe/ciekawe/custom-owe motoryzacje na Alledrogo, zawsze taki sami gości się pojawia na podwórku , a kasę maja ewentualnie na komara
Uwaga: światełko na końcu tunelu jest wyłączone z powodu oszczędzania energii.
agramer1966 pisze:Ciekawe, cokolwiek się sprzedaje od zabytkowe/ciekawe/custom-owe motoryzacje na Alledrogo, zawsze taki sami gości się pojawia na podwórku , a kasę maja ewentualnie na komara
Agramer chyba takiego co na niego działa RAID
Najbardziej cenie ludzi ,dla których słowo ma większą wartość od pieniądza !
agramer1966 pisze:Ciekawe, cokolwiek się sprzedaje od zabytkowe/ciekawe/custom-owe motoryzacje na Alledrogo, zawsze taki sami gości się pojawia na podwórku , a kasę maja ewentualnie na komara
Agramer chyba na takiego (komara) co na niego działa RAID
Najbardziej cenie ludzi ,dla których słowo ma większą wartość od pieniądza !
niezła rozpierducha Ale fajny pomysł na mocowanie "sanek" pod tylne orurowanie lub rolkę A ja głupi męczyłem się aby ustawic i pospawałem do ramy..... Człowiek całe życie się uczy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Lipa pisze:Czaras co z u Ciebie brak gustu wystąpił... krytykujesz frędzelki i LISIE KITY toż to podstawa w byciu "rokersem"
toz lisia kite juz dawno Ci proponowalismy.
Pamietam jak juz niezle zalany na poprzednim zlocie marynarzowym do dwoch posiadaczy kit lisich powiedzialem ze za kazde 10 kg powyej 100 kg swojej baby wieszaja sobie jedna lisie kite to goscie dostali szalu.
niech mają skurwysyny!!!
Lipa jakbys czul potrzebe posiadania i przyozdobienia siebie ewentualnie trajki mam sasiada mysliwego - napewno da sie cos zalatwic
prace ukonczone .dopiero wrocilem z przejazdzki .trojka wchodzi ,halogeny tez rozpraszaja mrok ,mysle jeszcze nad obrysowkami ,bo mi w nocy ktos kolo urwie .Sokrates miales wpasc w niedziele