Ja będe

Jak to nie wierz w to !!!!!! Przecież jednak żyjesz, może właśnie dzięki temu ?Czarek-trike pisze:Winda pojedziesz poswięcić motór? Nie wierz w to. Ja dawno temu poświeciłem, fzr-ke , wtedy to jeszcze bez prawa jazdy pojechałem. I co mi to dało? Po jakimś czasie, motór mi umarł śmiercią tragiczną
Albo lepszy numer. Kupiłem mondeo i był tam obrazek papieża JP2 wsadzony za to gówno co można otworzyć, by słońce nie raziło kierowcy w oczy. I co? drzewo mi w dach zajebało![]()
![]()
A teraz sobie uswiadomilem,że w vectrze woże mini matke boską w schowku drzwi od kierowcy. Pewnie mi jakiś kutas w bok wjedzie![]()
![]()
My wiemy Sulky że to na ciebie nie działa...Sulkyrider pisze:Z doświadczenia napiszę... św Krzysztof, obrazki, różańce, krzyżyki, królicza łapka, czosnek, dębowy kołek, czterolistna koniczyna, podkowa, grosik na szczęście, rybia łuska itp. nie działają. Jak nie złapiesz kapcia to łyżkę do opon w zbiornik albo klientkę biedronki w lewe drzwi.
winda pisze:wyślę ci wcześniej swojego komarka to nim przyjedziesz
Zapomnieliście o najwazniejszym: O ZDROWYM ROZSĄDKUSulkyrider pisze:Z doświadczenia napiszę... św Krzysztof, obrazki, różańce, krzyżyki, królicza łapka, czosnek, dębowy kołek, czterolistna koniczyna, podkowa, grosik na szczęście, rybia łuska itp. nie działają. Jak nie złapiesz kapcia to łyżkę do opon w zbiornik albo klientkę biedronki w lewe drzwi.
niby jednodniowe ale Custom blisko mieszka....Luksky pisze:a to jednodniowe, czy mozna uraczyc oralnie troche mięty na tej imprezie?
custom pisze:Byłbym zaszczycony![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Niestety nie , ale natenczas wyślę ją do teściówLuksky pisze:custom pisze:Byłbym zaszczycony![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ale masz tolerancyjna żonkę?
A wiesz , że coś by się znalazło .winda pisze:Custom ale teściowa daleko mieszka?masz kawałek pola do zaorania?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość