Lipa pisze: Potrzebna była opinia rzeczoznawcy stwierdzająca fakt, że jest to rama niefabryczna
Jak ich przekonałeś? Miałeś film ze spawania ramy?
Sulky jak poszedłem do gościa, żeby mi coś takiego napisał to śmiał się całe oględziny traji... jedyne co powtarzał to " co za gupki " Powiedział, ze w życiu czegoś tak gupiego nie pisał..
ale co najlepsze pojechałem traja po skierowanie na badanie i jak mi naczelnik urzędu powiedział, że on nie wie czy to jest sam to kazałem mu wyjrzeć przez okno i samemu spojrzeć - zagotował się
Czasem spotykasz ludzi, którzy pędzą przed siebie na zabój, złamanie karku.... czasem tak trudno ich kurwa wyprzedzić !!!
Gratulacje Lipa i podziwiam Cie za wytrwalosc naprawde z tego co piszesz to miales tam problemy ale jak juz kedys pisalem co kraj to obyczaj
Ja u mnie nawet nie potrzebowalem rzeczoznawcy diagnosta wszystko zalatwil tylko jedno co nie chcialo przejsc w urzedzie w systemie to moc nie mogla babka wypelnic dalej do konca zanim nie zmienila mocy na 14 KW ale to taki maly problem
No i tez byla pierwsza w naszym urzedzie
Lipa to i tak bardzo spokojny facet Bo jak mi opowiadał co i jak chcą w urzędzie to mi ciśnienie skoczyło i kurwami zacząłem rzucać
zreszta nawet teraz mi sie gotuje - te huje urzędasy nie mają podstawy prawnej a się czepiają
Gratulacje Lipa , szkoda że to Ty musiałeś torować ścieżkę w urzędzie , zawsze pierwszy ma przesrane ,
wszyscy po Tobie będą mieli z górki . Mnie też czeka taka przeprawa , też będę pierwszy