Witam
- Wiktor
- Kontakt:
Re: Witam
a ja powiem jedno.
wypierdol go w kibel.
jest na swiecie tyle slicznych jednostek a Ty chcesz sie takim gownem ukarac.
Sprobuj walnac glaca w sciane- nie bedzie przyjemnie a kara mniejsza, gorzej bedzie jak zrobisz traje na zporozcu
wypierdol go w kibel.
jest na swiecie tyle slicznych jednostek a Ty chcesz sie takim gownem ukarac.
Sprobuj walnac glaca w sciane- nie bedzie przyjemnie a kara mniejsza, gorzej bedzie jak zrobisz traje na zporozcu
idą zmiany
-
- Kontakt:
Graty do budowy dopiero zaczynam kompletować
- custom
- Member
- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
A co już masz konkretnie , może jeszcze nie wszystko stracone.
Wiem , że każdy ma jakąś wizję i uparcie za nią podąża , ale Wiktor ma rację - jest tyle innych lepszych silników .
Wiśnia zrobił na zaporożcu i będzie go wyrzucał .
Wiem , że każdy ma jakąś wizję i uparcie za nią podąża , ale Wiktor ma rację - jest tyle innych lepszych silników .
Wiśnia zrobił na zaporożcu i będzie go wyrzucał .
Omne Trinum Perfectum.
-
- Kontakt:
Na razie jestem na etapie przeglądania aukcji na alledrogo i ocieplania garażu więc, jeśli ktoś zdoła mnie przekonać to zmienię pierwotny zamysł, ale nie będzie łatwo.
Co do osiągów zaporożca to z budą nie do końca dawał radę ale jako trajk powinien dać radę. Jest tyle trajek z silnikami malucha a osiągami też nie porażały a wizja trajki z silnikiem najszybszego traktora świata jakoś utkwiła mi w głowie.

Co do osiągów zaporożca to z budą nie do końca dawał radę ale jako trajk powinien dać radę. Jest tyle trajek z silnikami malucha a osiągami też nie porażały a wizja trajki z silnikiem najszybszego traktora świata jakoś utkwiła mi w głowie.
Chcieć to mócwinda pisze:nie znam ładniejszego silnika.skrzynia ok .ale zawieszenie tylne wysokie.mówię o sprężynach.jeśli wymyslisz nizsze spręzyny to ok

-
- Krótki opis: Życie to piękne, ludzie są wspaniali...
- Kontakt:
Nie przejmuj się żartami 
To Twoja decyzja, jednak weź pod uwagę, że jak polatasz trochę z innymi to zrobi Ci się teskno za czyms co naprawde wymiata i wtedy zaporożec pojdzie w niebyt. Wisnia u nas ma traje na Zapku, latał cały sezon ale teraz chce chłop więcej mocy
Ja osobiście mam traje na maluchu - i nie jest to demon predkosci, ale daje przyjemność maksymalną, drugą robię juz trochę wiekszą 

To Twoja decyzja, jednak weź pod uwagę, że jak polatasz trochę z innymi to zrobi Ci się teskno za czyms co naprawde wymiata i wtedy zaporożec pojdzie w niebyt. Wisnia u nas ma traje na Zapku, latał cały sezon ale teraz chce chłop więcej mocy

T F F T
A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
A C A B
-
- Kontakt:
Trajkę na zaporożcu potraktuję jako wprawkę
Trochę polatam i jak mi nie będzie wystarczać to rozstanę się z nią bez większych sentymentów a będą miał już trochę doświadczenia w budowie i kolejna już na innym silniku będzie więsza, szybsza, lepsza.
W końcu nie od razu rzym zbudowano
Trochę polatam i jak mi nie będzie wystarczać to rozstanę się z nią bez większych sentymentów a będą miał już trochę doświadczenia w budowie i kolejna już na innym silniku będzie więsza, szybsza, lepsza.
-
- Kontakt:
Jak masz pytania na temat zapa śmiało, postaram się pomóc...
Jeżeli chcesz mogę Ci nawet silnik (po kapitalce) połączony ze skrzynia od E30 sprzedać... Dokładnie ten co jest w mojej trajce.
Jeżeli chcesz mogę Ci nawet silnik (po kapitalce) połączony ze skrzynia od E30 sprzedać... Dokładnie ten co jest w mojej trajce.
zapraszam: www.zabytkowe-motocykle.eu
- custom
- Member
- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
Nooo , to ma jakiś sens .motorider13 pisze:Trajkę na zaporożcu potraktuję jako wprawkę
Omne Trinum Perfectum.
- Wiktor
- Kontakt:
- Wiktor
- Kontakt:
- Rob_trike
- President
- Krótki opis: Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg
- Kontakt:
stolik se zrobi
...
..."na chodzie" - już to widzę oczami wyobraźni - impreza na stoliku morze alkoholu i Wisnia nagle - uwagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! odpalam heheheh sałatka miesza się z wódą, szklanki skaczą po blacie a Wiśnia - odcinkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! hehehheh
oki już nie piję tyle kawy z rana w robocie bo mam schizy

..."na chodzie" - już to widzę oczami wyobraźni - impreza na stoliku morze alkoholu i Wisnia nagle - uwagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! odpalam heheheh sałatka miesza się z wódą, szklanki skaczą po blacie a Wiśnia - odcinkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! hehehheh

Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg.
- winda
- Secretary
- Kontakt:
Wiśnia obiecaj mi ze bede na tej imprezieRob_trike pisze:stolik se zrobi![]()
![]()
![]()
...

RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- Rob_trike
- President
- Krótki opis: Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sulky!!!! Jak to szło?!?!?!
".....jak ja zawsze chciałem miec takich popierdolonych przyjaciół....."
by Sulkyrider, Jezioro, 05 A.D.
".....jak ja zawsze chciałem miec takich popierdolonych przyjaciół....."
by Sulkyrider, Jezioro, 05 A.D.
T F F T
A C A B
A C A B
-
- Krótki opis: FTW
- Kontakt:
Wszyscy w podnieceniu czekają na tą chwile, a tu jeb zaporożec nie odpaliłRob_trike pisze:stolik se zrobi![]()
![]()
![]()
...
..."na chodzie" - już to widzę oczami wyobraźni - impreza na stoliku morze alkoholu i Wisnia nagle - uwagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! odpalam heheheh

I nagle Rob krzyczy Garbus by odpalił

It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
-
- Kontakt: