mechanior pisze:rob_trike, coś sugerujesz , taki kształt ma z 300 modeli pojazdów z jednym kołem z przodu.
Mogłeś napisać 200, mogłeś 400, kurwa, 270, 315, jest tyle fajnych liczb - od 1 do 1000 jest 999 fajnych liczb, to wyskakujesz akurat z 300. To juz mogłes napisać 710.
kurwa sory sulkyrider jakoś tego nie przemyślałem,
Mówić nie myśląc, to tak jak strzelać nie celując.
mechanior pisze:nie chce jak to się mówi "wywoływać wilka z lasu:
no, to prosze mi tu więcej nie przeklinac, bo wprowadzimy cenzurę.
Słowa takie jak wymienione, tudzież "Marynarz" i kilka innych są na tym forum powszechnie uwazane za wulgarne i nie przystoi ich uzywać szanujacym się forumowiczom.
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem. T F F T
Już powszechnie wiadomo , że Wiktor robi najlepsze tarcze w PL , moim skromnym zdaniem nie ma czego szukać na oślep .
Podajesz ksywę i masz ją na tarczy . Czego chcieć więcej ?
mechanior pisze:spoko obgadamy to w lato przy jakiejs flaszce, a kształt wycinałem z kartonu w skali 1:1 i jak już mi sie spodobała to pomieżyłem i dałem do wycięcia.
qur-ka robiłeś dokładnie tak samo jak ja karton rulez
custom pisze:Już powszechnie wiadomo , że Wiktor robi najlepsze tarcze w PL , moim skromnym zdaniem nie ma czego szukać na oślep .
custom pisze:Już powszechnie wiadomo , że Wiktor robi najlepsze tarcze w PL , moim skromnym zdaniem nie ma czego szukać na oślep .
mechanior pisze:ja też się rozpędzać nie będe bo jeszcze nie ten etap żeby samemu pić a jeden browar jeszcze nikomu nie zaszkodził.
Ja już różne etapy przechodziłem i śmiało mogę powiedzieć , że nic tak dobrze na mnie nie działa jak wódka na naszym zlocie.
Przyjedź mechanior na wiosnę a sam się przekonasz .
mechanior pisze:rob_trike, coś sugerujesz , taki kształt ma z 300 modeli pojazdów z jednym kołem z przodu.
Mogłeś napisać 200, mogłeś 400, kurwa, 270, 315, jest tyle fajnych liczb - od 1 do 1000 jest 999 fajnych liczb, to wyskakujesz akurat z 300. To juz mogłes napisać 710.