Tutaj budujemy trajki a nie motocykle, co do samych danych i zamieszczania ich gdziekolwiek indziej niż na forum to jaki miałoby to mieć sens? Zrób odnośnika na swojej stronie do tego odjechanego miejsca i wszyscy skorzystają, a dane jak będą dobrze szukać to zainteresowani znajdą albo dopytają, co innego zdjęcia ale tutaj pytaj samych zainteresowanych, a i tak najważniejsze pytanie pewnie byłoby: z czego tam masz silnik, ile to ma koni i jak szybko pojedzie.
W większości, patrząc przekrojowo, TRAJKA jest to zlepek różnych rozwiązań i elementów najróżniejszego pochodzenia: od maszyn rolniczych, poprzez motocykle kończąc na samochodach i motopompach, jakie byś chciał z tego dane? Może zaproponuj jak miałoby to wyglądać, chociaż jak pisałem wcześniej, wszystko co zostało napisane i przekazane jeden drugiemu na forum, powinno tu pozostać, ale decydują inni. Trajka ma jeździć, dawać max satysfakcji i cieszyć przede wszystkim mnie jako budowniczego i użytkownika, a dane to przede wszystkim ilość kilometrów jakie maszyna nawija w sezonie na laki..... tak przynajmniej to sobie wyobrażam bo ciągle jestem w fazie budowy..........niestety

.
Gdyby ktoś zarządził głosowanie nad Twoim pytaniem byłbym na NIE!!.
Ps. Jak rejestrowałem się na forum to było nieźle, jednak przez rok zmieniło się bardzo, nabierając rozpędu i rozmachu dzięki jego użytkownikom, nie pomysł że odbieram Cię negatywnie, ale pchaj swoją działkę swoją drogą i nie próbuj zbijać kapitału na garbie innych. Tak to widzę.
Powodzenia
junkers
nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem