O kurza noga! Wyszedł jakby trójkątKarramba pisze: ale para to 2 szt a nie 3

P.s. Dobrze, że tylko godzinowy

O kurza noga! Wyszedł jakby trójkątKarramba pisze: ale para to 2 szt a nie 3
Ale co z tym siedzeniem jest nie halo ? że od grabiarki ? w swojej pierwszej też mam takie, jest bardzo wygodne, dlaczego nie powinno go być w trajce? w motocyklu to rozumiem że nie ale w trajce ? dlaczego nie?custom pisze:Ta rama naprawdę zapowiada się ciekawie, ale na temat siedzenia nic dobrego nie powiem niestety![]()
Nie przekonuje mnie to . Wiem że gówno mnie to obchodzi bo to nie moja trajka ale może wreszcie ktoś otworzy oczy i dopatrzy się tego błędu . Tego nie powinno być w żadnym moto.
hmm...http://www.yamahaxj.pl/forum/images/smiles/23.gifcustom pisze:Nie wiem Pawlik , różni ludzie do mnie przyjeżdżają i z którym bym nie pogadał na ten temat to każdy jest na nie .
Osobiście nie mam nic do Ciebie bo przednie rzeczy robisz ale to siedzenie tam po prostu nie pasuje.
nie pękaj powiem ci ze wszystkie siedzenia są i taj do jednego miejsca do dupypawlikTrike pisze:hmm...http://www.yamahaxj.pl/forum/images/smiles/23.gifcustom pisze:Nie wiem Pawlik , różni ludzie do mnie przyjeżdżają i z którym bym nie pogadał na ten temat to każdy jest na nie .
Osobiście nie mam nic do Ciebie bo przednie rzeczy robisz ale to siedzenie tam po prostu nie pasuje.
w samo sednomały pisze:nie pękaj powiem ci ze wszystkie siedzenia są i taj do jednego miejsca do dupypawlikTrike pisze:hmm...http://www.yamahaxj.pl/forum/images/smiles/23.gifcustom pisze:Nie wiem Pawlik , różni ludzie do mnie przyjeżdżają i z którym bym nie pogadał na ten temat to każdy jest na nie .
Musisz dużą wstawkę daćqwerty pisze: To z lewejbędzie dla pasażera i będzie przerabiane jeszcze - jak nie znajdę drugiego to potnę i 'wstawkę' dam, żebym mógł swobodnie z tyłu usiąść razem z pawlikTrike i piwko, albo co mocniejszego wychylić...
![]()
![]()
![]()
Dobrze, że jest tak rozjechane!!
Jakoś nie przekonuje mnie taki trend i chyba nie ma nic wspólnego z modą , jest to raczej pójście na łatwiznę bo zrobić dobre i ładne siedzenie to problem , więc bierze się co jest pod ręką idąc po najniższej linii oporu .mazda pisze:Patrząc na te siedziska i zaglądając w były mój temat o trajce to widzę że nadałem trend w modzie z tymi siedzeniami. Ja chce do nich dorobić oparcie tzn. wydłużyć je![]()
To po lewej mi sie nie widzi jakieś rozjechane to w środku i po prawej ok tez mam takie. Szukam jeszcze 1 sztuki.
Tak swoja drogą ten fotel z przegrabiarki, starego ursusa to wygląda jak fotel z pierwszego goldwinga
Custom , aleś się uczepił, zróbmy tak... Ty sobie zrób ładne siedzenie, a wszyscy którzy będą chcieli niech sobie wezmą z maszyn rolniczych, poprzerabiają, ładnie wytapicerują, nikt nie pozna co jest w środku i nikt się nie będzie śmiał.custom pisze: Jakoś nie przekonuje mnie taki trend i chyba nie ma nic wspólnego z modą , jest to raczej pójście na łatwiznę bo zrobić dobre i ładne siedzenie to problem , więc bierze się co jest pod ręką idąc po najniższej linii oporu .
Pasuje to do trajki tak samo jak Wiktorowi silnik garba . Budujemy własne sprzęty i jeździmy na nich , naszą robotę podziwia cała PL , myślę że stać nas na coś więcej niż siedzenia od maszyn rolniczych.
Oby ludzie na zlotach nie mieli z tego polewy kiedyś .
myslę że jesteś ??winda pisze:Pawlik mogę byc Twoim kolegą?proszę
dark pisze:Najbardziej robotny leń jakiego widziałem
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 5 gości