Chyba tylko w ostateczności bym się zdecydował.
PRZEPRASZAM

Proponuje abyśmy może podali swoje grupy .
Czasami jakaś jest szczególnie potrzebna.
Moja
B-
nie do końca... Trajkersi są klubem Kongresowym a ten z kolei organizuje raz do roku - w kwietniu - największą w Polsce akcję honorowej zbiórki krwi... MOTOSERCE.Karramba pisze:Tracę nadzieje ... Ale na szpik też się zgłoszę . Widzę że sam oddam tą krew .
winda pisze:nie bede u Wiktora.dowiedziałem sie o Nim pewnych rzeczy i nie jade
Luksky pisze:winda pisze:nie bede u Wiktora.dowiedziałem sie o Nim pewnych rzeczy i nie jade
Eeeee, to ja juz o tym wiem od dłuższego czasu i szanuję go za to
A Wiktor nabrał wody w usta i nic nie komentujeLipa pisze:Luksky pisze:winda pisze:nie bede u Wiktora.dowiedziałem sie o Nim pewnych rzeczy i nie jade
wątek robi się ciekawy.... niedługo będzie katharsis
czegóż to dowiemy się w następnym odcinku...
OJPpawlikTrike pisze:A Wiktor nabrał wody w usta i nic nie komentujeLipa pisze:Luksky pisze:winda pisze:nie bede u Wiktora.dowiedziałem sie o Nim pewnych rzeczy i nie jade
wątek robi się ciekawy.... niedługo będzie katharsis
czegóż to dowiemy się w następnym odcinku...to budzi różne domysły...
Hej Adaśko, też mialem podobny przypadek... w woju oddawalem, oddalem koledze po wypadku na akcji pożarniczej, az kiedyś pojechalem w okolice Kraków-Kielce, potrzebowali krew dla kogoś po wypadku autobusu czy czegoś tam, podchodze i mówie ze z chęcią pomoge , babka prosi o dowód i mówi ze nie ten regionadaśko pisze:Sranie w banie . Kiedyś oddawałem krew w wojsku to chociaż za to przepustka się należała .Kiedyś z szczerej chęci chciałem oddać tak po prostu i kurwa w punkcie pobierania krwi powiedzieli że pan nie z tego rejonu! a że coś , a że tamtoś .... że krwi nie przyjmą huj im w dupe człowiek chce dobrze a ru huj
Huj nie zlot
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość