Myślę, że jeszcze jedna traja więcej pozwoli powiększyć grupę i oczy

OJP. Kiepawo to wyglada, a mowił Marynarz, że pogode ma zamowioną....kowal pisze:Najlepsza jest pogoda długoterminowa dla Ozorkowa
http://www.twojapogoda.pl/polska/lodzkie/ozorkow
kowal a ty jedziesz???kowal pisze:Panowie, jeśli nie macie nic przeciwko. Jest jeden gość, który chce wjechać z nami na zlot. Znaczy w naszej grupie. Ma traję i chce być tam z nami. Spotkałem go kiedyś na parkingu po drodze z głogowa. Zjechał jak zobaczył trajkę i zatrzymał się pogadać. Powiedziałem mu o zlocie, dałem numer i pomyślałem, że na tym koniec. Dzisiaj dzwonił zapytać gdzie się spotykamy. I chce też wpaść.
Myślę, że jeszcze jedna traja więcej pozwoli powiększyć grupę i oczyMARYNARZA na widok tak licznej grupy.
Napijesz sie tej flachy Wiciu, bo jak nie bedzie chcial jechac to go pierdolniemy w łeb i wrzucimy do bagaznika samochodu i wywieziemyWiktor pisze: kowal a ty jedziesz???
stawiam flache bimbru za toba
jak zawalisz bede musial ja oddac
nawet nie wiesz jak lubie bimber wiec sie postaraj
mały pisze:Wiśnia powiedział jak Kowal nie pojedzie to mu jaja urwie gołymi rękoma.
tam był czajnik??? ja pamietam głownie że najwiekszym wzieciem cieszyl sie kibelSulkyrider pisze:Chyba czajnik stał na lodówce, więc była.
Sulkyrider pisze:Mogłem kasowac po 5 zł i już bym miałe traje na kołach.
Sulkyrider pisze:I żeby Was szybko zwolnili z aresztu po akcjach jakie planujecie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości